Bizimkiler habire yedigi icin bel kalça birleşik birde şunlara bak ya kızlar beliniz neden kalın biraz spor yapın yemeyi azaltın lütfen ya

Siz neden çirkinsiniz neden penisleriniz 13-14 cm neden %80'iniz göbekli , kıllı? Türk kızlarına laf yapmadan önce kendinize bakın lütfen
Boyum 182 gözlerim yeşil vücudum fit omuzlarım geniş sarisin Kafkas gocmeniyim penisim 19 cm yeterli mi beli kalın kezo
Spor her zaman hayatınızda olmalı. İster kadın olun, ister erkek.
Hayatimizda demek istedin sanırım
Kelime hatasını yüzüme vurma :)
Tamam 😊
Kardeş hem kalınlar hemde havalılar. Bu havayı nerden alıyorlar inan hiç bir fikrim yok. Kendilerini prenses sanıyorlar sanırım :d
Resimdeki kadını beğenmiyorlar baksana 😅
Bel takıntısı olanlar için evet önemlidir. Bu resimdeki bayanın belinin neresi kalın onuda anlamış değilim :(
Cevap
5Cevap
Tabi beli ince olsun ama popo büyük olsun ele gelsin ama kız birazda minyon olsun tasiyabiliyim vb vb ulan ben o kadın gibi olsam gidrr manlen olurum model olurum dönüp de sana mı bakarım mal bu seviceksen seversin belim için seviceksen zaten hiç sevme
Sen zaten o kız gibi olamazsın manken hic olamazsın cici kız
Katılıyorum + otobüste çok yer kalıyorsunuz az ufalin yeter ya 😂
😂😂
Siz de atmosferden oksijen israfına neden oluyosunuz, biz bişey diyo muyuz?
Allah karaktere zeval vermesin platesle düzeltilir çok zor değil ama bence de ince bel ideal olan güzellik ve sağlık kazanırlar ama itici kelimesi çooook saçma. Niye itici olsun yok daha neler beli ince olan kusursuz mu kelimelere dikkat
en kötüsü düşük belden dolayı oluşan o yağ tabakası ve sarkması
Dön kendine bir bak bu kadın sana bakıyorsa zaten bu kadınla ol insanlara saldırma
Kendime bakıyorum canisi ayrıca dışarı çıktığımda da birçok kisi bakıyor sen bu kadar saldırgan olma yeter ki
bir karış belim olması avantajı :D sevgilimm hep sana yarıyor bunlar :D
neyse bir kız olarak bencede itici abı ya sen bayansın kalas gibi o ne oyle
Bence de bel inceliği önemli. Bacak demiyorum, göbek demiyorum, kalça, göğüs demiyorum ama bel cidden önemli.
of mk sıkıldım l*n erkeğin derdi kadın kadın kadın kadın.. burada görüyoruz ki kadının derdi de erkek erkek erkek erkek.. bir birimize ne kadar aç ve muhtaç yaratılmışız olum biz başka gayemiz mi kalmamış yok onun kıçı bunun omzu
Sakin ol Osman
Sanane knk senin göz zevkine göre mi hareket etmeliyiz? Ona bakılırsa erkeklerin çoğu da öyle onu ne yapacağız? Bunu tek bir cinsiyete yönelik söylemek çok aptalca. Obezite ve ya şişmanlık insanlarda geneldir.
Canıma değsin iyiki yok
Ne guzel 😂
bende hiç beğenmem ince bel iyidir
Aynen ya
Bence de itici de bu fotoğraftaki kadının sırtı çok kötü be, belindeki ayrık orantısız yaratığa benziyor
Sen boyle olda bir önce sonra elestir
Böyleyim zaten
genelleme yapmayalım ama spor her daim önemli
Beli kalın derken bir kategori o kardes herkes degil zaten
Bunun da beli cok ince sayilmaz 😂
Boyle olsun can kurban
okeye 4. ararken lazım oluyolar :D
orantılı olmalı, bazılarına yakışıyor geniş kalça
evet itici.
yoo degil
Iyisin
Sende iyisin teyzem