Sizce erkekte ayakkabı nasıl olmalı?
1-Bot,çizme
2-spor
3-renkli convers
4-kundura(sivri burun)
5-cafcaflı renkli
1-Bot,çizme
2-spor
3-renkli convers
4-kundura(sivri burun)
5-cafcaflı renkli
Bot tamam çizmeyi askerde giyersin. Spor her zaman zaten sevilen tarz olmuştur ama onda da kıyafetin önemli bazen görüyorum üstü beyaz altı kot montu beyaz ayakkabı siyah olmuyor işte bu uyum. Ayakkabı da beyaz olmalı. Kundura sivri burun tesbih almalısın :)) bu tarzdan nefret ediyorum. Spor- klasik ayakkabılar tercihin olabilir her şekilde giyilebilen. Bunun için kemal tanca, inci, elle, divarese, damat & tween gibi markalara bakabilirsin.
duruma göre 1,2 kundurada giyilir de bi sivriburun mu var sayın gizli esrarengiz topsecret arkadaşım
tamam senin ki kalsın
ortama ve kıyafete göre giymeli.tabi bot çizme spor ayakkabı okey de ben convers sevmiyorum şahsen.onun yerine spor ayakkabı giysin.lacoste un ayakkabıları çok güzel mesela.sivri burun kundura yerine de daha modern bi klasik ayakkabı giyebilir eger klasik giyinmişse.cafcaflı renk ise hippi ise giyebilir.ama hazzetmem tabi ben
link
birinci resim kundura
iikinci resim sporda olur çizmede
üçüncü resim convers
dördüncü resim convers spor olur:)))
iide hangisi gözünüze hitap ediyor önemli olan o :)
peki sağol zahmet oldu :)
Cevap
8Cevap
4 numarayı direk yok et derim.. Klasik ayakkabı giyeceksede kesinlikle sivri burun olmamalı.. Onun dışında spor ayakkabılar hoşuma gider conversede güzel cafcaflı renklerde çok hoşuma gitmiyor benim sadelik en güzeli erkekler için.. Bırakında cafcaflı renkleri kızlar giysin:)
bencede kızlar giysin :) seçenek fazla olsun diye yazdım hani :)
Tamam anladı ben:)) Ama yalanmı öyle janjanlı renkler erkeği bozar arkadaş! :)
aynen bozar.. ama yinede o tip giyen erkeklerden hoşlanan kızlar var sanırsam
bitli baklanın kör alıcısı olur:))
aynen :))
tarzın nasılsa ona göre ayakkabı seçersin. 18-24 yaş aralığı takım elbiseyi bu zamanda pek tercih etmiyor yine de bilemiyorum. Bot fena olmaz, kış da yaklaşıyor...
oncelikle, su parlak kundura, veya kunduranin her cesiti cok itici ve cirkin, erkekler nasil giyiyor o ayakkabi turlerini anlamiyorum. takimin altina tamam olacak, ama parlak ve sivri kesinlikle degil. cook sade ve mutevazi olabilir. erkeklere gundelik, birde kisin bot yakisir mesela(timerland,dockers) .. spor ayakkabi olmaz, spor yapmadigi muddetce..
Vans giyen erkeklere direkt olarak hasta oluyorum diyebilirim. Fakat Vans giymiyor ise Adidas giysin. Olmadı Nike.
link
vans ve adidas original... +1
Vans candır.
Sivri burun giyen biri Einstein bile olsa benim gözümde hiçbir şansı yok.
kundura deme bana sinir oluyorum o ayakkabılara.. spor olsun adidas,nike güzel duruyor :)
Kıyafetine Göre... klasik giyimde Kemer ve Ayakkabı aynı renk olmalı...
Ben dize kadar ve dizüstü deri uzun çizme seviyorum ve giyiyorum.
yerine göre,kaba ve sivri burun bir ayakkabı olmasında =)
siyah ya da gri ama parlayan takım elbisenin altına bembeyaz spor ayakkabı giyerim ... hahahaha kıroyum ben
Giyimine göre değişir . Kumaş pantoln altına spor iyi olmaz deme ama yada kotun altında kundura şortun altında bot , çizme :D
Kundura (sivri burun) ve cafcaflı rengi olmasında ne olursa olsunn :))
4-kundura(sivri burun)..
takım elbise altına kundura veya
kot ustune ceket altına ceketin renginde kundura.
bitiorum oyle erkeklereee
dördüncüyü çöpe at:d gerisi iyidir..
Kesınlıkle rugan olmasında
kesinlkle sivri burun olmamalı bikere :)
kot giyiyorsa spor. kıyafete göre değişir.
kıyafate geöre değişir...klasik spor karışımı...
spor fakat hafif klasik özellikleride tasımalı
bir erkeğin ayağı olmamalı bence cıkss
Ben spor daha çok seviyorum
Siyah sivri burun yumurta topuk beyaz corap
Kiyafete gore degisir.
renkli converse ve bot diyorum
Yumurta topuk kösele.
4 mutlaka
bot ve spor
Spor veya bot.
kıyafetine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?