Kızıl Saçtan Nasıl Kurtulabilirim?

Saçlarım kısa (aptal bir kuaföre kurban verdim), kızıl rengini çok severim ama bir türlü sevdiğim kızılı tutturamadılar bende artık vazgeçtim, zaten kuaför hatası yüzünden ancak bağlanabilen saçlarımdaki kızılı akıtmak istiyorum nazlı tolganın saç rengini istiyorum, kızılı akıtacak bir ürün var mı bildiğiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
kurtuldum arkadaşlar sonunda :) çok açık kumral 9.0 aldım iki kutu 40 volümle boyadım uçlardaki kızılların rengi dahada açıldı ama gitmedi resmen sarı kırmızı oldum dlpler sarı uçlar kırmızı :) idare ettim ve saçıma yağlarla bakım yaptım tekrardan küllü kumral 8.1 ve 7.1e boyadım 30 volüm ile sanki hiç boyamamışım gibi oldu. Gene sarı kırmızıydım. Hair plus saç açıcı aldım hemde acaip ucuz üç kutu kullandım mükemmel açtı saçımı azıcık yıpranma oldu tabi sonuçta saçın gördüğü 3üncü işlemdi
Güncellemeler
+1 yıl
sonra paletteden aldım altın karamel ve çikolata kahve kattım bunları birbirine nefis oldu saçlarım :) kızıldan nefret etmiştim ihtiyacı olan direk hair plus alsın uzatmadan yarım saat beklettim ben cok yıpranmadı hem ben cok bakım yapıyodum dikkat etmeli ve saç dibine sürmemeli acıcıyı.
Kızıl Saçtan Nasıl Kurtulabilirim?