Moda & Stil Sizce hangi renk oje ve ruj? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu iki parçaya ne renk oje ve ruj kullanabilirim.Oje olarak en basitinden pantolonum renginde bir mavim var ama şu renkte bu aralar en sevdiğimOje ve ruj önerilerinizi alabilir miyim? Sizce hangi renk oje ve ruj? Cevapla Ruj Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
arnavutkaldırım Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Koyu renk daha hos durur kahverengi, siyah, bordo v. s ruj olarak nude bir krem tonlari da olur koyu bordo da şık durur varsa bir de bere de yakisir bu kombine bad hair day tarzi ama ustunde o yazmasin tabiy 😄 0 0 Yorumla
Nomaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Oje rengin cok iyi değiştirme ama mat siyahta cok iyi durur. Ruj olarak pastel yine parlak olmayan pembe tonlarını kullanmalısın bence 1 0 Yorumla
ivan35 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl beyaz tenliysen kırmızı çok yakışır ya da doğallı seçebilirsin daha güzel olur 0 0 Yorumla
Fransuva Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Mavi oje www.bizkadinlar.com/.../...88a6f1a398e370819fc.gif 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynı renk bendede var :) Yorumla Fransuva +1 yıl güzelmiş buz gibi Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Mggm00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl kırmızı oje kırmızı ruj ama mat ya da bordo ve borda ayakkabı cok hos olur ama ben tişotu pek sevmedim onun baskısızı olsa kombın çok hoş olur 0 0 Yorumla
TimeLady0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Fazla belli olmayan pembenin tonlarında bir ruj ile bordo bir oje iyi olabilir. 0 0 Yorumla
tutkuasln Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl pastel ve nude tonlardan kaçın bence canlı renklerle renklendir çok soluklaşır yoksa :) 0 0 Yorumla
gizliiii1-12 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Gri simli bir oje ve koyu mor bir ruj olabilir bence 0 0 Yorumla
Energia Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl kırmızı olabilir pembe olabilir turuncu olabilir ten rengi olabilir 0 2 Yorumla Energia +1 yıl bak siyah oje de süper olur Yorumla Energia +1 yıl bordo da olabilir ruj ve oje Yorumla
nikoncu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. bordo kırmızı tonlarında oje ruj kullabilirsin şahsen ben öyle yapardım.. siyah ojede olabilir 0 0 Yorumla
Autumnn Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Bence uçuk pembe ruj ve oje harıka ve havalı olur 1 0 Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. Renk çok kotu ya 😕 daha renkli bisiler yap 0 7 Yorumla Soran Oje mi Yorumla KetçaplıBrokoli +1 yıl Evet 😕 Yorumla Soran +1 yıl Lacivert gibi mi Yorumla KetçaplıBrokoli +1 yıl Bordo ve laciverti severim ☺ Yorumla Soran +1 yıl Bordo bunlarla pek olmaz gibi ama lacivert favorim :) Yorumla KetçaplıBrokoli +1 yıl Renk kombinlerinden anlamam ki ben hiç ☺ Yorumla Soran +1 yıl Yinede saol ^^ :) Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. bordo olmalı , kesınlıkle !!! 0 0 Yorumla
Bebegimcokadisin Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bordo sur bence 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kırmızı :P 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar