Takım elbise zayıf erkeklere yakışıyormu? Ne düşünüyorsunuz zayıf erkek hakkında?

Ben takım elbise fetişim var gerçekten çok ama çok yakışıyor slım fıt hafif parlak siyah lacivert gri erkek olduğunu gösteriyor çok fena oluyorum.
Zihnimize zorla yerleştirildiği için mi bilmiyorum hiçbir zayıf erkeğe Neil Patrick Harris (Barney) kadar takım elbiseyi yakıştıramıyorum.
bayılırım takım elbiseliye ama nasıl giyip ne ile kombin ettiğine bağlı.
kendemde hergün başka kombin ile takım takılıyorum hem günlük hem iş için ondan soruom
thank you
Cevap
3Cevap
sahsen zayıfım ama asla takım elbise giymem cünki okadar sacma duruyoki bunu bizat kendim denediğim için ama yinede tipe bağlı diyebilirim
Şöyle söyleyeyim zayıf erkeklere en çok yakışan kıyafet bence takım elbisedir
bedenine uygun bir takım elbise ve renk kombini seçersen çok şık ve kaliteli durur zayıf olmanın avantajını kullanmış olursun.
Tabiki yakışır sütun gibi duruyo çok hoş :))
teşekkür bayan
Kilcik gibi zayif degilse yakisir yaaa😄
172 santim boya 65 kilo erkek cılız erkek midir?
Çok zayf değilde fotodaki gibi iyi yani
kendmde zayıfım hergün takım takılıyorum o yüzden soruyorum boyum 1.80 civarı felan kilom 58 59 ondan
Zayfsn bence
çokda değil orta profilde soldakiyim fotoda zaten
Iy madem
ney
Çok zayf değilim dedin ya bende iy madem dedm
tmam
Bemce guzel oluyor
thank you.
Yakışıyor
kendmde zayıfım hergün takım takılıyorum o yüzden soruyorum
ben kendime yakistiramiyorum
Yakışıyor :)
kendmde zayıfım hergün takım takılıyorum o yüzden soruyorum
Fotodaki gibi mi?
profil fotoğrafında soldakiyim zayıfımmı sence :D fotodaki gibi takılıyorum takım çizgili takım ve düz takım olmak üzere
Ee yanş zayıfsın kilo almayı dene bence
takmıyorum kiloyu beğenen böle beğensin :D
AHAHAHA peki sana kalmış bişey ama fotodaki gibi hoş ama belki öylede yakışıyorur
Yakışır :)
Sana herşey yakışır :D
AAHHAAH :)
Bence yakışıyor
teşekkür
Hayır yakışmıuyor.
172 santim boya 65 kilo olan erkek zayıf erkek mi?
O nasıl bir sakal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar