Saç Bakım Sizce lila/mor sac rengi nasil? oreo123 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sacimi mora boyatmayi kafamdan geciriyorum ama pek emin degilim... Tenim cok acik, gözlerim acik kahve, saclarim belime geliyor ve hafif dalgali... Ona göre yani... Bir farklilik olur diye düsündüm, cok hosuma gitti.Mesela bu renk gibiVeya bu gibi Sizce lila/mor sac rengi nasil? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
audince Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Eger yakısıcagına ınanıyorsan boyat hos duruyor ama bı katy perry degılsın bunu unutma :D 0 2 Yorumla oreo123 +1 yıl Heralde bir degisiklik olsun diye yaptiracam... Fazla insan cesaret edemiyor, farklilik olur kendim icinde. Yakisacagini saniyorum... Yorumla audince +1 yıl Yaptır ozaman gayet guzel Yorumla
yalnizkalp_06 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Herkese yakışmaz mor lila yeşil mavi gibi renkler sprey ile dene önce 0 0 Yorumla
Washapenning Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Bir zaman sonra solacağını düşünüyorum bu tür renklerin. Yapmazdım şahsen. 0 0 Yorumla
DynamismT Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bordoya boyat 0 2 Yorumla oreo123 +1 yıl Onuda düsündüm ama mor yüzüme daha iyi uyuyor gibi... Cogu kiside dedi. Yorumla DynamismT +1 yıl Yüzünü görmek lazım Yorumla
Sibelim22 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Beyaz tenliysen olur 0 4 Yorumla oreo123 +1 yıl Detaylarda asiri acik tenli oldugumi dem ist im :D Yorumla oreo123 +1 yıl Demistim* Yorumla Sibelim22 +1 yıl A şimdi gördüm, o zaman guzel olur, farkli 😊 Yorumla oreo123 +1 yıl Tesekkürler :) Yorumla
En İyi Cevaplar