İki haftadır aklım da bu dövme.Çok beğendim ilk gördüğümde. Birde size sorayım, fikir alayım. Güzel mi? Ve guzel değilse bir kaç tavsiye verebilir misiniz? Birde bu ince ince bilekli kollara yakışır mı? Kafam da deli sorular 😏
Aslında fikir güzel hani örümcekler el falan. Fakat çiçek motifi biraz basit duruyor. Tekrar çizilirse yani düzenlenirse daha güzel bir şey ortaya çıkar sanırım.
Tavsiye vermek ise yersiz olur, dövmenin çok kişisel bir şey olduğunu düşünüyorum. Kişiyi yansıtmalı ve anlamı olmalı. O yüzden sana uygun olanı ve seni yansıtan şeyi sadece kendin bulabilirsin. :)
Aslında o çiçekli kısmı bende pek beğendim diyemem :)
Görünüm olarak değişik, güzel geldi. Fikir almak istedim çünkü bir defa yaptırdım ve yaptırdığım o dövme, beni hüsrana uğrattı.
Tövbe ettim yaptırmam diye ama bunu görünce birden heves geldi sormak istedim. Dediğin gibi kişiyi yansıtmalı, kişiye uygun olmalı. Bu beni yansıtıyor ama kararsızım işte 🙈
Anladım. Mesela çiçek yerine başka bir şey de gelebilir veya sadece arka planda ki ağ kalabilir.
Oraya senin için özel ve anlamlı bir harf veya ufak bir cümle de eklenebilir. Bilmiyorum yabancı dille aran nasıl ama Ingilizce veya Latince bir kaç kelime bile olabilir mesela.
Tamamen hayal gücüne kalmış bir şey. Pişman olmazsın bir daha umarım.
Ben anlamlı, kucuk dovmeleri daha cok begeniyorum misal; Türkiye, veya bu tür seyler, veya tuttugun takim, sonra belirli bir tarih veya kucuk kucuk semboller :)
Bence büyük dovmeler böyle kolu kapatan dövmeler bayanda hoş durmuyor. Daha küçük naif bir dovme hoş olur. Sirtina omzuna. Göğsüne fazla yakın olmamak şartıyla o bolgeye olabilir gayet beyeniyorum :) mesela buyukten küçüğe yildizlar falan hoş duruyor ama tabi bu benim fikrim :)
En İyi Cevaplar