+1 yıleskiden 3 günde bir giderdim sabahın 6 sında uyanırdım ama 2 ay felan ldu brezilya fönü çektirdim artık haftada 1 yada 2 haftada bir gidiyorum. oh be rahatım bende rahatım kuaförümde rahat sabahın köründe arayıp uyandırıyodum adamı ismail acil açman lazım dükkanı fön çekmemiz lazım diye bide her seferinde çok önemli bi işim var diyodum önemli işte iş işte yani işe gelcem saçlar kabarıyodu fönsüz olunca şimdi ne güzel oldu dümdüz pırasa gibi :)
03 Yorumla- +1 yıl
memnunmuyum yok ya fön lü gibi havalı durmuyo ayrıca kendi şampuanı hiç köpürmüyo güzel temizlemiyo saçlar düz ama bi sönüklük var yani saçın bi havası yok :(
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 616 cevap paylaştı. Saçım kendim kesebiliyorum. Ama hep ustara kesimi yaptığım için saçım yıpranmasın diye 2-3 ayda bir makas kesimi için gidiyorum kuaföre. Onun dışında kuaför değilde manikür/pedükür kaş filan için güzellik merkezi adı altında gittiğim hep küçük bir yer var. 15 günde bir veya 3 haftada bir oraya gidiyorum.
16 Yorumla
+1 yılÖzel günler hariç 15 günde bir giderim berbere. Ama hep aynı berber ve aynı kişiye giderim..
00 Yorumla
+1 yılhiç olmasa 2 ay olmuşdur 3 ayda bi sakal traşı oluyorum
02 Yorumla- +1 yıl
şimdi epeyi var da kesmiyorum abi böyle iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
4 ayda bir (saclarimin uclarindan aldirmak icin daha saglikli oluyorlar)
boyatmadigim icin ve fön vs gibi seylere ihtiyac duymadigim icin kuaföre sadece sac kestirmeye giderim.
4 ay önce kuaförün gazabina ugradim yanlislikla saclarimi cok kesti ):
saclarim belimdeydi ne güzel simdi omuzlarimdan asagi düstüm düsecegim diyor ):02 Yorumlaben bu aralar hiç gitmiyorum mesela kaşlarımı kendim alıp kendim şekillendiriyorum işe gittiğim halde sabah 6.30 da kalkıp kendim düzleştiriyorum bakım yapcaksam kendim yapıyorum.. manikür pedükür evde yapıyorum daha sağlıklı oldugu için saçlarımı uzatıyorum gerek duymuyorum kestirmeye bence zamanı olmayan gitsin :)
03 YorumlaValla tr'de olsam sinirsiz gidebilirdim canim istedigi an, ama yurt disinda çok pahali dusunsene bi fön 30tl saç kestirme 40tl den basliyor kas aldirma 13tl ortalamasi (ALLAH'tan ben kas aldirmam)
011 YorumlaKuaföre 2008 yılından beri gitmiyorum,nedeni de son kez gittiğimde tam bir kuaför faciası yaşamam gerçekten.O günden beri saçlarımı kendim boyayıp kesiyorum yada ablama kestiriyorum.Samimi bulmuyorum kuaförleri..
01 Yorumla
+1 yılBugün gittiiim :) Saçlarımı kestirdim.. Eskiden 2 günde 1 föne gidiyodum ama gittiğim yola yazık. Evde kendim yapıyorum artık. Bir tek kestirmeye gidiyorum uçlarından arada :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yaniii :) Örnek alın beni kızlar.
düzenli manikür pedikür için, sıklıkla ama saç kesimi için aynı sıklık geçerli değil.
01 Yorumlaeskiden her gün fön çektirmeye giderdim baktım artık para yetiştiremiyoruz bir kaş aldırmaya giderim iki haftada bir.
14 YorumlaArtık nerdeyse hiç .
Saç kalmadı bende nesıne gıdeyım :)
İçine ettıler saçlarımın ,bu yüzden kuaför yolunu unuttum01 Yorumla
+1 yılGerektiği sıklıkta. Kaş, manikür, boya ben bunları evde kendim yapamam.
03 Yorumla- +1 yıl
sanmıyorum:)
Başka birinin oramla buramla oynamasından hoşlanmadığım için kuaföre de çok nadir giderim.
03 Yorumla3 haftada 1 falan değişiyor bazen azalıyor bazen uzuyor
112 YorumlaSadece saçımı kestirmek için 3 ayda bir uğruyorum desen ? Yadırganırmıyım ?
19 Yorumla
+1 yılIkı ayda bır gıderım berbere ama şaclarımı hep aynı şekıl kestırırım.
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bilmem sence?
- +1 yıl
Linkde resim 2 ay uzadiktan sonra gorunuşu.
+1 yılbelli bir zamanı yok .. saçlarımı kestirmem pek
05 Yorumla- +1 yıl
evet belime yakın dalgalı ve siyah , fön çektirmektense doğal haliyle kullanmayı daha .çok seviyorum ...
- +1 yıl
aynen ... fön zarar veriyor saçlarıma çok sık fön çektirmem :))
Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. 45 günde bir saç traşı için gidiyorum .
04 Yorumlaçalıştığım için haftada bir gitmek durumundayım :)
01 Yorumla
+1 yılayda 1 berberi ziyaret ederim hal hatır sormaya
02 Yorumla- +1 yıl
:) aynen
+1 yılEn fazla 2 ayda bir saçlarımı kazıtırım.
00 Yorumla20 gün arayla falan giderim.
02 Yorumlahemen hemen ayda bir
03 Yorumla20 günde 30 günde bir giderim berbere.
00 Yorumla2 hafta bazen ay da 1.
01 Yorumlasaçlarımı kendim kesiyorum.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 794 cevap paylaştı. 9 günde bir
15 Yorumlakendim alıyorum makineyle.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılhaftada 1
09 Yorumla- +1 yıl
Evet demir77 bey:) sıkılmamak için randevu ile giderim:) Terapı gıbı gelır kuofor bana sverım:) Uzun işlemler yaptırmam aynı gun. Yoksa bunalırım :)
- +1 yıl
canım sıkkın ise iyi gelir:))
fakat asla uzun kalmam.
- +1 yıl
benden size de eywallah demir77 beyefendi:)
- +1 yıl
pardon demir77 sen ne kadar zamanda gidersin merak ettim?
benim tanıdgım çogu erkekde haftada bir gidyor
2 haftada bir
021 YorumlaModa & Stil konusunda 875 cevap paylaştı. 3 Gün arayla
02 YorumlaHergun
16 Yorumlaşu sıralar ayda bir.
13 YorumlaModa & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Her ay.
02 Yorumlahaftada bir
03 Yorumla2 haftada bir
05 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 haftada bir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem