- Moda & Stil konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılAklına geldikçe parfüm koleksiyonunu mu paylaşıyorsun?
Bu soruyu 3 ay önce aynı fotoğraflarla sormuşsun zaten ; www.kizlarsoruyor.com/.../q3558260-birisi-koleksiyonmu-dedi-nasil-sizce-bebeklerim
Sorularına bir göz gezdirdim de ilgi çekmeye çalışan silik bir karakterden başka bir şey değilsin.
Bazı soruların ;
www.kizlarsoruyor.com/.../q3604911-asiri-ilgilerden-sikildim-ne-yapicam
www.kizlarsoruyor.com/.../q3567549-ilgimi-cekiyosun-tanisalim-mi-gibi-mesaj-atip-kacan-kizlar
www.kizlarsoruyor.com/.../q3558141-otobuse-bindigim-zaman-herkes-bana-bakiyor-neden
Ayrıca 100,000 TL lik parfüm koleksiyonun var fakat evde lig tv yayının yok. Bu soru nedir mk 😂
www.kizlarsoruyor.com/.../q3863010-galatasaray-trabzon-macinin-linkini-vericek-varmi
Haa son olarak Mercedes araba kullanıyorsun fakat halk otobüsünden aşağı inmiyorsun, enteresan.411 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen bir parfüm deposunun satış veya dağıtım elemanısın.
Keza gerçek dahi olsa yapılan görgüsüzlükten başka bir şey değildir, hadi selametle. - +1 yıl
Sanal alem yalancılarını ifşa etmek hoşuma gidiyor 😂
- +1 yıl
Hahaha 😄 agzina saglik sesli guldum gercekten dogru soyleyen dokus koyden kovulurmus seninkide o hesap olmus 😊 ama nokta atisi yapmissin tebrikler😊 @fussemaniaq
- +1 yıl
@pastaaam teşekkür ederim efenim :)
- +1 yıl
@fanuskafa teveccühünüz :)
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılUlan baba parası yemiş olsan, kimseye yardım etmesen ne oalcak. Para senin paran değil mi, ister parfüme verirsin ister karıya kıza yedirirsin ister kıvırır bir tarafına sokar marjinal olursun. Kime ne! Şu milletteki birilerinin parasını kontrol etme hevesini hiç anlamıyorum. Kıskanıyorsan çalış, kazan, senin de olsun gülüm. Zaten elinde olan adama da parayı harcama deme, kendince kötü olduğunu düşündüğün sıfatlar yakıştırma ama!!!
121 Yorumla
+1 yılBazı erkek parfümleri çok güzel oluyo. Böyle yolda yanından geçen adama sarılmak istiyosun. Öyle bir parfüm var mı sende sen biliyosundur onların içine ne koyuyolar allah aşkına. Demeden geçemicem bazıları valla çok itici be.
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam dur bunları tutcam aklımda
+1 yıl😂hay maşallah ne kadar çok parfüm var ama güzel gözüküyor da hepsini nasıl kullanacaksın gerçekten merak ettim guınness rekorlar kitabına girebilirsin bir başvur istersen
03 Yorumla- +1 yıl
😂senden daha fazla parfümü olan birini hayal edemedim ama peki öyle diyorsan öyledir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Aşırı büyük bir egon var sanırım zekan da parfüm sayınla ters orantılı olarak azalmış. Bunu görüş yorumlarından anladım. Bence koleksiyonerlil aptallık hele ki parfüm. Ne yani her gün farklı bir parfüm sıkmak iyi bir şey mi? Paran çok da harcamayı bilmiyorsun bence bir an önce kendine çeki düzen ver.
244 Yorumla- +1 yıl
Zenginin parası zugurtun çenesini yorarmis xp
- +1 yıl
Sakasına demiştim sondaki ünlem kalbimi kırdı );
+1 yılBir gün hırsızlık yaparsam senin evi soyacağım 😂 pul koleksiyonumu görmrk istermisin?
42 Yorumla- +1 yıl
😁😁
By kilian - cruel intentions göremedim. Onu da al bence.
Creed - ırısh tweed
Bu ikisi bence en güzel parfümler. Birde carolina herrera lardan göremedim. Ch koleksiyon olmayı hak ediyor.
Tom Ford vanillie tobacco da koleksiyonun en özellerinden.
Ama sana tavsiyem günlük değiştirme imza bir kokun olsun. Şahsen bende de parfüm koleksiyonu var yaklaşık 100 tane falan. Benim Kokumu herkes bilir tanır.11 YorumlaVakti zamanında sonradan görme bir zengin kendisini kültürlü göstermesi için kendine bir kitaplık yaptırır boydan boya tam 12 metredir. Kitapçıya gider ve ben kitap alıcam yardımcı olur musunuz der. Adam tabi hangi tür kitaplardan hoşlanıyorsunuz dediğinde türü falan önemli değil boydan boya 12 metre olsun yeterli der.
Sende onun gibi bu parfümlerin yarısını kullanamayacakken sırf hava atmak kendini bir halt gibi göstermesi için almışsın20 YorumlaGündüz ve gece ayrı kullanılmasına bir sözüm yok. Veya yaz-kış parfümleri farklı olabilir. Ancak her gün farklı bir koku kullanmanın anlamı nedir?
Her şey bir yana, insanlara seni hatırlatan, sana özel-sana ait belli bir parfümün yok demek oluyor bu durum.13 Yorumlahatırı sayılır bır pul koleksıyonum var benımde.. ılk cumhurıyet ve alman reıch pullarım cok degerlıdır.. bırkacda osmanlı fıskal pulu cabası:))
ayrıca eskı eşyaya meraklıyımdır bulduğu orjınal gelen seyı almaya çalışırım bütçem elverdıgınce..32 Yorumla
+1 yılbu ne ya = )
koleksiyonum yok ki
eskiden taso lar vardı = )90 Yorumla
+1 yılBende parfüm koleksiyonu yapıyorumda seninkisi kadar fazla değil. En çok kullandığım parfümüm..
https://i.hizliresim.com/25Rbrq.jpg11 Yorumla
+1 yılVoaah
Ben fakir koleksiyonu yapiyorum
Yaprak koleksiyonu gibi fibi fibi28 Yorumla- +1 yıl
Gshxhxhxjdbx
- +1 yıl
doldurma parfüm kullanınca da haliyle şişe de biriktiremiyoruz ki
- +1 yıl
Ay anacim nerden bulayim
- +1 yıl
Dedim ya ben fakir koleksiyonuyla ilgileniyorum
+1 yılYaaaaaa yapma bunu yapmaaaaa abi parfüm hastasıyım ben
13 Yorumla- +1 yıl
Yoo her yerde bulmak mümkün
+1 yılBenim de benzer koleksiyonum var da senin bayağı fazlaymış :)
11 YorumlaTercih meselesi tabi de, bana göre koleksiyon olmayi hak edecek bir sey degil.
41 Yorumladegeri bide 100 bin TL yazmis ekonomik durumu senden asagida olanlari ezmeye mi calisiyorsun amac ne onu yazmakta yaz 500 tane parfumum var fotosunu cek at onu yazmanin ne anlami var u*lan demek biz hava atsak siz ne ezilirsiniz ha gel sana para gosterim hayatinda 4-5 milyon dolari bir arada gordun mu sen acaba baba parasi yiyen zuppe. Gel sana harclik ben verim ama farkimiz var ben parami kendim kazanirim o yuzden vicdanen de rahatim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk resmin üzerine sağa tıklayıp googlede arat derseniz, fake fotolar olduğunu anlarsınız.
Böyle mi tatmin ediyorsun kendini deyip gidiyorum. Hoşça kalın😍41 Yorumla
+1 yılKitap ayracı koleksiyonu yapıyorum, şu an 52 tane var yanılmıyorsam. Ha değeri dersen maksimum ₺200 falan🙁
Ayrıca plak satın alıyorum ama henüz 4 tane olduğu için koleksiyon yapıyorum diyemem🙃01 YorumlaKizlarin salyalarini akitmayi isi basarmissin. Bundan sonra burada erkegin parasiyla isimiz yok diye atar yapan kizlara bu sorunun linkini atacagim, guzel referans oldu eyvallah.
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılUlan, Beyazıt'da zencilerden tanesini 5 liraya aldın değil mi; itiraf et.. : )
40 Yorumla
+1 yılBenim yemek yediğim yerlerden topladığım ıslak mendil koleksiyonum var. :D
41 YorumlaBunlar gerçekten sizinse sizi bir tımarhaneye kapatmalılar 😱😱😱
35 Yorumla
+1 yılPek tercih ettiğim bir şey değil açıkcası gerçek bir erkek parfümünü değiştirmez sürekli tabii bu benim fikrim eleştiri masatlı yergi maksatlı anlaşılmasın sadece beim düşüncem
00 Yorumla
+1 yılBana tavsiye de bulunur musun? Hayatımda ilk defa bir erkeğe hediye alıcam. Saat alıcam o cepte. ama harika etkileyici bir parfüm de istiyorum kalıcı olsun erkeksi koksun? Tavsiyen?
03 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 😊
+1 yılcok hosuma gitti acikcasi, güzel bir koleksiyon. ama biraz israf gibi geldi sanki.. tabi dünyada senin gibi çok insan var, birşey diyemeyiz
01 Yorumlahttps://hizliresim.com/bYa6Wn
Bunlar da benim nacizhane :)))01 Yorumlabenim yazı koleysiyonum var. duygularımı ne hissettiğimi yazdığım birsürü kağıt bence değerliler ilerde çocuklarım okur belki.
20 Yorumla
+1 yılZenginin mali zugurdun cenesini yorar demisler. Simdi herkes yorulcak. Gule gule kullan
11 Yorumla
+1 yılO ha çok iyi mis. Orda tom ford black orchid gördüm sanki alırım bir dal :)
11 Yorumla
+1 yılKoleksiyon bana göre maddi degeri olmayan manevi degeri yuksek olan esyalar ile yapılır. Insan onlara baktıkca guzel anılarını hatırlatmalı..
01 Yorumla
+1 yılBlue de channel 😍😍😍 bir erkeği en çekici kılan parfüm
11 Yorumla
+1 yılvay bayılırım parfümlere 😍 biraz pahallı bir koleksiyon olmuş ama değer ya :) bende şuanda oyuncak koleksiyonu yaptığım vosvosun gerçeklerinin koleksiyonunu yapmayı düşünüyorum umarım sadece oyuncak arabayla kalmam 😂
00 YorumlaNasılda göze çarpıyor direk... Givenchy Pi, asla değiştirmeyeceğim parfümüm.
11 YorumlaHahaha benimde parfum siseleri asla atmam. 2 cekmece sirf bunlardan benimde. Bir de bardak altliklari biriktiririm her gittigim bardan araklarim😁
00 Yorumla
+1 yılBir dolapta kitaptan cok parfüm varsa, kacinilmayan masraf cok da sasirtici degildir. Tükkan açayadin? :))
00 YorumlaOhaaa😳 parfüme gitmiş senin paralar desene yazık günah ya
01 Yorumla
+1 yılYemediğimi ne yapayım, harca gitsin başlıklı çalışma gibi olmuş :)
01 YorumlaKiz erkek fark etmez insanin kendi ozel kokusu olmasi gerektigini dusunuyorum arasira parfum degistirmeli insan surekli farkli sıkman guzel degil bence
00 Yorumla
+1 yılBaşkan araba veya ev alıcak bir meblayı koleksiyon işine gömmek mantıklı değil bence. Ben şahsen maç bileti koleksiyonu yapıyorum. Gittiğim bütün maçların biletlerini ve aldığım kombineleri saklarım
02 Yorumla- +1 yıl
yakışır başkan
Bunlarla ne bicim kari kiz dusurmussundur sen yuh harbiden
01 Yorumla
+1 yılÖn yargıya devam demişsin bu daveti geri çeviremem, Victor hugo yoksa hepsini at.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu geldi aklıma :)
https://www.youtube.com/watch?v=nMnIA0dGY7k10 Yorumlakızların en çok beğendiği hangisi? :D sanırım bazıları tester.
08 Yorumla- +1 yıl
parfümün testeri olmaz eğer magzadakileri kast ediyorsan söyle söylim bir parfümden 10tane alırsan 1tane tester verirler ikincisi jullandıklarımı araştırırsan creedler tabaccolar vs vs ler testerı yok magza bile olsa yok kaldıki bunların bir çoğu türkiyede bulunmuyor tester varsa madem neden gidipte 800 1200 tlye para veriyorum
- +1 yıl
yardımcı olurum sorman yeterli ayrıca bunlar bogmaz yani öyle agır değil kış için uygundur hani haci misi değil dahada uygun dersen al versace freachi kullan chanel blue edtye benzer kokusu yani demek istediğim eğer bütçenin yetmediği kokun varsa ona benzer koku al fragranticada bir parfüme tıkladıgında altında hangi parfüme benzediği yazıyor mesela creed green ırısh tweed fıyatı 800 900 tl ama buna benzeyen 100de90 davidof cool water
- +1 yıl
sağolasın kardeşim. evet almak istediğim parfüm o siteden kaç puan almış dikkate alyorum. güzel site. bir de parfüm merakı gibi sitelerden de yorumlara bakarak almaya çalışıyorum. yves la nuiti youtubedan izledim. beğenildiği için onda karar kıldım. bitince dediğin parfümlere bakacam. kışın ağır kokular daha ideal değil mi?
+1 yılişin gücün yok mu senin :D koleksiyon bence çok gereksiz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılkullananlara burdan bir öneri parfüm alerjisi olanlar var bende dahil şişeyi boca etmeyin üzerinize
00 Yorumla
+1 yılKoleksiyon dedigin boyle olur. Takdir ettim canims.
00 YorumlaDeğeri toplasan en fazla 200 lira edecek ama manevi olarak paha biçilemez olan J. R. R Tolkien'in yazdığı kitap serim.
10 Yorumlaoha bu çok iyi ya süper ama benlik değil böyle bir şey yapmam da yapamam da
00 Yorumla
+1 yılBiliyorum seni bir parfüme 10 bin civari verdiğini demiştin D: akıl işi değil bu, hastalık D: :/
01 YorumlaAllah başka dert vermesin dayı bir ev parası yatıyo orda kimi saçmalığına kimi aç kalmamak için harcar bu parayı gözünü sevdimin parası...
20 Yorumla
+1 yılçok hoş yalnız bu koleksiyon, ben de hediye kutusu biriktirme hastalığı vardı, kurtuldum :D
00 Yorumladaha cok satıyormussun gibi ve bunu insanların dikkatini cekmek icin yapıyor gibisin
22 Yorumla
+1 yılbir çeşit yeterli abartma:-) hep farklı korkmak da ne
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyorsun bu kadr alabildiğine göre durumlar iyi güle güle kullan insan bir şeyi yapmaktan zevk alıyorsa israf bile olsa yapmaya devam
01 YorumlaGereksiz koleksiyon zeki insanlarin kitap koleksiyonlarini daha cok begeniyorum
10 YorumlaFiyatını yazmakla ne kadar egoist olduğunu kanıtlatın ve yorumlarınlada
00 Yorumla
+1 yılhasta mısın sen ya benim bir tane parfümüm vardır herkes ondan tanır yani
01 Yorumlainsan ne kadar da parfüm fıslatsa vücudu b*k üretmeye yaşadığı müddetçe devam edecek 😂
02 Yorumla
+1 yılParayı nereye harcasam acabaa diye düşünen mağrur delikanlı seni:))))
01 YorumlaNe yapacaksın bu kadar parfümü ya israf bence ihtiyaç dahalinde alınacak birşey benim gözümde koleksiyon yapmayı sevmiyorum anlayamıyorum da bu koleksiyon sevdalılarını 😊
00 Yorumlaoha şey süper ya benim koleksiyonum yok :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba parası değil mi tabi kıymetini bilmezsin paranın
20 YorumlaÇok güzel görünüyolar :D
Çakmak ve ölü kelebek koleksiyonum var :D :)00 Yorumla- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar