Ilk bas basha bulusma digelim.))
Sinemaya gitmek Icin nasil?

sinemaya böyle gidilmez baş başa başka bir yere gidin ayrıca o eteğin arkasından çamaşırının izi gözüküyor çok itici durmuş saçların güzel o kolyeyi çıkar boynun kapalı zaten koluna tek ince bir künye takabilirsin şahsen bir kız gözüyle bakınca bunları gördüm
erkek direk açıklığa bakar ama sen bir bayan sözü dinlemelisin canım :)
Ya ic camasirimi alish verse ciktigimda elbise alicm dye deystrmdm))) yani uygun olmyn sey ben de blyrm. O kolyede Jeans pantolon gtmstim dye boynnumda)) ama kesinlikle kolyeyi takmiycm) onemli oln elbise ve ilk bulusma Icin uygun olup olmmsi
Sinema için gerçekten çok abarti ha bacaklarıma ellesin falan diye istiyorsan iyi aama sinema için çok abarti bir kıyafet seçimi
sinema için biraz daha günlük giyinmelisin
Çok kısa. İlk buluşmada öyle giyen sevgilim olsa olumsuz düşünürüm bırakırım. Biraz destur ya. Gören duyan laf eder. Bilemedim şimdi. Kıçında iz var gibi !!!
Almanyada yasysyrz. Laf eden olmz.))
Iz falan yok, isiktandir.
Ilk soyldgini Dikkate alcm, ishleri berbat etmk istmm. Kendime baglym derken uzaklastrmym
Guzel olmus yakismis olay buyuk galiba
:))) boyum kisa fazla cocuksu gorunmemeyi umuyrm..))
Yakismish oldgunu dsnmene sevndm
Evet yakismis coknguzel durmus
Eig icinde tesekkur ederim
Aslinda yanlislikla oldu)))
Ilk bulusmaya uygunmu sence?
Evet com. uygun guzel kizsinzaten yakismis yani
Cevap
126Cevap
Öncelikle ilk buluşmada Sinemaya gidilmez. Konuşabileceğiniz bir yere gidilir.
Kıyafet kısmına gelecek olursak , yakışmış ama sanki çok kısa. Hem arkadan ışık vurunca çok belli oluyor bilmem dikkat ettin mi hiç.
Herkesin hayatına kimse karışamaz ama etek çok kısa.
Bunun üzerine uzun jean ceket giyersen altına da siyah opak çorap ve bot giyersen olabilir ama bence o üzerindeki siyahı değiştir o eteğin üstüne olmamış.
Bu elbise. Yani etek ayri degil. Ama daha uzun ola blyo. Ben fazla cektim galiba. Klasik giymk istrm.. jeans var ama bu elbiseyle gitmz dimi botla giysem dahi
Jean o etekle gider ama üzerindeki ile gitmez. O ayrı değil elbise olduğu için jean olmaz diye düşünüyorum ve sırf o üstündeki yüzünden.. O eteğin üstüne güzel bir kazak bile olabilirdi tabi altına opak çorap ve bot giymek şartıyla. ya da şöyle jean bunun üzerine gitse bile mavi değil de siyah jeanle olabilir bunun üzerine.
Ayak bileklerin cok kalin etek olmamis koltuk altindan yaglar fiskirmis ustundeki de olmamis kisacasi olmamissin umarim magzadan almamissindir bunlari
46kiloyum))) zayiflik sorunum ola blr tombillik yok))))
Zayif olabilirsin ama ayak bileklerin kalin arkadasim koltukaltindan tasanida goruyorsun demkki bolgesel kalinlasma ve bolgesel yaglanman var. Istedigini giy ben sadece yorum yapiyorum☺
)) yaapa bilirsin tabiki. resimde oyle cikmish olmasi tuhaf geldi)) ya da sana oyle glmsi.
arkadaki aynadan yüzün ve iç çamaşırının izi görünüyor ayrıca kabinde çekilmişsin resmi sanırım kıyafetin etiketi de duruyor soruyu ne amaçla sordun sen yaa
Aynen. Kabinde. Elbiseni daha almammstim. Ic camasri baska gycm bu elbisede. Ne amcla? ilk bulusmaya uyar mi dye
basit kız diye düşünür karşıdaki hevesli olduğunu dünden razı olduğunu düşünür büyük ihtimalle istemediğin bir hareketle karşılaşabilirsin
o etekle gitme biyere pek hoş değil yani sokağa çıkacaksan söyleyim
onun yerine babanın pantolununu giy daha iyi
Yahu ben de sinemaya gittigimde etek giyiyorum yalniz ilk bulusma bu biraz duzenli giyinin sonra illa etek giyeceksen giy..
kimsede söylememiş iç çamaşırın belli oluyor diye bir benim mi gözüme çarptı :/
Her kes soylyo Mrk etme))) ama elbise almaya ckmstim. Elbiseye uygun kilot degsrdrck dyldm))
Bu kadar şık ve çekici olmana gerek yok arkadaşım. Ama elbise harika ve çok yakışıyor.
:))) eger gercekten harika ve cok yakistigini dusnysn, Cook sevindm))) ama galiba 2-3cu bulusmalara kalsin))
Çok güzelsin ve çok güzel oldun elbisenle.
Elbisen çok şık olduğundan özel bir yere giderken giyersin elbiseni.:)
Pardon kombinin çok şık ve çok yakışıyor :)
Bence daha gündelik ama daha çık ve çekici kombinde yapabilirsin.
Kombin deyil. Elbise)) ama yeni aldm giymk istydm (( kafam karisdi simdi de)
Etek kısmı ideal çok şık ama üstü çok abartılı. Gündelik için biraz fazla.:)
İlk buluşma için bence fazla iddalı bir kombin olmuş. Daha sade bir şeylerde seçebilirsin sanki.
Argo konuşacağım anlaman için. Zikişe gitceksen iyi.
Neye sağol?
kesinlikle bu çok daha güzel olmuş canım. bu boy ideal bence
:))) sen kisa al dedin diye aldm bak))) simdi daha onmli kisim kldi))
iddalı , şık , sade :)) tam da istediğin buydu heralde? :))
Ben görsem döner tekrar bakarım çünkü sinemada komik durur. Ama normalde giyersen çok sevimli.
Ilk buluşmada sinemaya gitmek mantıksız.
Haa bu arada yüzün aynadan görünüyor.
Gizletmiyrm yuzumu bu arada)))
Peki elbise
?
Ilk buluşma için cok iddalar olmus. Adamı tanımıyorsun bile.
Yollumusun kizim sen ilk buluşmaya bu etekle bide sinemsya mi gittin malsin yeminle
Respekt. zihniyet farki
Kötü etek fazla ucuz duruyor ve arkadan iç çamaşırın belli oluyor umarım bunu gitmezsin, üst iyi ama
Yakışmış ama sinemada oturacaksın, kısa.. rahatsız olursun. Başka bir buluşmada giyin.
Guzel kiyafetler ama sinema icin abarti. Daha cok aksam kiyafeti bu
yazda degiliz artık cok yazlık giyinmissin bacakların kötü etekte cok tuhaf durmus bence tişörtü giy ama eteği giyme o üstündekinin üstünede deri ceketle tamamlarsın
Çok çok çok abartılı bence çocuk hakkında yanlış düşünebilir
Böyle benimle sinemaya gelsen benim seninle işim olmaz der giderim
Olmamış etekle üstündeki. Etek beyaz ya da siyah bir tişört ya da gömlekle olur. Üstündeki de renkli bir pantolon ya da taytla.
Böyle buluşma mı olur benim kız arkadaşım bunu giysin iki güne terkederim. Benimle birlikte olduğu sürece böyle kısa mini etek GİYEMEZ.
Sanki sony Xperia z gördüm 😄 iyi Güzel gayet şık ama etek biraz kısa mı ne!
Aynen oyle. Z1 hemi de))) guncellemede resim ekleye bilseydm ne iyi olurdu))
Benim elimdeki ne acaba))) ne resmi atmışsın zaten resim
Yani çocuğun yerinde olmak isterdim şeklinde. :D :D Bunu ilk buluşmadan giyme derim.
Galiba haklisin. Iyi bir etki olsun derken kotu etki yapmasin))
Daha magazadasin... Ilk bulusma icon yeni kiyafet mi aliyorsun. Ayrica kulodun belli oluyor
Evet. Bulusma Icin guzel sey giymk istyrm. Benim Icin ozel.
güzel ama daha ince bir iç çamaşırı tercih et. belli oluyor..!
güzel ama elbisenin etiketini de mi götüreceksin buluşmaya
arka koltuğa gidersen işin kötü külotun belli oluyo o görüntü çok iğrenç buluyorum
Boxer giymstim aslinda)) tabiki de kuloda dikkat edcm))
Azeri misin anlamadım degisik konusuyormussun gibime geldi. İlk bulusma icin gayet güzel.
Almanyada yasyrm. Degisik konusmam dogal))
Şahsen ben pantolon deri ceket giyinip cıkarım dısarıya buzzz
tampon kısmına dıkkat çok bellı ışık vurdumu fena yani
bana göre açık. ama ilk buluşmada bişey demez sonradan böyle giymeni istemeyebilir.
Öbür aynada yüzün gözüküyor çok güzelsin... ilk buluşma için baya açık ve çekicisin
Tesekkrler. Aslinda guncelleme yapsaydim yenisini yuklycm. hala da acik dye dusunulckmi))
külotun belli oluyor poponda ve biraz cezbedici olmamıs mı :)
Cezbedici olmasini istrm. Ama resimde baya kisa cikmish. Daha uzun ola blyo. Erkeklerde bu iyi etki birkmsz mi
sütyen takmadığın gibi külotta giymeseydin ya. küşotun belli beyaz tercihte fena değilmiş :)
Sutyen var. Kollarini ckrdim) tabiki de kilot bu olmyck. Ayyy her kes de kilot dyo. Elbiseyi sordum ben ama.. Kilodu deyil
dikkat çeken tek o var sende de :)
Film izlemeye mi gidiyorsun grup sekse mi belli değil :D
yemege cıkarınca ne giyecek sin el yapımı tuvalet mi _?
Kesinlikle eteğini değiştirmen gerektiğini söyliyebilirim.
Abartı. Aynadaki yansımanda kilodunun şekli belli oluyor.
sinemada olay kopar tanga giy altına bence olayı zorlaştırma sıyırması kolay olsun
o çocuğun yerinde olsam seni görmek istemezdim bir daha :D
süpersin, artık oturunca bacakların biraz daha açılır :)
İççamaşırı belli ediyo, o yüzden biraz itici duruyor.
Uygun ic camasiri giymemsdm. Boxer o yuzden))
Tamam o zaman gayet güzel. Fazla aćık diyen barzolara bakma.
bu giyim daha çok olgun kesime hitap ediyor daha çok tiyatro ve yemek tarzı olmuş ayrıca iç çamaşır NET :D
İlk buluşmada bunu giyersen eve gebe kalmış olarak gelirsin sonra burada hamilemiyim diye soru sorarsın :)
Hiç uygun deği l hele ki sinemada çok yanlış seçim yapmışsın 😀
iyi sinemada elini atmak için apış arana gayet müsait kıyak yapta külot giyme altına
ondan sonra ilk bulusmadan adamın aklına cinselliği sokun abartı giyinmişsin
İlk buluşmadan ne olduğumu anlasın diyorsun yani :/
İlk buluşmaya böyle gelirsen ben seni sinemaya değil ya eve ya da otele götürürüm :)
iç çamaşırının izi belli oluyor git de bir tanga al kendine
Sinemaya böyleyse, yemege çıkarken çıplak gideceksin galiba.
etek bence kısa biraz daha uzun giy ilk buluşma için :D
cook seksi, ben sinemada filmi degil seni seyrederdim ;) :)
ilk buluşmada vermekse planın iyi kesin yatırır seni :D
çok abartı illa giyceksen iç çamaşırını degiş lastikten kaybediyon :D
İlk buluşmada güzel bir şeyler olacak gibi... Aşırı ileri gitmesine izin verme.
fazla seksi değilmi biraz kapalı olsaydı daha iyi olurdu
İlk buluşma için sinemaya mı gidilir yapmayın ya.
Sen soyle nereye gdlm))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar