Kadıköy İçerenköy kavşağında 40-45 yaşında bir erkek otostop çekti , bende insanlık yapıp arabama aldım. Adam teşekkür vs başladı. Dedi ben nasıl hakkını ödeyeceğim. Dedi ben parfümcüyüm. Bilmem nerede yerim var dedi birde isim kartı verdi. Sonra çantasından güzel jelatinli sıfır kutulu 3-4 tane parfüm çıkardı. Dedi senin yaptığın iyiliğin karşılığında bende bu orijinal parfümleri maliyeti 100 TL ye verebilirim dedi. Tabi araba sürerken kutuları bile inceleyemiyorsunuz. Bende o andaki samimi ortamdan ötürü adamıb iyilik yaptığını düşünerek o parfümleri aldım ama sonra baktımki hepsi sahte. Bu arada bandrol yaptırması 1 kuruş bile değil. O adama hakkını hala helal etmiyorum. Allah’ından belasını bulur inşallah
İsim kartını vs aradım ama açan olmadı tabiki. Sende ara , eğer açıp paranı göndermek için hesap no isterse ve paranı gönderirse orijinaldir. Parayı adama tekrar yatırıp vazgeçtiğini söylersin. Ama adam açmaz veya para iadesi yapmazsa kazık yemişsindir. Geçmiş olsun
Bana sahte geldi bunlar hala bitmedi mi yıllardır yapıyolar aynı numarayı bana ve tandıkılarıma kaç kere denk geldi zaten sıktıktan yarım saat sonra uçar kokusu
AYnısını eminönünde yaptı tanıdıklarımada yaptılar hatta birini arabada yolda durdurmuş beni aradı hemen sakın alma dedim dutyfreeden aldım nakit ihtiyacım var ondan satıyorum diyolar bildiğin sektör olmuş bu iş
Bu parfümlere verdigi fiyat gercekci degil. Orijinal olma ihitmali bu yüzden cok düsük.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok adam zorda kaldigim icin veriyorum bitanesi fiyatina 4 tane dedi bana hediye geldi dedi adam. numarasini verdi ben de peki o zaman dedim. zaten yolda arabayi durdurup verdi
Ya adam dedi ki benim ihtiyacim var bana zaten aylik hediye geliyo sunun tanesini 100 e verirdim ama seni de rahatsiz ettim kqlnlari da hediye veriyim. adam iyi giyimli arabasi falan vardi hani bunlar kistas degil ama guvenmezsen ara parani geri gondereyim dedi. peki madem dedim. sahte olsa bile tanesi 25 e falan geliyo. piyasadki sahteler de o civar
En İyi Cevaplar