Omzumda ve sırtımda olmak üzere 2 dövmem var ama soldu malum yazda geliyo napabilim üstünden geçtirmek istemiyorum çok acıyo :D
Bide bayanda dövme sizce itici duruyormu ?
Bide bayanda dövme sizce itici duruyormu ?
En basta şahsi fikrim oalrak ;aşırı dövme bir bayanda; itici etki yapar. Çok fazla free havası verdiğinden uçarı kız imajı herkese cazip gelmeyebilir.(tabiki bir çıktıgın ve böyle bir arayışın yoksa )
Bunun dısında egerki aynı dövmeyi canlandırmak istiyorsan ;üstünden geçtirmek dısında başka bir alternatifin oldugunu sanmıyorum :) tabiki ülkemin insanı yaratıcıdır aslında;japon yapıstırıcı ile kepçe kulakları yapıstıranlarıda duydugumuz için ;senin durumu da kendi çabalarınla çözmek için ;ilginc''özgün'' yaklasımların çıkabilir de! :)) !? ama şahsen pek tasvip etmem aklında olsun :) :P
Bayanda dövme bence çekici oluyor,sırtımda omzumda ve kolumda dövmem var yapalı 2 yıl oldu solmadılar ama kısmen solan dövmeler zaten kalitesiz dövmeciler yüzünden oluyor.İyi bir dövmeciye üzerinden geçirtirsen uzun yıllar sorunsuz olur
Bence Kadinlarda dövme itici duruyor ama sen seviyorsan saygi duyarim ... Bide döveminin solmasi cok kötü cünkü tek care onun üstünden birdaha gecirtilmesi ama bi okadarda aci veriyor bence dövmeni sildir cünkü hep tazelemen gerekiyor ve eger yaptirmassan cirkin duruyor :-/
Sildirme fiyatları hakkında bilgin varmı
zaten siyah yaptırdığın dövme bi süre sonra yeşilimsi oluyor tekrar üstünden geçirmen lazım
Cevap
24Cevap
yaşlanınca dövmelerin hayal kırıklığın olacak malesef.
bence o kadar çok dövmeli insan varki inan bana olmayanlar daha igi çekici üstünden geçtirme sakın benim gibi herşeyi b...k edebilirsin bide 50 yaşına geldiğinde napcan ö dövmeleri..:)
Üstüme gelmeyin pişman olduk ama soluk durmasındansa iyi durmasını tercih ediyorum :)
Özel kremleri var diye biliyorum bence bayanda aşırıya kaçılmazsa dövme tatlı duruyor ama öyle abuk subuk şeyler değil tabiiki ama üzerinden geçtirsen en iyisi derim yaptırırken bi kere katlanmışsın şimdi ne farkeder ki :)
Üstünden o zaman geçici dövme yaptır. Sonuçta silinsede çok ciddi belli olmaz.
İtici değil gereksiz bir aksesuar. Lazerle temizlet o zaman.
Düşündüm aslında fiyatları hakkında bilgin varmı
Maalesef yok ama çok birşey tutmaz diye düşünüyorum.
Apaçi dövmesi değilse ve abartılmadığı sürece güzel durur ama abartılırsa iğrenç durur ve itici durur hoppa bi kız görünümü katar
Ben dövme sevmiyorum bayan olsun erkek olsun fark etmiyor..Tabi yaptırana da karışmıyorum..
Basit ufak dövmeler bayanlarda hoş duruyor ama büyük dövmelerden bene iki cinste de çok tiksinç. :)
üstünden geçirtmekten başka bi' seçeneğin yok.. ya da kapama dövmesi yaptıracaksın.
küçük küçük dövmeler bana göre çok seksi duruyor kızlarda
solan dövme için üstünden geçirmek dışında yapabileceğin bişey yok
yenisin iyaptır ben küçük dövmelere bayılırım her yerinde olmalı
özel cila kremleri var pahalı gelirse vazelin sür.
Sulayı ver canlanırlar kanka .:)
Boyun ve bel hariç diğer bölgelerde itici duruyor.
İyi dövdürmezsen, solar tabii.
Zamaninda gunes koruyucu surmedin mi?
Aklıma kötü kötü şeyler geliyo..
Dövme güzelse , bayanda güzelse yakışıyor .
sırtında ve ayak bıleklerınde olursa hoş olur
soldu napabilirm onuda söyle
eline eline pastel boya çiz boya
dövmeye göre değişir ne dövmesi ?
sırtımda melek kolumda yıldız
bence itici değil. bi 7* lik rakı iç sonra kfan iyiyken geçirt üstünden kardeşim
Tükenmez kalemle geç üstünden.
Bi kere daha üstünden geçsinler.
Zekice :)
o nedenle en guzelı sıyah dovme
çek yolla hele
ugrastırma şimdi napabilirm :)
BENCE çok itici
Gel cilalayım.
:D
Rötuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar