Bildiğiniz gibi emo tarzı var. Kızlarda emo tarzı nasıl duruyor sizce duygusallık falan? O tarza geçmeyi düşünüyorum. Ve önerebildiğiniz kuaförler var mı şu saç kesimleri için. Fikir verirseniz sevinirim.
bu kızlar aslında daha doğrusu her iki cinsiyetttende bireyler toplumda en azından bu şekilde farkedilebilmek içib bunu yapıyorlar. çünkü maalesef ellerinde ortaya koyabilecekleri bir ürünleri yok. kimlikleri yok. kimlik bunalımları var. şayet bu çocukalr kazandırılabilirse normalleşmenin yolunu da açarız
mide bulandırıcı , yapmacık tavırlar , iticiler zaten türkyie şartları göz önüne alındığında özentilikte tavan yapmış tiplerdir ve genellikle gerizekalı oluyorlar alsında kelimelerin kifayesiz kaldığı noktadır bence.
Bunlar hala yaşıyo mu bunların SKT'si geçti diye biliyorum ben. (Yavrum, guzum delilermi leylekledi seni insan bunlara özenir mi) derdi anneannem olsa yeminlen 😇
Emo nedir ya ozaman :P kakul bence bırakma, saçını değiştir ama bade işçilinki gibi bir tarafı kısa diğer tarafı uzun çok hoş bana kalırsa.. Daha olgun duruyo uzun sacli olanlardan.. Yanı 20 isen 27 28 30 falan zannedilir yanı rahat :D
En İyi Cevaplar