Sizde benim gibi tamam güzeller ama sahteler ve sadece güzel olmak sizi herkesin beğeneceği anlamına gelmez bunların Vs den önceki halleri ayşe fatma gibi ki okadar makyaja bakıma botoksa rağmen bu kadınları hiçbir zaman beğenmeyeceğim
Doğal güzellik makyajsız, botoks ve estetiksiz , lenssiz bir tek bakışla asalet ve çekiciliği konuşturmaktır
Keşke birde doğal hallerini paylaşsaydın ben bir kere paylaştım sitede demediklerini bırakmamışlardı bu isimlere. Bunların hepsi medyanın şişirmesi VS modellerinden biri "Bizi bu kadar abartmayın normal hayatta melek değiliz sahne ışıkları, profesyonel makyaj, yaptığımız bakım, saatlerce süren saçlarımız bizi bu hale getiriyor" diyip bunları el üstünde tutan kişilere resmen ağız dolusu gülmüştü kız dibine kadar haklıydı :)
Ben Miranda'yı beğenmiyorum. Cidden o kadında ne buluyorlar anlamıyorum. Birde sonda esmer olan kişide aynı.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Esmer olan güzel olarak verdiğim bir örnek Miranda kerr diğerlerine nazaran daha doğal hiç değilse Sanırım tatlı oluşu gamzeleri ona bir çekicilik katıyor
Yapmacık olup bu kadar güzel olabiliyorlarsa herkesin yapmacık olmasını tavsiye ediyorum. Millete laf atıyorsunuz da kaç kişi yapmacık olup bu kadar güzel olabiliyor? Barbie gibi kadın resmen.
Eğer söylediğime inanmıyorsan internetten bak Megan fox ta barbi gibi ama yapmacık Ceyda ateş petek dinçöz estetik Estetik bir çok şeyi değiştirip Makyaj bir çok kusuru örtüyor O candice ten bu almanayada milyonlarcası var gel buraya görürsün sokakta
Dünyaca ünlü melekleri itici bulan bir insan, kendisine ne gözle bakıyor merak konusu.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl ünlü oldukları çok açıktır umarım Ayrıca ünlüler diye her ünlüyü sevmek zorundamıyım Bu arada sende en itici üyelerinden birisin ks nin Lütfen sorularıma cevap yazma bidaha Güzellik sorularını ben soruyorum geneldw
Salaklıktan kastım sahte bir görüntüyü beğenmeniz Normal hayatta o kızlardan daha güzel binlercesini sokakta görüyorum Ki burası Almanya yani Hiçbiri makyajlı değil ya da çok az makyajlılar Ve dahada önemlisi botokslu dwğiller Adriana limanın dudağındaki botoksdan bina kurulur ya da yanaklarındaki
Bunların nasıl parladığını ben çok iyi biliyorum Ayrıca kadınların seks görüntü amaçlı mal gibi kullanılıp ürün satmak için sergilenmesine Sizin gibi lerin orasını burasını kaldırmasına karşıyım
Mesele çekmek çekememek değil Mesele sahte güzelliklerin topluma seks aracılığıyla kabullendirilip Genç kızların bu yapaylığa özendirilmesi Makysjı çıkardığımızda adriana lima adriana değilde Komşu kızı fatma anlatabildimmi
Çoğunun botokslu hali Bide daha güzel fotolarını koymuşlar Ayrıca miranda kerr makyajsız yaz bakalım ya da adriana Çok farksız çok albenisiz ler Ben korktum şahsen mirandadan Ve barabara palvinden tiksindim İçlerinde estetikten uzak doğal olarak güzel bir erin heatheton var Gerisi çöpe
Yapma Allah aşkına gerisi çöpe mi öldurdun resmen, ben botoks yok makyaj yok demiyorum zaten madem bu kadar ise yarıyor sizler de yapın bir de sizleri görelim diyorum :)
Kapalı bir bayanım resim koymuyorum Ama sana onlardan dah güzel olan doğal insan resmi atabilirim https://www.stormfront.org/forum/t554513-62/ 4. Resimdeki kız misal doğal güzellik
En İyi Cevaplar