takılarım daha çok otantik tarzda olacak aslında otantikle ilgili bir isim üretebiliriz.
Takı sayfası için isim önerilerinizi neler?
takılarım daha çok otantik tarzda olacak aslında otantikle ilgili bir isim üretebiliriz.

Alışa gelmemiş şeyler yapmalısın benim önerim bu tüm takı sayfalarına bak araştır sonra kafanda fikir oluşur
ismi mi alışagelmemiş olmalı?
anladım, sağolun.
Tasarımlarını beğendim. İsim bulmak içinde aceleci olmamalısın.
ismi ' Bijoux Takı' facebookta ekleyebilirsiniz :)
teşekkür ederim beğenmeniz beni mutlu etti.
Bir ara müsait oldugumda sana özel site yapabiliriz. Online sipariş, kargo takip vb gibi. Takip etmeye başladım.
uu süper olur ^^ şimdilik çok az ama daha yapıcaklarım var, çalıştığım için o kadar çok vakit bulamıyorum. Uygun bir zamanda tekrar konusuruz o zamansa.
Hem sayfam hem de hesabım var. Arkadaş olarak mı eklediniz? sayfamı çok kullanmıycam çünkü paylaştıklarım ana sayfaya düşmüyor.
Takımalari diye başlayan sayfayı begendim fakat özel ve/veya genelden ilk verirseniz ekleyebilirim.
xper puanım yetmiyor link verebilmek için maalesef :( ama siz bijoux takı yazarsanız kapak resmi kedili profil resmi gözlüklü çiçekli bir bayan figürü var onu ekleyin lütfen. Uğraştıyorum kusura bakmayın.
Tak takıştır😊
böyle bir sayfa var sanırım ya :/
bilindik bir isim olsun istemiyorum aslında. Teşekkürler yine de :)
Cevap
6Cevap
güzel olmuş isim kolay değiştirebilirsin
teşekkürler ama şimdilik daha bir isim bile yok.
Takinistan ^^
hmm ilginç aslında
yaz tabii :) otantik takılar yapıcam bununla ilgili bişiler düşünebilirsin :)
Taktakıştır 😉
yok böyle var bir isim
farklı bir isim arıyorum aslında
yok ya biraz daha afilli bir isim olsun :)
İksir takı butik :d
hmm butiğe geçemedim daha :/
Bence satış da yapabilirsin, şahsen ilk müşterilerinden biri olabilirim çok severim otantik şeyleri :D
ilk müşterim olabilirsin tabiki :) satış yapıyorum daha kimseye satmadım ama hediye aşamasındayım yakınlarıma :) otantik takıları ben de çok seviyorum acaba otantik ile ilgili mi bir isim olmalı?
Bilemedim ya. Otantik takı butik falan da olabilir aslında
bijoux fransızca 'da takı demekmiş ama bilemedim. Nasıl sence?
İnsanlar ne olduğunu anlamalı bence, özellikle instagramda profile bakmaları için takı butik olduğunu göze çarpman lazım. Bilemedim kii.
bijuteriden buradan geliyor zaten. Fransız kadınlarını çok beğenirdim zaten takılarımın ve açıcağım sayfada da fransa esintileri olsun isterim aslında :) Aslında hoşuma gitti kapak resimlerine falan hoş fransız kadınlarının resimlerini koyarım böyle eski dönemlerin giyiminden, biraz da retro havası olur sayfamda. Zaten arkadaşımın giyim üzerine bir sayfası var orada benim reklamımı yapıcak yakın çevreyle başlıycam şimdilik. Zamanla insanlar tanır diye düşünüyorum.
kargoyla gönderme falan olursa ben de almak isteriim ama :)
link paylaşamıyorum puanım yetersiz olduğu için. Ama bijoux diye facebook'a yazarsan gözlüklü bir kadın resmi profilde olucak :) kargoyla göndermeyi düşünüyorum tabiki de
Bijoux Takı diye yazarsan bulabilirsin beni :)
cok guzel olmuşlar
ay çok teşekkür ederim ^^
ne demek :) isme de dedıgım gibi ısmının yanına 'nıntakıları ekini getir :)
kendi ismi mi kullanmalıyım?
yanı değişiklik olur ama sen bılırsın yınede
Takızade
osmanlı torunu gibi :D
hoşuna gitmedimi
bilemedim bakalım başka isimleri de değerlendireyim. teşekkürler ^^
Boş ver takma :D
haha oldu
:D hahah
Takıyla Tarz
iddialı olsun ama mütevazi samimi bir isim daha çok hoşuma gidicek
my takı sayfam