+1 yılsen böyle yazınca eski bir şarkının sözleri geldi aklıma : ''Senin derdin dert midir benim derdim yanında?'' diye... hayatım boyunca çirkin yüzümün kalın boğucu ses tonumun şişman tıknaz görüntümün iticiliğimin antipatikliğimin bedelini ödedim ailemden dahi gerekli şefkati gördüğüm söylenemez okulda hocalar biz yalnız seni görüyoruz seni duyuyoruz diye azarlardı toplu taşıma araçlarında arkadaşlarına beni göstererek alay etmeler çocukken oyundan dışlamalar lakap takmalar sizi görünce yol değiştirmeler gel konuşalım deyip laf atıp dövmeler bir de üstüne çekirdek ailesin aşiretlerin kalabalık ailelerin sosyetelerin eşkiyaların yobazların kısaca senden güçlü güzel ve kalabalık olanların her türlü işkencesine sessiz kalmalısın kuralı. çok kez intiharı düşündüm onu bile beceremem sakat kalırım da bu halimin üstüne kambura zambur olmasın diye korktum insanlarda zerre kadar acıma kalmamış kuşa çiçeğe kediye köpeğe sarıyorum onlarda şefkat arıyorum insanlar nasıl bu kadar zalim vicdansız oldu anlamıyorum yaşam bana çok ağır geliyor çok sağlıklı olduğum da söylenemez vücudumun her yanı ayrı defolu şükür ettikçe de daha da kötüleşiyorum hep sürgün hayatı yaşadığımdan ne bir köyüm var ne bir memleketim bazen ülke dünya evren herşey bana yabancı geliyor çiğnediğim lokmalardan bile berbat tatlar alıyorum her hece ayrı kabuslarla ağrılarla uyanıyorum üstelik hayatım çok yoğun ben tüm bu dertlerle uğraşırken dertleşeceğim kimse de yok böyle hayat olmaz olsun bak millete iyice eğlence oldum bize ne deyip güler geçersiniz siz de... öldüğüm zaman ölüme dahi birşey yaparlar diye korkuyorum ölürsem cesedim kokar kim beni gömer onu bile bilmiyorum her gün isyan ediyorum herşeye diliyorum ki uyukumda öleyim diye belki tüm hayatım bir kabustur ve o kabustan ölünce uyanırım diye ama biliyorum ki bu dünya birinci cehennem öbür dünya ikinci cehenem bana... yaşadığım her saniyeden saliseden tiksiniyorum bir insanın her günü bir önceki günden kötü olabilir mi o hayat benimse olur bal gibi !!
498 Yorumla- +1 yıl
senin yaşantının benzeri bende de var Allah'a yaşadıklarımdan dolayı isyan etmek istemiyorum. Fakat benimde sınırım var bende ne kadar şükretsem daha kötü oluyordum rahatsızlığım daha da ileri gidiyordu, Hala sitemim var.
- +1 yıl
Bilemiyorum ne zaman yazildi bubyazi ve cevabimi okuyabilecekmisiniz. Ama. neden bu kadar hayata kustun.. O bedeni de kaderi de Allah ikram. etyiyse vardir birseyi.. neden dislanasin illaki halinden anlayan iyi birikerincikar kininsallahncikar ve seni sdn okdugunnicin sevecek birileri uzulme ortalama elli altmis yillik omrumuzde hersey toprak hersey... Malesefffg insanlar acimasiz cok hem. den
- +1 yıl
@Umutmelek güzel sözleriniz için çok teşekkürler iki kelam etmek istedim ama size mesaj gönderemiyorum neyse canınız sağolsun bu dünyadan ümidi kestim zaten artık öbürü için dua ediyorum. Bu dünyada yandığım kadar yandım bari öbür dünyada güldür diyorum Rab'bime... Cennet'te gözüm yok Araf'te delilerle kedilerle köpeklerle haşrolsam bana yeter...
- +1 yıl
Şu an üye oldum bu yazını görünce kardeşim. Ben dış görünüş olarak ortayım bir fazlam yok, ama başka konular yüzünden intiharın eşiğine bile geldim. Okudukça anlıyorum ki herkesin başka bir imtihanı var. Sabır ve hamd etmemiz gerekiyor Allah' tan başka çaremiz yok. Sen kendini geliştirip iyi yerlere gelerek başkalarının önyargılarını kırabilirsin. Ve her canlının ölümü tadacağını asla unutma. Güzellik çirkinlik gençlikte önemsemiyor. Mezara girerken güzelliğin hiçbir değeri kalmayacak.
- +1 yıl
Çok üzüldüm kardesim... bu dunyaaleseg para ve guzellerin yasadigi dunya... en kötü siniflandirma guzel cirkin siniflandirilmasi... ne diyebilirim ki gececek buna inan sadece sen dgilsin senin gibi olup mutlu olan da var bak kiloluysan kilo ver.. estetik yaptır giyimine kuşanin bak.. sosyal ortamlara gir bu sana iyi gelebilir. Ams sakin üzülme uzulunce güzelleşiyor musun hayir insanlAr ezik goruyor daha beter.. herkes kusurlu takma kimseyi yasin kac bilmiorum ama hayat cook kisa... konusmak istersen hep buradayim.. Hersey gececek sabir ve dua ile... gececek ben de yasadim benzer şeyleri.. Bak tum kapilar kapandi yuzume.. istenmedim... yeri geldiler burnunla alay ettiler.. Ama hakkım hepsins haram.. olsun.. sen dd güçlü olmaya bak..
- 1 yıl
Bende bunu arama motoruna atlattım bu tarz sitelerden benzer konularla alakalı düşünceleri okumak bana iyi geliyo diye ama gerçekten kendini çok iyi ifade etmişsin özgüvenli geldin en azından bana evet görünüş özgüvende etkili ama tek etken değil bende küçükken bi kaç kere zorbalığa uğradım bi çocuk çirkin olduğumu söylemişti çocuklar gerçekten çok acımasız oluyo esmer olduğum için ailemdeki insanlardan imalı laflar almıştım vs keşke görüşebilsek nasıl olduğunu falan çok merak ettim ama bi şey demişsin cennetten ümidi kestim falan niye ümidi kesesin hayatında ne yaşadın ne oldu bilemme ama ne olursa olsun böyle bişi düşünme herkes gibi seninde hakkın cennet iste hayal kur dünyada nasip olmayan şeylerin cennet hayalini kur birde bi ortama sosyalleşme yoluna girdiğinde bi tavsiye vermek istiyorum hep gül ne olursa olsun ne derlerse desin ne ima ederlerse etsinler gül biliyorum kokay değil ama sempatik bi gülüş elde et sonurtma yani o an sadece eğlenmene gülmene bak aynalarla alakayı kes yani demek istediğimi anlatabildim umarım ne kadar ayanalara bakıp isyan edersen bunun sonu gelmez inşaallah cevap yazarsın burdan mesajlaşıladabiliyor galiba daha yeniyim mesaj atmak istersende konuşmak isterim sevinirim
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzellik ölçüsünün her insana göre değiştiğini biliyoruz herkesin ortak olduğu güzellik tanımıda yok zaten ama gelin bunları bir kenara koyalım diyelim çok çirkinsiniz
a)ama çok zekisiniz
b)ama çok kültürlüsünüz
c)ama çok yeteneklisiniz
d)ama çok olgunsunuz
e)ama çok çalışkansınız
f)ama çok azimlisiniz
g)ama çok bakımlısınız
daha ne kadar şık sayabilirim size biliyormusunuz yüzlerce benim cevabım bu düşünün bence373 Yorumla- +1 yıl
+1.. Çok açık bir ifade üstad..
- +1 yıl
+1 yılo ne biçim laf ya yüzüme bakan pişman oluyor ... güzellik içten gelir pozitif bakış , gülüş her insanın yüzünü güzelleştirir ciddiyim laf olsun diye söyelemiyorum ek olarak ta biraz bakım tamam işte.. abartmışsın bence bi kendine gel silkelen ve daha önce aynaya baktığında ki memnunsuz yüz ifadeni değiştirip gülen gözlerle bak aynaya farkı görürsün
60 Yorumla
Yavrucum bütün dünya markaları bizim elimizde, bizim için çalışıyorlar. Chanel'i var Nars'ı var, Mac'i var. Olmadı bütün estetik doktoları bizler için çalışıyor vızır vızır.
Neyi dert ediyorsun ki böyle bu kadar, hem insan kendini ne kadar güzel hissederse o denli güzeldir.46 Yorumla- +1 yıl
Doğal güzellikten yanayım makyaj yada estetikle olan güzellik "güzellik" sayılmaz benim için =)
- +1 yıl
Napcan o zaman miss turkey seçilenler de bile estetik var... o kadar seçilmişler sonradan estetik yaptirmislar mesela pinar altig, nefise karatay, melisa asli pamuk pardon da yani kendini cirkin bulanin yaptirmasi gayet normal.. olene kadar uzulecskmisin
- +1 yıl
Sarıyım yani ten rengim sarı buna da cozum bulabilcen mi kac farkli yol denedim olmuyor olmuyor cok kotu yaa
- +1 yıl
Sorunun üzerinden 10 yıl geçmiş olabilir
- +1 yıl
Peki şimdi nasıl hissediyorsun barıştın mı kendinle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz. Herkez bana çirkinsin diyo yani açık açık söylüyolar. Allaha şükür elim ayağım tutuyo Evet ama herkez yanımdaki güzel olan arkadaşıma maşallah falan diyo bana nasılsın diyen bile yok insanlara nasılsın demesem sen yaşıyomusun diyolar. Kimsenin hiçbir zaman vazgecemedigi olmadım. Arkadasim birini bana ayarlıcak msjlari konusmaları duyuyorum ya kanka o kız çirkin falan diye. Yani gerçekten açık konışıyım erkek arkadaslarım beni cidi bile almıyolar 1 hafta konusup ciddi oldunmu bırakıyolar doğuştanmıdır bilmiyorum doktara gitigimde kulağın bidaha duymıcak diyolar onada eyvallah diyorum yine şükürler olsun diyorum ama 2 gun düzeliyorum tekrar aynı şeyleri yaşıyorum yine diyolar. Her gece ağlamaktan bıktım bende insanım bu kadar üzlmem adilmi mecbur olmasa dışarı bile çıkmam iş yerinde bile aynı şey. Ben hata yaptımı müşteriler dahi herkez kızıyo bagrıyo ama güzel olan arkadaşım hata yapınca olsun güzelim sıkıntı olmaz sen bizim güzelimisin gerçekten bir an önce ölümü bekliyorum bu hayata hiç mutluluktan ağlamadım kimsede demesin iç güzelik güzel diye alakası bile yok kimse bakmıyo bizat şahidim buna bu hayat bana gülmedi ama size işallah güler.
342 Yorumla- +1 yıl
Aynı duyguları ve olayları yaşıyoruz az önce ağlamayı bıraktım. İlaç da kullanıyorum. Ama artık o da fayda etmemeye başladı. Her gece her gece çok yoruluyorum. Uykularım kaçıyor. Sürekli bunu düşünüyorum. İnsan kendini biraz mı sevemez.
- +1 yıl
@Delidelibalta gayet iyisinn sacmalamaaa
arkadaşım çirkin olduğunu gerçekten düşünüyo musun. Nedir sana göre çirkinlik, nedir sana göre güzellik. Hani Allah'tan gelen bir anormallik olmadığı sürece nedir yani nasıl bir egon var da tatmin etmek istiyosun. Elin ayağın yüzün düzgünse yani normal biri isen yani Allahtan gelen bir durumun yoksa ki onda da yapacak bir şeyin yok nedir yani derdin. Çirkinim demek yakışıyor mu bir kere sana. Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır. Senin de kendine göre bir güzelliğin vardır böyle şeyleri kafana takarak hayata kendini küsterecek konuma getirme.
93 Yorumla- 1 yıl
Ama bazı insanlar kalp kırmayı çok seviyor çirkin olduğumu hiç düşünmedim ama bazı insanlar çok kötü hoşlandığım çocuğa açıldım sana bakmam dedi beni zorbalayan kızla sevgili oldular hep dalga geçip geçtiler...
Nasılım? konusunda 616 cevap paylaştı. Her güzelin bir çirkin yanı, her çirkinin bir güzel yanı vardır.
Ben bu sözü doğru buluyorum.
Kimse salt çirkin ya da güzel değildir.
Güzel taraflarını ortaya çıkarmaya çalış.
Ayrıca sen kendini nasıl hissedersen karşı tarafıda o hissi geçirirsin.
Hepimizin eksiklikleri var.
Güzel hisset, güzel ol :)50 Yorumla
+1 yılKız arkadaşlarımdan birine sadece yazışarak aşık olmuştum o kadar etkiledi ki beni görme ihtiyacı bile duymamıştım. Yolun bi yanında ben bi yanında o birbirimizi bekliyoruz o ilk buluşma ayrı bi komediydi zaten:)Diyeceğim odur ki ruhun güzelliğini hiçbişeye değişmez gerçek güzelliğin anlamını bilenler..
81 Yorumla- Bende de aynı sorun var çirkinim yani yapacak bir şey yok saçım uzun da olsa kısa da olsa zayıf da olsam normal kilolu da olsam çirkinim evet kaderimiz bu bizim bizi sevmeyecekler hiçbir zaman içten içe kendi tipimizden nefret edeceğiz kendimizden tiksinecegiz bazen isyan da edeceğiz ama nafile!! Geçmeyecek yüzündeki çirkinlik tıpkı arkadaşımın dediği gibi maymun bile senden daha yakışıklı nasıl evleneceksin demişti haklılar yüzümüzle insanların midelerini bulandırıyoruz belkide fazla konuşmamak lazım kabullenip önüne bakacaksın
30 Yorumlaboşver la nolcak. ben de çirkinim. üstelik sivilcelerim var ve dişlerim çürük. hayat bize güzel valla. güzel görünmek için kasmıyoruz. kim uğraşcak yok saçıydı, modasıydı, makyajıydı. hem uğraşsak ne olcak ki? belki daha az ama yine de çirkin. çirkinlik güzeldir.
21 Yorumla- +1 yıl
ben güzel olduğunu düşünmüyorum. arkadaş çevrem yok mesela. bir kişiyle çıkmaya başlarsın mesela gelirsin 2-3 arkadaşına olayı anlatmaya başlayınca inanmazlar SEN Mİ derler hatta. ondan sonra soğursun onlardan arkadaşlık etmezsin. erkek arkadaşınla da üç dört hafta çıktıktan sonra daha doğrusu biraz konuştuktan sonra ayrılırsın. şartlar bunu gerektiriyor(çok çirkinim) :(
güzellik başa beladır bunu unutma,ayrıca her hatunun kendine göre güzelliği vardır,çekiciliği vardır belki gerçekten dediğin kadar çirkin olabilirsin ya da bana abartıyorsun gibime geldi ama illa tutunacak bir özelliğin vardır.Bu fiziksel de olabilir zihinsel de yetenek de olabilir belki hiçbir kızda olmayan çok güzel bir özelliğin var bunu çıkarmak sana kalmış ama eğer gerçek bir yardım istiyorsan benden yardım alabilirsin samimiyetle yardım ederim,iyi günler.
00 YorumlaNasılım? konusunda 530 cevap paylaştı. Herkesin göremediğini birisi görecektir illa ki , senin bile göremediğin özelliklerini farkedecek birisi .
30 Yorumla
+1 yıl"Bakınca kendimden korkuyorum... "
Bu kadar ezme kendini ya.. Eminim çok abartıyorsundur..32 Yorumla- +1 yıl
dostum bence asıl sorun kıyaslanmak sanırım...
- +1 yıl
Bence de üstad.. Kıyas kabul etmez bir güzellik yoktur.. Öncelikle bunu idrak etmek lazım.. Her insan bir başkasına göre farklı ve güzeldir.. Farklılıklarımızı ortaya koyduğumuz zaman biçimsel güzellik bence çok kayda değer bir olgu değil..
+1 yılGözlükleri değiştir,siyah çerçeve yap, dişlerini yaptır, 10 kilo ver.. Al sana güzellik.. Bu mu yani ? Abartıyorsun..!
20 Yorumlaya ne dalga geçicez saçmalama biz kusursuz muyuz :))
şimdi kendini en güzel gördüğün resmi profiline koy:)
çirkinsek de alnımızın akıyla çirkiniz yawwww:)))10 Yorumlakendinle barışık ol
bende çirkinimmmm:)))ama bu halimi seviyorum29 Yorumla- +1 yıl
abartma :)
- +1 yıl
Sizi görmedim ama güzel oldugunuzu tahmin ediyorum hislerim kuvetlidir =).
- +1 yıl
parçalarından birini buldum soran..6.hissin kuvvetliymiş :)
- +1 yıl
annem çirkin buluyor beni daha ötesi var mı ya. ayrıca dedem de (70 kusur yaşına gelmiş) yaşına başına bakmadan bu evin en çirkini sensin dedi bana. hem annem de hatırlatıp duruyor çirkin olduğumu . nasıl kendimle barışık olayım. hem dayımla babam kardeşim kuzenim de yüzüme vurdu. bu arada annem çok güzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyaslamayı kesemezsin belki ama kendinden iyilerle kıyaslayıp en azından üzülme. Çirkin olduğunu söylüyosun senden daha çirkinleri yok mu? Onlara bakıp şükretmen lazım. Hem belki de birkaç rütüşle filan düzeltilecek kusurlardır?
00 Yorumlasinekli baklanın kör alıcısı olurmuş takma kafana bu kadar :) kendine bak temiz ve bakımlı ol saçını başını makyajını düzgün yap kendin emin dur karakterinde sağlamsa önemli olan bunlar zaten...
00 Yorumlaneden böyle bakıyorsun ki bence pozitif bakmalısın allahın werdiğine kimse çirkin diyemez çok güzelsindir boşwer takma kafana etrafındakileri ..
00 Yorumla
+1 yılçirkin veya güzel olmak bir bütünün parçası sadece..kimisi için en değerli parçadır kimisi için hiçbir önemi yoktur ama sonuç olarak bir parçadır.
bana diğer parçalarından bahset :)11 Yorumlamerak ediyorum çirkinim diyen kişiler neden güzel çıkıyor...birini yakaladım çirkinim dedi...çirkinde kelimemi öffff :D yemede yanında yat
04 Yorumla- +1 yıl
Yok ben gerçekten çok çirkinim hatta çirkininde ötesinde...
+1 yılinsna güzel yaratılmıştır.yeter ki bakmasını bilelim.nasıl bakarsan öyle görürsün ve nasıl görürsen hayattan o derece lezzet alırsın..böyle kuruntu yapma
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yanım yok ki güzel bakayım şimdiye kadar kendimden daha çirkinini görmedim diyebilirim
- +1 yıl
mutlaka vardır ama sen çok taktığın için güzel olan taraflarını da göremiyorsundur.hem seni sevecek olan kalbine gelsin ( tabi kalbini bilemeyiz ama bilen birisi varsa )
Özgüven olması gerek özgüven aşılaman gerke kendine..
10 Yorumlaaslında hepimiz çirkiniz. önemli olan kusurlarını örtmeyi bilmek ve kendinde gördüğün "iyi" özellilkere odaklanıp geliştirmek.
10 Yorumla
+1 yılHoşgeldin kardeş...
Hepimiz çirkiniz... Ama nefes aldıgımıza şükrediyoruz...
Kafamıza takıyor muyuz ? :))21 Yorumla- +1 yıl
Koy git Fotograflar...
Hepımız Brad Bitt'iz zaten... Begenip begenmemize takılma artık...
Kiyaslamalari duymazdan geleceksin tatlim,kulak tikayacaksin.
Ben cirkin oldugunu dusunmuyorum ayrica mutlaka birilerine gore guzel,cekici gelen yanlarin vardir lakin sen bunu kendi olan guvensizliginle sonduruyorsun.
Kendini bir rahat birak.00 Yorumlaamaaan.
hangimiz çirkin değilizki şu 2 günlük fani dünyada.20 Yorumlaçirkinin günlüğü diye bir blog var benim kız oturur okur bazen
cirkiningunlugu.blogspot. com. tr
"Kelebek Olmayacak Tırtıllar" diye bir yazı var çirkin olmayı bir de oradan oku aynı derdi paylaşıyoruz özgüven ve bakımla her sey cözülebiliyor :D01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu açalı epey oldu, çocukça bir davranıştı belki ama iyi eğlenmiştim. Sonra şaka olduğunu açıklamıştım tabii bu güzel olduğumu düşündüğüm anlamına gelmiyor.
Güzellik göreceli bişeydir arkadaşım :)
Emin olki çoğu kişi için güzelsin ;)00 Yorumla
+1 yılO senin kendi düşüncen.
Hani madem merak edip soruyorsun; buna çoğunluğun karar verebilmesi için bir fotoğrafını görmeliyiz..00 Yorumlaprofil resmindeki bayan?
hello kitty?
yani pek sevmem ama okadarda çirkin değil sanki..00 Yorumla
+1 yılgüzellik görecelidir bence senin özgüvenin yok ondan çirkin hissediyosun öncelikle sen kendine güven kendini beğen ki herkeste seni beğensin :) ayrıca resmini koymalısın kimsenin dalga geçmesinden korkma güven kendine
00 Yorumlabence abartıyosun. ama bu resme benziyosan işe dişçiye gitmekle başlayablrsn.
01 Yorumla- +1 yıl
Gittim ama bir süre sonra tekrar eskisi gibi oldu :(
Ne kadar çok çirkin varmış bu sitede ha hay :D
Göreceli birşey bu.Çirkin dediğin insanların ayrı bir çekiciliği oluyor bence.00 Yorumlaönemli olan güzel olmak değl güzel hissetmektir. hiç olmadı brz kendine bak giyimini falan güzelleştir çok etkiler görünüşünü.
00 Yorumla
+1 yılbi fotograf koysan nerde hata yapıyosun yardımcı oluruz sanki ? :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ki :S
- +1 yıl
bil bil ve fotograf koy :)
+1 yılsempatik ol güzel olmaktan daha çok işe yarıyor ;)
01 Yorumlaben de cirkinim ama bunu takmıyorum. özgüven abi hiç takma kafana boşver:)
00 YorumlaAsıl güzellik çirkinliktedir. Kusurlardır güzel gösteren.
10 YorumlaSana öyle geliyordur görmeden karar veremem :D ama allahın yarattığı herşey güzeldir.
11 YorumlaNasılım? konusunda 315 cevap paylaştı. Haksızlık ediyorsun kendine,abartma bence :S Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır!
00 Yorumla
+1 yılbence senin moraini bozmuşlar bu yüzden böyle düşünüyorsun
00 Yorumlaya böyle deme herşey güzellik degildir,nicelerinin kafasının içinde beyin yok
00 Yorumla
+1 yılBen de beğenmem kendimi, diğerleriyle karşılaştırınca hele. Buna da şükür yine de.
04 Yorumla- +1 yıl
Senin avatarların beni etkiliyor.
Seni hep güzel olarak düşünüyorum. - +1 yıl
:) Avatarıma koyduklarım kadar güzel değilim
- +1 yıl
Hathaway iyidir. :).
- +1 yıl
:)
Bende guzel degilimki hoslandigim kiz beni hic gormuyor
00 Yorumla
+1 yılçok güzel olduğun söylenemez:)
13 Yorumla- +1 yıl
Normalde bu kadından çok daha çirkinim aslında :( birda abartıyorsun diyordunuz
- +1 yıl
tamam çirkinsin, köprüye çık, atla, ok?:)
- +1 yıl
Benim çirkinligimi görünce köprü kalmaz ortalıkta :D
+1 yılben de çirkinim, o kadar problem olmuyor.
00 Yorumlaçirkin şansın olsun o zaman
00 YorumlaBelki piskolojik olabilir sende
00 Yorumlaçirkinlik iyidir, karakteri geliştirir.
20 Yorumla
+1 yılSaçmalama ne dalgası!
21 YorumlaDişçiye ve cildiyeciye gittiğin an olay bitmiştir.
00 YorumlaKarakter güzelliğidir önemli olan.
00 Yorumlabence sen fazla abartıyorsun
00 Yorumla
+1 yıldert etme arkadaş her malın bi alıcısı var... ;)
17 Yorumla- +1 yıl
Bencede her malın bir alıcısı vardır merak etme hayvanat bahçesine git alırlar ;)
- +1 yıl
ne o sen şansını orda mı denedin? ben başka cemiyetlerde takılarak buldum...;;)
- +1 yıl
Evet şansımı denedim ama sen oraya daha uyum sağladıgın için seni istiyorlarmış
- +1 yıl
mak deyince kocunacağını düşünmemiştim ama neyse Allah söyletmiş... yoksa böyle anlayışa önceden sıklat kesilmek benim işim değildi...
- +1 yıl
Eminim öyledir zaten önce yaparsınız sonra ben masumuumm... Zaten senin gibi çirkinligi mallık olarak adlandıran birinden ne beklenir ki?Çirkin olabilirim ama asla mal değilim burda bir mal varsa o ben değil çirkin olmayı malca görenlerdir...
- +1 yıl
offf... seninle tartışmaktansa bırak deveye hendek atlatmayı kendimi yardan aşağı atarım... dediğim gibi mal deyince kocunacağını düşünmemiştim ama Allah söyletmiş...
- +1 yıl
Kocundugum mal demenden değil beni kendine benzetmen
1 yılÇirkinsin çünkü herkesin güzellik algısı farklı...
00 Yorumlabizimle dalga geçiyorsun
00 Yorumla
+1 yılNo ss no güven
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüzülmen yersiz ve gereksiz bence boşver
00 Yorumla
+1 yılCaps lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
yani
- +1 yıl
Çok hızlısın yetişemiyorum cevaplarına beybi.
Yazık ya kıyamam 🙄
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne