kızlar nasıl giyinmeli ?
tesettürlü mü olmalı. ? Transparan mı giyinmeli ?
dar kıyafetler hakkında görüşleriniz neler.. ?
tesettürlü mü olmalı. ? Transparan mı giyinmeli ?
dar kıyafetler hakkında görüşleriniz neler.. ?
kızlar bunu sormamalı. kendi giyimine başkasının karışmasına izin vermemeli. onun dışında kendine yakışanı giymeli :) türkiyenin en sevmediğim yanlarından biridir devletin kılık kıyafete karışması. okula gideriz kundura giydirirler, saçlarımı uzattırmazlar, aynı gömleği giydirirler 1 hafta boyunca... aynı şekilde kadınlarda da örütye etek boyuna dekolteye karışırlar. rahatsız edici bişey. bakanların işi gücü kalmamış bizim ne giyiceğimizi düşünüyolar.
2 seçenek var ya
dinine göre yada özgürüm ben kavramına göre.
özgürüm ben kavramı taş çatlasın 80 yıl
dinine göre kavramı sonsuz yıl.
Bir serçe yılda bir tane milyar tane yemişin için bir tane yese o bitecek ama sonsuzluk bitmeyecek özgürlükçü olmayın derim ben size
o zaman kadınlar bekarken mi kapanmalı evlendikten sonra mı :)
ergenliğe ulaştığında
okulu var be allah allah :D
işte o bahaneleri ben kabul ediyorum da, öyle olsun diye emri gönderen kabul ediyormu ki ? :D
bence niyet en önemli faktör :D
rica etsem benimle sadece bu konu hakkında konuşmak için face adresini gönderirmisin. daha sonra silicem söz sadece bir mum daha yakmak istiyorum.
mum ?
dünya çok karanlık karanlığa küfür etme bir mum yak.
edebiyat yapma tamam mumdan kastın ne diye sordum :D
benim niyetim iyi tamam mı. :D
laaynn yanımda olsan kafana vurduydum bitane :) tamam bende kurallara göre yaşamıyorum ama işte insanlara karışıyorum :). Kim ne derse desin kalbimiz temiz demekle olmuyor evliyalar bile hesap gününde hesaba çekilcek. biz bi kalple mi yırtcaz. insanların vicdanını rahatlatma sözü o :D yancaz kızım hepimiz yancaz. sen daha çok yancan
sen yan bee.
he iyi bakam
her kız kendine yakışanı, uygun olanı giymeli başkalarına bakıpta özenmemeli.
kişinin seçimine bağlı.herkes tesettürlü olsun desem olucakmı?
senin demene bakmazlar kıız :DD
:D
Cevap
29Cevap
eğer bir kız tesettürlü ise tesettürlü olmanın gerektirdiği gibi giyinmeli. bence en iyisi orta yol. ne kapalı ne tam açık ortası. ne çok dar nede çok kapalı, kapalıklığın getirdiği sorumluluklara uyan bayanlara lafım kesinlikle olmaz. ama başı kapatıp aşşagıyı kıstıranlara lanet ediyorum. bir bayan nerde nasıl giyineceğini bilmeli. ama herşeyin aşırısı zarardır.
çarşaf içine giripte ne kötü niyetli kadınlar var dmi :))
Amin.. :D
bence müslüman bi kız hanım hanımcık tesettürlü vücut hatlarını belli etmiyecek sekılde giyinmeli giymeyenın de günahı kendısıne Allahla kendı arasında her koyun kendı bacağonda asılır yanı be nemsela esımın kapalı olmasını ısterım sonucta o bana ozel dar kıyafetler falan hiç uygun değil yanı acık sacık falan tahrik tesgircilikten baska bişey değil basit kadın giyimi
tamam kız arkadaşınızda istemiyorsunuz peki neden öyle giyenlere daha çok ilgi beğeni v.s oluyor ?
yok bende olmuyo kım soyledıkı oldugunu
genel olarak :)
analdım genel olarak tabi bi tahrik oluyo ama oyle giyenlere ilgi duymam yane
o kişiye, statüye, eğitime, kendini beğendirmek istedin kişiye :) göre değişir. ama benim gibi kıskanç maço muhafazakar (kimilerine göre eski kafa) birinin tercihi tabiki daha kapalı, bol, vücut hatlarını belli etmeyen dekoltesi olmayanlardan yana olurdu.
link böyle olmasın da
ohaa kapalılığın ne anlamı kaldı :D
ya da açıklığın şlaksdşlas
Olsun kafa kapalı sonucta , cennetlik.
asdfghh :D:D
töbe töbe asdfghjjk :D
Bence Bana göre iyi giyinen bayan ortama göre etek boyunu ayarlayabilendir... İyi giyinen... Sahilde pareo gibi, güzel bir yemekte diz üstü etek gibi... Aradaki ayarı yapabilen bayan iyi giyinebilendir...
bence de :))
Hani puanımm :) + olarak ülkemiz bayanları bazıları cidden giyinmiyor. Moda uğruna bedenine hiç olmayan kıyafetler giyebiliyorlar. Bence moda denen şey para tuzağı... Bence giyim çıplak bedenimizi örterken, güzel gözükmektir. Yakışanı giymektir... Bana kırmızı pantolon, pembe kazak giydir nasıl olur.. .( ıyy .. yazdım ama içim ürperdi... Bazı bayanları görünce içim böyle ürperiyor...
ıyy taş kafalı erkek :DD pembe çok güzel olur bi kere. :S
ben giyen gördüm güzel duruyodu :DD
İyimiş .. Ben pek görmedim...
Bence link böyle bir elbise kadına en çok yakışan giyim tarzıdır...
yaz bi kenara :) güzel bi kot pantolon ve üstüne az bol bi tişört tercihen beyaz ..yaz için bi bayana yakışacağını düşündüğüm tek giyim tarzı :))
yazdım bi kenara. :)
pişman olmazsın emin ol :)
yeri ve zamanına göre kendısıne yakıştırdıgını gercekten yakıştığını hıssettığı kıyafetler her zaman bayanları guzel ve cekıcı gösterır kapalı acık farketmez
transparan ve tesettürü geç, çünki birinin her şeyini görür, birinin hiç bir şeyini bilmezdim. dar kıyafete gelince hanımların kendini gösteriş saplantısını, dar kıyafetle sınırlamayan biri olursa mümkündür. ben şahsen bu konuda ustune gitmezdim
dar kıyafet konusunda mı düşünce tarzı zevk mi ?
düşünce tarzı tabiki saygı duymak gerekir
zevk yatakta olur o yuzden transparan giyenleri tasvip etmem ama, en azından ilgi uyandıran kıyafetler diyelim
çok güzel giyinmiş :) :D
Kardeşim ben ne çok kapalıyı nede çok açığı sevmem herşeyin bir oranı olmalı bence bide tayt giyip gezen kızlar güzel oluyor ama sevgilime giydirtmem :)
şişman kızlarda tayt giyiyo tepki büyük demekki tayt giyen her kız güzel olmuyor kardeşim. niye giydirmezsin kızın tercihi öyleyse.. :)
Ben hatsafada kıskanç bir insanım yaışıyorsa aslında giydiririm ama Türkiyede değil :) Çünkü Türk erkeği Başkasnın sevgilsine bacısını kardeşine anasına öküz gibi bakıyor böyle bi ülkede güvenemeiyorum zaten boks yapıyorum giderim birisine vururum valla başım belaya girer :)
niye sen dışarda açık seçik giyinen bakımlı bir bayan gördüğünde bakmıyor musun ? :D
Valla 1 sene öncesine kadar bakıyordum ama son 1 sendir hiç bi şekilde kimsenin totsuna bakmadım sadece yüzüne bakarım kızların çok güzlse :)
hım kaç yasındaydın ?
18 :)
herkes kendisine yakıştığı şeyi giymeli giyim kendini ifade etme tarzıdır bence
kezban gibi giyipte çok güzel olan kızlar ?
kezban ? kime göre neye göre kezban isteyen kara çarşafa bürünsün isteyen mini etek giysin beni bağlamaz demokrasiden bahsediyorsak kimsenin giyim zevkine karışmamak gerekir herkes kendisini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinsin
Ona bir erkeğin şehvetle bakmasını engelleyecek tarzda giyinsin yeter ;)
şort falan giyemez mi ? :S
erkekte bakmasın o zaman nefsine hakim olsun.d
Gerçek anlamıyla giyinmeli. Üzerlerindeki her bez parçası kıyafet değildir bunu kadınlar anlar inşaallah...
Kendilerine yakıştırdığı gibi giyiniyorlar zaten banane nasıl giyinirlerse giyinsinler :D
hic bişey geymesin bu nasıl bi soru yav nasıl giyinecegini her kez biliyor zaten
belki ben yeni tarz peşindeyim :D
tarz.. buradan cıkan sonuca göremi giyecen kendin oll
hiç olmazsa genel olarak yorumun nasıl olduğunu biliyorum :)
kendini nasıl iyi hissediyorsan onu giy nasıl ifade etmek karekterinle bağdaşmış
spor.. :D
hah işte bu... bunu sormana gerek yokki ...
gerek duydumda sordum ama ya anteplisin sende bilirsin dışarıya bi çıkıyorum laf atanlarda oluyor giyimimde bozuk değil ayrıca. nedeni dar mı baska birsey mi sorma amaçlarımdan biride buydu. :)
bazı kesimler vardır kesim dedigim semt nerelisin bilmiyorum..benim oturdugumbölgede dar birini görseler afedersin icne girecek gibi bakarlar ama mesela burada ibrahimli gibisemtlerde fazla göze carpmaz yani cok göze carpıcak kadarda giyinmemelisin...benim görüşüm bu
açık değil yalnızca dar. emeğe yakın semtteym :S
bizki perilikaya bilirsin o bölgeyi
:)
ne söyleyim amacına göre değilde dinine göre giyinsin
her açık giyinen kadının amacımı oluyor ?
nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeliler yoksa cıvıtıyolar :D
Özentilik batırıyo
belki özentilik değil örnek almadır .d
esteteşekkür anlayışa sahip olsun da nasıl giyinirse giyinsin
esteteşekkür ?
hmm :D
kızlar edepli giyinmeli vucut hatlarını belli etmemeli sonra bunlar abaza abaza bakıyo diyolar önce kendini düzelt erkeğin fıtratı kadına bakıyor malesef elimde olsa bakmam onun toklu totosuna:)
elinizde değil mi bakıp bakmamak :D
bi kere iki kere gözünü kaçırabilirsin ama şamyel gibi bi kalçayada bakmadan geçemiyorum napim
genelleme yapmayalim. herkes istedigi gibi giyinsin bence
isteyen istediği gibi giyinmeli.bu kadar.acık ve net.
cok açık asla çok kapalıda asla ortası iyidir kot tşört
hiçbiri değil kız dedigin şöyle hanım hanımcık giyinmeli
tunik tayt ikilisinden şaşma.
hani tayt vücut hatlarını gösteriyorduuu giymeyin diye yorumlar geldi.. :D
tesettürden transparana geçiş açını beğendim :S
+1 :)
Benim gibi giyinmeli!
sen nasıl giyiniyosun :D
afrikalı yerliler gibi giyinsin herkes
romalı köylüler gibi giyinsinler mi ?
cık afrikalı yerliler
:((
Yerine göre kendine yakıştırmasını bilmeli.
tesettürlü olmayacağım hiç bir zaman.
neden ?
Kendine yakışanı giymeli
dinine uygun giyinsin1
modayı kendi yaratmalı
Vicdanı ne giydiğinde rahat ediyosa onu
ben kadınların bacaklarına bakmayı seviyorum
hanım hanımcık
keyfine gore giyinmeli..
Transparan tesettür
hangisi ?