AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Herkes m. a. c demis lakin icinde bol bol paraben var :) dogal istiyorsan the balm var
ya cilde zararı az olucak bir ürün istiyorum
watsons da var demi the balm?
Gratiste. Ben de senin gibi dusunuyorum. Icinde paraben, talc, pudra, parfum olan urunleri tercih etme. Uzun vadede cilde zarar
Çok teşekkür ederim
Fiyat aralığını ve kafandaki butceyi, isteklerini yazarsan fazlasıyla yardımcı olurum
damat tarafı alacağı için çok bir bütçe sınırlamam yok ama yinede uçuk olmasın
ve klasik ürünlerin yanında özel kişisel bakım ürünlerde olmalı bohçaya konulacak
Anladım..
Şimdi, Mac ve Kryolan derim sana en iyisi olarak, fakat bir fondoteni en az 80 tl - bir göz kalemi 50 tl gibi fiyatlarda.. Ama 1 yıl, hatta belki daha fazla kullanırsın..
Eğer birazda bitkisel olsun doğal olsun dersen, Yves Rocher.. 5 lirayada ürün var, 80 lirayada.. Ayrıca sadece kozmetik degil, kremler, tonikler, şampuanlar, sabunlar vs var..
Loreal veya maxfactor var, urunlerin kalitesi oldukca iyidir, fiyatlarıda oldukca iyi, mesela bir fontoden 30-40 tl arası, bir goz kalemi 15-25 tl arası.. Ben severek kullanıyorum..
Maybelline var, azıcık daha dusuk kaliteli, ama fondoten haric urunleri oldukca basarılı bana gore, ozellikle rujları guzeldir..
Kişisel bakım olarak, sana cilt ürünlerinde bioderma oneririm, ya da neutrogena.. Çook sorunlu bir cildin yoksa bunlar işini fazlasıyla gorecektir..
Gratis ya da watsons mağazalarında bu saydıklarımı bulabilirsin, kozmetik, kisisel bakım vs..
Yalnız Mac ve Kryolan mağazaları ayrıdır, urunleri baska yerde satılmıyor.
yahu saolasın ya ben senle hep iletişime geçmeliyim. ulaşacağım ve rahatsız olmayacağın bir yer söylersen mesaj atar fikrini alırım
Buradan beni takip edersen sana mesaj atarım, açıyorum profilimi simdi.
avon kullanıyorum arada başka markalara yöneliyorum ama bence en iyisi avon
Uygun fiyatlı the balm, maybelline, loreal, max factor, pastel, flormar, rimmel london iyi markalardır. Ama tabi Mac nars lancome dior da cok ıyıdır bıraz fıyatları pahalı olsa da
Değişiyor üründen ürüne ve herkesin cildine göre. Armani, Bobbi Brown, Chanel ve Charlotte Tilbury fondötenleri iyi. Ruj mac, Bobbi Brown ve Maybelline den. Rimel Manhattenin vulcano diye bir tane var çok iyi.
Revolution dan far.
rimel. meybline
yüz. garnier bb
göz kalemi. flormar
allık far ruj bunlarda avonun makyaj setinden
Mila d'opiz burda biraz pahalı ama yurtdışından alıyorum ben maybelline maxfactor avon falan tırnağı olamaz yahu
sadece kızlara demişsin.. şu cevap yazan mavilerden şüphelendim bir an için :))
genelde INNOVA kullanıyorum.
bak ben v kapak gıbı soz yazardım ama dua etkı bayansın
eyi eyi beddua etmede dua et :)))
diorun parfümleri ve makyaj ürünleri güzeldir.shiseido ise doğal içereklere sahiptir ve cilt temizleme ürünleri mükemmeldir
Maybelline, loreal paris, barbara bort, alix avien vb vb.. :)
Bence hepsi ayni yani her tur denedim hepside yuzume zarar verdiler
Ürüne göre değişir pastel ojede çok iyi revolution ve maybelline göz farları rujda da maybelline gayet iyi mac fondöten tercihim flormar da göz kalemi mdlxmd
Mac tabi ki
Ama fenty beauty favorim
Flormar en azndan türk marka
Mac en iyi
Maybelline
Max Factor
Pastel
Loreal Paris
Nocibe
Dior
Mac
Urban Decay
TheBalm
Flormar
Golden Rose
Maybelline
Max Factor
avon mu bilmiyorum
ben memnunum onun ürünlerinden
MAC gerçekten cok iyi bi marka ama fiyatıyla doğru orantılı :D
Bilinen bu markaların yanında daha az bilinen ve en az bu markalar kadar da ürünleri kaliteli ve cazip fiyatlı markalarda var. Bunları keşfetmek için birazcık araştırmak gerekiyor tabii ki.
Yerli olarak soracak olursanız uygun fiyata kaliteli ürünleri olan akn toptan'ı söyleyebilirim. Ama yabancı olarak sorarsanız mac en beğendiğim markalar arasında geliyor.
inglot, mac, kryolan, dior hepsi güzel ama çok el yakar ama muhteşemlerdir.
wallahı gucun varsa gıdıcen orjınal lancome yada nıvea baskada yok onlarda bayagı tuzlu oluo
Vichy iyi bence ve Yves Rocher hep dogal ürünler(turkiyede bulunuyormu bilmiyorum)
erkekler nerden biliyo onu anlamadım..ama avon iydir
lacome, clinique. cilt bakımında bu 2sini tek geçerim.
Clinique
Diadermine
Loreal
Mac
Maybelline
Max factor
En iyi diye bir şey yok bence. Hepsinin ürünlerinin en iyi ürünleri var. Ama en iyi makyaj markası yok.
Kategoriye göre değişse de dior, nars, chanel, tom ford, benefit, mac diye devam ediyor. Benim favorilerim dior, nars, mac
Mac, Benefit, Estee Lauder, Make up Forever, Nars..
en iyi makyaj markası ne be. kozmetik markası o. tabiki MAC
yaw ne farkeder anladın sonuçta :D :D
bilen var bilmeyen war ttlm
Erkekler Ne Diyor
nötricina
kullanmiyorum :))
Bilmiyorum.
Avon. s
evet oda iyi işte :)
loreal paris
loreal markalı ürünler güzel
loreallll