Moda & Stil Kahkül Önerisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yüzüm şeklim hafif karemsi gibi (dakota johnson) ayrıca suratım zayıf olmama rağmen tombul büyük ve saç çizgim çok geri alnım çok büyük saçımı toplamak benim için bir korku. sizce nasıl bir kahkül kesebilirim? ya da daha farklı bir saç önerisi yapabilir misiniz? saç rengim karamel. Büyük bir suratım olduğu için endişeliyim!!! Kahkül Önerisi? Cevapla Öneri Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yüzün toplu ve yüzünde hafif bir tombulluk varsa perçem yapayım deme daha çok tombul görünürsün yan kakül yap bence 0 0 Yorumla
cicibebe123 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl https://hizliresim.com/7PXEJL benimki gibi kestir ozaman :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok hoş :) Yorumla cicibebe123 +1 yıl Sanada yakisir :) Yorumla
emipond Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bunun neresi kare :S 0 4 Yorumla Soran +1 yıl karemsi dedim. kare olsaydı farklı bir kelime kullanacaktım Yorumla emipond +1 yıl Karemsi de değil ama :S Yorumla Soran +1 yıl tamam yanlışımı düzelttin teşekkürler :S Yorumla emipond +1 yıl :S :S Yorumla
En İyi Cevaplar