link
Oje renklerinin anlamlarını açıklayabilir misiniz?
link
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mesela ruh halime göre ojenin rengini seçerim. Bence bu doğru bir şey.
Adan Zye aklına gelebilecek tüm renkte ojelerim mevcut.
Hatta bazen ojemi sürerim , onun renginde kıyafet seçimi yaparım. Önce ojenin olduğu günlerim oluyor yani. Kırmızı vazgeçilmezim ve bir klasik. Eğer bir kadın kırmızı sürüyorsa dişiliğini daha çok hissetmek istediği bir günde olabilir. Ben öyleyim çünkü. Bazen marjinal bir şeyler yapma ihtiyacı duyuyorum ve genelde içim kıpır kıpırken neon rengindeki ojelerime sarılıyorum. Parlak pembe, mavi, turuncu gibi. Desen çalışmaları yapıyorum :) İnce uclu oje fırçaları var onlar ile rengrarenk desenlerde olabiliyor tırnağımda. Bu kesinlikle eğlenceli, muzip bir gündeyim demek.
French yaptığım günlerde ise sadece temiz, bakımlı, naif görünmek istiyorum demektir.
Toprak ya da çamur renklerinde kendimi daha olgun hissediyorum demektir. İş görüşmesine gidiyorum demektir. Belki biraz mistik.
Koyu lacivertler, koyu tonlar tercih ettiğimde ise hafif bohem bir havam. Belki bir nebze gotik.
Benim için böyle :) Şuan kırmızı ojelerimin rengi mesela.
saç rengiyle sürekli oynamak hem külfetli hem saça zararlı. tırnak koruyucuları sayesinde tırnaklarım hiç bir zarar görmedi. değiştirmek bir asetona bakıyor :)
rujda ise oje kadar bol seçenek kullanamıyorsun. ama nude tonu ruj sürüldüğüm gün ile kırmızı ruj sürdüğüm gün arasında fark vardır evet :) teşhisin ben de geçerli yani
kızsal dönemlerı bılmıyorum ama yazları genelde neon renklerı tercıh ederken yanı hava guzel oldugundan dolayı enerjıkken,kısları ıse ya french ya kum rengi oje kullanıyorum havanın durumu malum ve ınsana sıkıntı gelıyor ben ruh halıne gore degılde mevsıme gore surenlerdenım sanırım:)
kırmızının sizin için ifade ettiklerine göre değişir kırmızı oje sürmenin anlamı. ojede sevmediğiniz bir renktir kırmızı ama bu gece giymek istediğiniz elbiseye ancak o yakışacaktır. istemeyerek başlarsınız sürmeye. özenle sürersiniz. sürme işlemi biter. bu işin en kolay, en az sinirlendiren kısmıdır. zurnanın zırt dediği yer ojenin tam kuruyacakken saç telinizin gelip yapışması anıdır. kızmayın. saç teli olmasa bir başka şey olacaktı kuruyamayan ojeyi kepaze eden. başınızdan kırmızı dumanlar çıkara çıkara asetona sarılırsınız. silmeye başlarsınız. ne kadar uğraşırsanız uğraşın tam olarak kurtulamazsınız o elinizdeki kızıllıktan. sıcak suda bekletirsiniz filan nafile bunlar. tekrar sürersiniz, tekrar bozulur tekrar silersiniz, tekrar bozulur derken aseton biter. oje hala sürülememiştir. eller kıpkırmızıdır. o elbiseden de, o geceden de vazgeçersiniz. oje alınır, oturulan yerden kalkılır, en yakın çöpün yolu tutulur ve bir daha sürersem iki olsun, lanet olsun nidalarıyla kırmızı oje ebediyete uğurlanır.
işte bazen böyle bir şeydir kırmızı oje sürmek.
Ojelere Dayanamıyor Gzel parlayan Bir oje görnce mstrbsyn yapıyorum nedir benimn halim
Cevap
1Cevap
Pek oje kullanan biri değilm sevmli bir moddaysam pembe sürerim fuşya pembesi çok hoş. Çekici görünmek istiyorsam kırmızı ve tırnaklarım bakımlı dursun istiyorsamda frenc yaparım yazın iyi gidiyor aa dediğim gibi tırnaklarım ellerim güzel oldugu için çok nadir sürüyorum ben :) çevremde her gün oje süren arkadaşlarım var ayy çk zahmetli iş :)))
ruh hali ne olursa olsun her tırnak tipine her renk gitmiyor bence.ayrıca depresyonda olup siyah oje süreni görmedim ama kesin vardır. tarz olsun diye sürüyorlar rocker tarzı benimsemiş kişiler genelde..ben kıyafetime göre sürüyorum.
valla hiç aklıma gelmemişti =) ben çok mutlu olduğum zamanlarda pembe ojeye yönelmiyorum mesela.ama tabiki vardır ruh haline göre süren de.
Renklerin anlamları olabilir ama bayanlar ojelerin renklerini daha çok kıyafetlerine göre sürdükleri için uyum sağlıyor sadece çokta anlam aramamak gerekir.
ayy iyi ki sormuşsun bu soruyu gece gece iyi güldüm :))) kızsal dönemde yeşil demek hmmm...
oje modası varsa da ben bilmiyorum ama ojelere ayrı bir ilgim var hiç ihtiyacım olmasa bile ojeleri görünce dayanamam alırım o nedenle her renk nerdeyse var ama sürme konusunda ruhsal değişikliklerime göre kendimi iyi hissetmek için renk seçmedm hiç. üşenmezsem kıyafetime göre renk uyumuna bakarım ama genelde ya french ya da kırmızı tonlarını tercih ederim ki ertesi gün farklı bir kıyafet olduğunda ojeyi değiştirmek zorunda kalmayım :) biraz tembel işi benmki :)
Ne anlamı varmış . Çok merak ettım silent..
Hayatımda yeşil oje sürmedim daha kızsal döneme girmedim sanırım ahaha
Asla suremem emın ol .. Yok Öyle birşey arkadaşım :)) Biri gerçekten seni hafif kandırmış:))
Yeşil ojeden nefret ederım o derece :D:D
Bu soruyu etraftan dolma bilgilerle sormadım ki. yada birisi beni gaza da getirmedi. Ben kendi izlenimime göre soru sordum. Ve gercekten de böyle birşey var emin ol.
bütün kızlarda olmasa da bazıları gercekten en az 1 tane rengi bir nedenden dolayı sürüyor. Ama bu kıyafet degil , ruhsal.
Kıyafete uygun oje surmuyorsa o zevksızdır..:D
:))))))
ben çok üzgünsem bazen kıyafet bıle gıymem ne ojesii
Bazende kendıme ınat gıbı daha frapan gıyınırım daha suslu gıyınırım.. ama bunu bır ojeye ındırgemek bıraz tuhaf
ahahhaaha
anlamı yok. tırnağında ne görmek istiyorsan onu seçersin. yani keyfinin zevki.
neon renkleri severim. ama frenchin güzelliği hiç değişmez.
Ruh haliyle alakası bile yok. Neymiş özel günlerde yeşil sürülürmüş, hiç böyle saçma bir şey duymadım.
Yarın ne giyiceğime bağlı. Siyah ve yeşil ojelerimi arasında olmayan renkler.
Ara sıra canım sıkkınken parlament mavisi sürerim.
Hasta isem kırmızı sürerim
Pamuk gibiysem eğer french yaparım bazende sadece rakı beyazı.
Aklıma estiği gibi. Zaten iki ojem (sevdiğim iki renk tırnakta) var ve canım nasıl isterse öyle sürüyorum.
Ruh halimden ziyade giydiğim kıyafetlere uygun renkde oje sürerim .
Rengini begeniyorum suruyorum okadar oyle kizsal donemle felanda alakasi yok
Yesil oje bu aralar trend o yuzden genelikle yesil ojeli kizlar goruyorsundur..
kıyafetine ve ellerine yakışan rengi kullanır hormonlarla ilgisi yoktur.
Siyah sürenler satanisttir. Şu garip kahverengimsi renkten sürenler tikidir.
Üzülme Lusacan, tüm genellemeler yanlıştır.
Bir tek soruyla herşeyi çürüttün. Yaşamamızın bir anlamı yok artık.
Ben değil, kıyafetim karar verir hangi renk oje süreceğime :))
Ben hic oje sürmem ve renklerın bi anlamı olduğunu şimdi ilk duydum.
abi anlamsiz bir is o yaptigimiz :D
kizlarin her yaptigina anlam yuklemeyin.
Rengini begeniyorum suruyorum bukadar.
Herşeye anlam yüklemiyorum ki. kışın Bot giyene neden giydin diye sormadım ki.ojelerde anlam vardır. mesela sende 10 ceşit renk vardır oje ama 10 cesit renkten 4 cesit kazagın vardır. ve kazagını bir gün mavi giyersin ama ojen gridir cünkü gri sana birşey anımsatıyor da olabiir. benim sorum zaten ne anlama geldigi. sen hicbir anlama gelmiyor da diyebilirsin. ki demişsin.
moda diye bişey olablr mi sence yeşil modası falan hani kızsal dönemle ilgisi olmayan? :)
Renk degil de oje modasıolsa gerek
son günlerde gördüklerim bordo i kırmızı yeşil french beyaz gri ve kahverengi cok gördüm.
Belki de kızsal dönem kahverengi ve yeşil arası gidip gelen renk :p
Ama mutsuzken cidden siyah yada mor olabiliyor.
Neyse sitede ruh haline göre süren kimse olmadıgı belli oldu 1-2 kişi dışında herkes moda ya da kıyafetci
Ruh haliyle değilde giyilen kıyafet ile çok daha alakalı (:
Şuan sarı renk var. Dünkü kıyafetime sarı uyuyordu ondan sürdüm : )
seni niye suçlayalım:D:Daaa bızım sıte kadınlarklubu
Sürersem siyah sürüyorum sadece. Bazen de koyu yeşil.
Yani çok farklı ruh hallerim yok maalesef.
ben hep kırmızı kullanıyorum o ne ıfade edıyor ? :)
sen daha iyi biliyorsun
yeni haberdar oldum anlamları olduğundan
Bilmem ben bir kac kere rastladım pek fazla dikkat etmem ama 2 kişi gördüm aynı anda yeşil boyanmış işyerine gittim 1 kız yine yşil. Ve üstüne üstün regl dönemi oldgunu görendim gibi. 3 kişitesadüfse artık 4ncüyüe bakmak lazım belki o da tesadüfse 5 mi?
Gerci dikkat etmem de. mesela mor gördüm birinde üzgün ötesi işte biri mor ojeli üzgün ee?
Ben bilemem mesela pembe mutluluk gbi ya da kırmızıyı anlamadım genelleme yapmak icin sordum ama fazla kimse dikkat etmiyor sürerken hangi ruh halinde oluyor belirsiz sanırım. Sadece kızların hangi renk ojeyi hangi zamanda sürdügünü merak ettim. ama sadece kıyafet diye sürüyor herkes. Belki de farkına varmıyor bilemem.
Sarı ojeyi süren varmı acaba:p takıntı haline geldi belki de neyse .
:Dkıyafete göre sürülüyo genelde
Ruh Hali Degil Kıyafete Göre :D
genellikle acı oje den başka bir şey sürmem :)
çok fazla sürmem.sürersem de kıyafete göre seçerim
kıyafetime göre sürerim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar