Bir erkek dikkat çekmek için giyim tarzına önem vermeli mi? Nasıl giyinmeli yardımcı olur musunuz? Kadınlar erkeklerde hangi giyim tarzını daha fazla beğeniyor?
Bu kişiden kişiye değişir kimi sportif kimi ciddi giyer ama her ikisi ya da biri kıza çekici gelir. Benim görüşüm sportif. Erkeklerde özellikle hafif kaslı ise sıfır kollu şeyler çok hoşuma gider mesela erkek arkadaşım çok giyer altına da kot kısa kapri giyer ayakta nike airmax. On numara 👍 tabi bu yazin geçerli. Kot ceket , deri ceket ve Jean pantolon ayakta tertemiz bir spor ayakkabı. Tercihen beyaz renk spor ayakkabı olursa daha hoş tabi temiz tutmak lazım. Bir de kar Botları gibi bot oluyor ya onun bir kahverengimsi sarımsı rengi var. Rengini tam söyleyemedim kusura bakma 😕 O çok hoşuma gidiyor. 😊 erkek önce temiz miss gibi kokmali. Şimdi parfüm koksun buram buram demiyorum. Saf şampuan , duş jeli koksun çok az doğal hafif parfüm koksun. Doğal olsun 😉 aşırı parfüm sevmiyorum ne erkekte ne kız da
Erkekte giyim tarzı çok çok hatta en önemli şeydir. Şık takım elbise giymeli bana göre. Ama yerine göre spor takımda giyebilir. Aslında bu olay kişiden kişiye değişiyor. Kim ne yakışıyorsa onu giysin bence.
Önemlidir dostum. Tekstil Mühendisliği öğrencisi olarak bana bütçeni yazarsan, bütçene göre en iyi kaliteyi veren markalari önerebilirim. 1 kot pantolona ne kadar verebilirsin diyeyim kısaca.
Yaşin gereği spor giyinmelisin. Alt giyim olarak her zaman koyu renkleri tercih et. Mesela siyah kotun üstüne, üst giyim olarak beyaz, gri, haki, mavi gibi neredeyse bütün renkler yakışır.
Mavi tonlarinda kot tercih ettiysen daha açık renkte üst giyim almalısın.
Erkek giyim tarzı önemli tabii. Spor ve şık bir takım çok yakışıyor erkeklere. Tabii bu durumda kendisine yakışanı giymesi de önemli. Ben genellikle spor tercih ediyorum. Hem rahat hem şık oluyor.
Evet önemli. Takım elbise, erkeklerin kıymetini bilmediği bir kıyafet, kravatla en kötü erkek bile tarz olur ama tabi herşey yerine göre giyilmeli. Ne bulursan giy tarzı yapmayın da gerisi hallolur...
En İyi Cevaplar