Ben aslinda makyaj yapmayı seven biriyim ama fazla abartılı değil konu şu makyaj seviyorum ama yapamıyorum bende hayatım çok berbat diyebilirim annemle babam ayrı babam ve üvey annemle yaşıyorum üvey annem çok kötü birisi değil ama bana karşı samimi cana yakında degil çok sert bir insan babamda çok sert bir insan üvey annemin kızı var onyedi yasinda hafifde olsa yani ten renginde makyaj yapiyo birşey demiyorlar takı takar saçlarını şekillendirir ben hiçbirini yapamıyorum yapsam kizarlar özellikle babam öz annemde kapalı bir insan hatta benim kapanmamida istiyo baskı yok ama kapansam onun için daha hoş olcak bende biraz istemiyo gibiyim kapanmayı hiç dusunmuyonmun diye sordu öz annem dusunuyom dedim napicam bilmiyorum psikolojim çoook bozuk bide üvey annem modern bir insan annem üvey anneme pek uymamı istemiyo üvey annem yilbaslarinida cok seven bir insan babam pek sevmez ama uymak zorunda öz annemde sevmez yıl başlarını dinlerine bağlı insanlar bende ne yapcam şaşırıyorum çok zooor bir durum insanin iki annesi olması cok kötü bir durum hangisine uysam diyorum üvey annemlede geçinmek zorundayım offff çok zor çok sıkılıyorum bu durumdan nefret ediyorum
Kesinlikle ben yapmam sevmiyorumda zaten insanin dogal bir guzelligi vardir guzellik makyajla olunabilcek bisey degil kendinini kandirip egonuzu yukseltmeye calismayin her gun makyaj yapicam diye otoban seridi gibi eyelenir cekip palyanco gibi dolanmayin ya en iyisini yapin ya da hic yapmayin.
Makyajsız hoş olur evet.. Diğer erkekler gibi "aaa çirkinmiş la bu" diye düşünmem.. Çünkü kokoşların da makyajsız hallerini biliyorum.. Eğer karşımdaki kız makyajsız dolaşabiliorsa gerçekten güzeldir.. Güzel olmasa da güzeldir.. ;)
Kadinlar m. o taslardan kendilerine boya yaparlamis kadinlik sustur biraz da benim icin senin bahsettgin tur kadinlar kendilerine saygisi yoktur bir ruj bir eyelineri surmeye useniyordur
makyaj yapan kızları basit buluyorum makyajla her insan güzelleşebilir ama doğal haliyle herkes güzel olamaz üşenmekle ne alakası var makyaj yapmak çok zor mu sanki?
En İyi Cevaplar