Terzi pantolunumu mahvetmiş?

Zar zor buldugum 150liralık pantolonum resmen şu an pazardan 20liraya alınmış gibi (pazarda guzel seyler var evet ama konumuz bu degil) şu sıra boyfriend degil de moda olan momjeanslerden almistim (bilmeyenlere yuksek bel ve bol olan pantolonlardan) 2 ay aradim resmen cunku ya yırtık yırtıktı ya da istedigim maviden degildi. Buldum asik oldum resmen ama sonradan beli cok bol gelmeye basladi bende terziye verdim terzi benim o guzel pantolonumu daraltmış da daraltmış resmen dar kot yapmış resmen degil TAMAMEN. En buyuk esprisi bol pacalarını kıvırmaktı şu an bildiginiz bileğime yapışıyo bacakları yapışıyo, beline bişey diyemem cubku beli daralsın istemistim zaten. Simdi ben bunu napıyım? Babam belki sadece beli daraltılmıyodur ondan daraltmıştır dedi ki bilegimde 3-4cm bosluk kalıyodu. Hadi daralmıyodu diyelim o zaman niye aldın? Bozulur de bişey de. Sinir krizi gecirdim resmen şimdi ben bu adama napıyım gidip ne diyim az daha sinirlenirsem dava acicam dusuncelerinizi ogrenmek istedim olay pantolon degil istediğim şeyi yapmaması
Terzi pantolunumu mahvetmiş?