Uzun zamandir istedigimm ve daha once hic yapmadığım bir stil diyebilirim. Çok istiyorum ama yakışmazsa diyede korkuyorum. Saç kesiminden anliyanlardan yorum bekliyorum. Saçımı şu an boyle kullaniyorum. Kisa bir sekilde kestirip percem istiyorum.
Şimdiki saç stilin güzel ama haklısın Bir zaman sonra farklılık gerekiyor. Bu arada kuaförüm fotoğraftan anladığım kadarıyla alnın açık kaşın gözün de müsait yani korkma ve özellikle işini seven bir kuaföre kestir ;)
Iyi olacak bakimsizin ayagina kuafor gelirmis 😊 siyaha boyatip percem kestirmek istiyorum. Kaslarimdan da cok sıkıldim ve kaslarimida biraz inceltemek istiyorum cunku percemi kasimin yukarisinda istiyorum ve kasim kalin kisa percem pek hoc durmaz gibi 😊
Kaşlarını hiç bozma bence evet kaşlar perçemi etkiler ama senin etkilemez hatta ayrı bir estetik verir. Siyah saç herkese yakışmaz genelde ve çabuk sıkılırsın başka renge dönmesi de çok zor (döndürürüm diyene de inanma saçını mahfeder, kimyasal renklerin dozunu yükseltir ve saçlar yanar ya da gücünü kaybeder)
Dene o zaman dediğim gibi her saç şekli müsaitsin bu renkte olur :) beğenmezsen de sakın başka renge döndüreym deme çünkü kuaförler sadece boyar sıkıntısını sen çekersin rica ederm :)
Sabah hazırlanmam 5 dakika sürüyor. Sacımı yıkarsam 7 8 dakika. El yüz yıka diş fırcala saçı yıka kurut, Hemen aksamdan çıkarıp yere attığın pantolonu giy dolaptan eline ilk geçen kazak tişört hırka ne varsa artık giy cık :o) Yolda giderkende çapakları temizlemeye devam et :D
En İyi Cevaplar