bir çok marka kullandım senın problemıne ve cılt yapına baglı bu bnde sıvılce yapan snede d sıvılce yapmak zorunda degil antabıldım mi canım ıkımızınde cıldı karma dahı olsa sende sıvılce yapar bende yapmaz bu tamamen cıldıne baglı ama sen neden kullanmak ıstedgnı yazarsan ona göre marka öneririm snde testerlarnı denemekle ıse basla bır ıkı mrka önerırım bakarsn yuzunde gun boyu tut ertesı sbh sıvılce yapmzsa dha sıvılce ypmz
Ben yüzümdeki kızarıklar ve sivilceler yüzünden kullanmak istiyorum ten rengim açık olduğu için çok belli oluyo genelde fondoten kullanırım ama izleri daha da arttırıyor cildim karma
o zmn kendı kullandıklarmdan önerıyım benim cıldımde karma nıvea , loreal ve bırde mıssha bulabılırmsn blmıyorm her yerde yok mısssha cnku hem kızargnı kapatr hemde pürüszüz bı cılt verırı uc tane önerdm ücününde tester olarak dene bır gun byunca suratında tut snra temızle ve ertesı gun bak ucude sıvılce yapmadı ama belkı sna yapar belli olmaz ama mısshann ustune tanımam lorealda cok iyi
rica ederim evet alabıırsn aslında cok ıyı bı marka var o malsef turkıyede yok yurt dıından arkdsm yllmstı gercı snde sdce kızarıklk var misha ve lorealı onerırım ama denemeden alma canım dıyorm sna mısshayı bulmzsan nıvea ve lorealı bı dene
Nivea hariç hepsini kullandım Garnier bende de sivilce yaptı. Ben Loreal kullanmıyorum gayet memnunum cildime çok uyumlu duruyor öyle kat kat durmuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kesinlikle Loreal derim. Hem yapısı daha ince hem akmıyor, hem de yağlı his bırakmıyor.