her ne yapmaya çalıştıysan olmamış. çok dağınık biraz toparlatman lazım, seyrekliğini biraz kaş boyası kullanarak çözebilirsin. yüzünün bütününde nasıl durduğu da önemli.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fotograf eklenmiyor sonradan eklenseydi aticaktim butununu de simdi. Uzadi aslinda bikac hafta oldu alali
yani önemli olan baktığında kendin beğenmen aslına. ama kaş konusunda her kuaföre güvenme biraz araştırma yap öncesinde. herkes çok başarılı olamıyor ve kaş bütün ifadeni etkileyen birşey.
yok öyle demiyorum :D yani sor soruştur etraftan, kaşlarını beğendiğin insanlara sor mesela nerede aldırdıklarını, ya da kuaför elemek için beğenmediklerine de :D
Kontür attırabilirsin. Bende kaşlarıma seyrek diyordum ama seninkiler bayağı bir seyrekmiş. Badem yağı falan sürdün mü. Zeytinyağ falan besler.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her aksam yatmadan once besikci tatli badem yagi suruyorum kaslarimla kirpiklerime aslinda ama bu aralar ihmal ettim. Sarisin oldugum icin seyrek kaslarim. Kontur dovme gibiyse yaptirmak istemiyorum bazi seyleri engelliyorsa. Bide yasim 18 daha bilemedim
Dövme gibi derken onlar 1 senelik falan oluyor ama görünüşü kurtarıyor en azından. İyi ve bildik bir yere yaptırabilirsin. ya da iyi bir dermatolaga gözük bir istersen.
bir kuafore gitmen lazim cokda inceltmiyorlar soyledigin gibi yapiyorlar benim kuaforum oyle sadece etrafini temizliyor o kadar
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Etrafini ben de temizliyotum aslinda bu uzamis hali biraz. Kavis falan birakmaya calistim biraz kaslarimi catinca falan oluyor ancak kavis yok cunku kasimda hilal seklinde. Nasil gözüküyor
Sadece kaçlarına aktardan çamterebentini alıp sürebilirsin. Ama sakın yüzünde başka bir noktaya bulaşmasın. Yoksa sakalla bıyıkla da uğraşman gerekir 😂😂
Oyleyse iyi. Peki kavis falan biraz var mi yoksa kotu mu duruyor, iki kasimin gozuktugu fotoda daha net aslinda fotograf kalitesi de gosteremedi tam detayli kas cevresini
En İyi Cevaplar