Moda & Stil Angelina Jolie'nin bacakları nasıl sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Angelina Jolie ye bayiliyorum ama bacaklarini görünce sastim kaldim, cok kotu duruyolar. Bana mi oyle geliyo acaba diye merak ettim? Kadinin elinde olan bisey degil tabi ama ne bileyimm, daha once fark etmemistim Angelina Jolie'nin bacakları nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. o angelina jolie nin bacakları var ya heh işte onlar... dan bana ney bacım her koyun kendi bacağından asılıyor malum ;) 0 0 Yorumla
JeanPaulSartre Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl o kadın yaşını almış.bir sürü hastalık yaşamışkanser atlatmış.bence kıyaslama yapma. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısınn Yorumla
Lonelywarrior40 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Kusursuza yakin bence; neyini beğenmediniz acaba? Bu yaşta, bu yaşamda biri için mükemmel; benim fikrim... 0 0 Yorumla
Lannister03 Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl E yaşlanıyo kadın artık. Bide hasta falandı bir ara galiba onun da etkisi vardır :/ 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar