En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ben bi ara yeşil lens kullanmıştım, internetten araştırdım ve uyguladım yeşil göze en çok yakışan renk kahverengi, harika duruyo tavsiye ederim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
saçlarım siyah gözlerim yeşil uyar mı yoksa kahverengi sönük mü kalır? yeşil kalem daha ön plana çıkarmaz mı?
- +1 yıl
Saçların siyahsa gözlerini ön plana çıkarmak için koyu renkler kullanmalısın, yeşil kullanırsan gözlerin çok parlayacaktır ve anormal duracaktır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yeşil göze yeşil göz kalemi olmaz... yeşil göze hafif makyajlar, özellikle de lila mor tonları harika duruyor.. yumuşak ve kaliteli göz kalemi alırsan çok güzel durur..
06 Yorumla- Soran+1 yıl
kalem olarak ne tavsiye edersin?
- Soran+1 yıl
son olarak renk:)
- Soran+1 yıl
saçlarım siyah kahverengi donuk göstermez mi? yeşil kalem daha ön palana çıkarır diye düşünüyorum ama
yaa gözlerin yeşil ise yapma bişi ya o gözlerin doğallığını kapatma. herkese nasip olmuyor o renkteki gözler :(
04 Yorumla- Soran+1 yıl
zaten aşırı makyaj yapmıyorum öyle pudra fonfoten bi yaptığım arada rimel sürmek bazen ruj arada göz makyajı ama uzun zaman makyaj yapmadım böle nasıl sade yapabilirim onu merak ediyorum yani kendimi maymuna çevirmek istemem:(
- Soran+1 yıl
bence tüm gözler güzel ama bakmasını bilmek önemli:)
canım mavi-yeşil kalem sürüp rimel sürünce mütiş oluyor. eyeliner de çek o da yakışıyor. yada kahverengi kalem mavi rimeeel süper oluyoo :)
00 YorumlaKahverengi kullanmalısın göz yeşil kalem yeşil boğucu olur kormızıyla ağlamış gibi görünürsün siyahı sen sevmiyorsun bence en îyisi kahverengi olur :)
00 YorumlaYeşil göz kalemi kullanabilrsin. Yeşil rimelde çok hoş olur. ama pembe veya kırmızı kalem pek tavsiye etmiyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl02 Yorumla
- Soran+1 yıl
gözümün üstüne kalem çekme özürlüyüm ya:( bu şekilde yapamıyorum:(
- Cevap sahibi+1 yıl
dene tekrar. aynnin karsisina gec dene. bundan daha gözel bi makyaj olamaz bence. sade bir eyeliner oh mis gibi
Güzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı. o derin yeşil su gözleri batsın yada ben:)))
00 Yorumlayeşil göz kalemi uyar zaten
00 Yorumla- +1 yıl
olur mu canım bence pembe kullan
00 Yorumla Sen bilirsin.
00 Yorumla- +1 yıl
vay arkadaş.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar