kızlar size soruyorum neden renkli göz yeşil gözlü olunca ne oluyo mesela nie yeşil gözlü olanlar bir adım önde ?
Cevabın nedir?
+1 yılsen buradakilerin "kahve göz" demelerine aldırma, emin ol çoğu renkli gözden etkilenir. türkiyeden olsun dünyadan olsun, bayanların en beğendiği erkekler hep renkli gözlüdür.
renkli gözün de kadınsılıkla/erkeksilikle bir alakası yoktur. renklere roller yükleyen biz insanlarız. doğada renk asla dişiye aittir değildir... hatta erkek hayvanlar daha renkli, daha göz alıcıdır (aslan, tavus kuşu vs gibi örnek vereyim... erkeği daha gösterişli, daha renklidir).
yani her ne kadar "kahverengi derin bakar" deseler de çoğunluğu renkli gözden etkilenir, içgüdüsel bir olay
uzun boylu, düzgün yüz hatlarına sahip, renkli gözlü erkekler bayanları daima etkilemiştir ve hep de etkileyecektir, tamamen yaratılışımızla alakalı bir olay.
kahverengi göz severim diyen bir arkadaşım, ilk renkli gözlü erkeğin çıkma teklifini kabul etti, şimdi evliler :). Bu sadece bir örnek tabii, ama olayım şu "ben kahve göz severim" demelerine aldanma... Renkli gözlü erkeğe ulaşınca fikirleri değişebiliyor.
Ha tabii kahverengi gözlü erkekler de ortada kalmıyor, her yer renkli gözlü erkek dolu değil en nihayetinde... ama sadece renkli gözlü erkek daha tercih edilesi (tamamen içgüdüsel)55 Yorumla- +1 yıl
naptın sen ya bütün moral sıfırlandı :S :):)
- +1 yıl
Ben bu kahverengi hastası kızlar kıvanç tatlıtuğu yolda görse verirler
En İyi Cevaplar
ne renklısı yahu ben kahverengı gözlu erkeklerı daha cok begenıyorum derınden bakıyorlar cok anlamlı bakarlar :D
611 Yorumla- +1 yıl
heh aynen yeşilde neymiş öyle :D
- +1 yıl
aynen gidip huyuna suyuna bakmıyolarda gözlerine bakıyolar he yeşil gözlü gerisi önemli değil diyolar :D
- +1 yıl
:D:D:
- +1 yıl
1 artı verdim hadi 1 eksi aldın :D:D:D
- +1 yıl
:):):):):)
+1 yılrenkli gözlüyüm ve gözlerime kızlardan çok iltifat alıyorum. hatta gözlerime şiir yazmış bir sevgilim bile oldu. üniversitede almanyada okudum. alman kızlar da gözlerime iltifat ediyordu. yani olay türkiyede az o yüzden beğeniyorlar değil birader. içten içe zaafı var kadınların renkli göze.
12 Yorumla- +1 yıl
çek git burdan gelme bidaha :):) lens alıcam lan :D
+1 yıladas soyle anlatıyım ben rızelıyım bızım butun sulale mavı gozludur kardeslerım abıler vs onlar evlı ben bekar anlata bıldımmı
03 Yorumla- +1 yıl
lens abi tek çare :D
- +1 yıl
allah bızıde boyle yaratmıs neysek oyuz doğal yalancı seylerı sevmem yapcak bırsey yok ah elızabeht :DDD
- +1 yıl
:D:D:D::D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşumuza gidiyor. İnanasanızda inanmasanızda daha kadınsı erkeklerden haz ediyoruz. Öyle kirli sakallı 3 numara saçlı adamla işim olmaz şahsen. Erkek dediğin bazı fiziksel özellikler dışında kadının large ve kıllı versiyonu olmalıdır. Yakışıklılık kavramı da buna göre şekillenir aslında. Mesela bu adama yolda görsem veririm = link Ama normal standart bir adamı süründürürüm de gene de işim olmaz.
012 Yorumla- +1 yıl
kafayı yediniz siz heaa sırf şu kıvanç tatlıtuğmudur nedir ondan çıktı bunlar
Cevap sahibi+1 yılÖyle ya da böyle çıktı. Adam ilgi çekiyor mu? çekiyor. Zaten o adamı tepeye çıkaran da bu hatunlar. İstedikleri, arzuladıkları adamları tepelere çıkarırlar bu olay bu kadar basit.
- +1 yıl
- +1 yıl
Tarife bak =)). Ama ben renkli gözün kadınsı olduğunu düşünmüyorum... Erkeği erkeksi kılan uzun boyudur, geniş omuzlarıdır, erkeksi çene yapısıdır. rengin bir maskulenliği ya da feminenliği olduğunu düşünmüyorum... o linkteki adam için de ölürüm =))
- +1 yıl
yuhhh bee arkadaş makulenliği ne feminenliği ne türkçe konuşun anlamıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılCrunchinDaMilk zaten tam açıklayamayacağımı düşündüğüm için o linki koydUM hiçbir zaman tam tarif edilemez. Bu arada soruyu soran şahıs Burak Özçivit le benim şu paylaştığım adam arasında çok az fark var. Yüz hatları vs falan baya erkeksi ve aynı zamanda da y kromozomundan dolayı kadınsı. Çok dengeli. Sadece göz rengi değil olay. Bu heriflerle birlikte olsak çok haz alırız çünkü çok düzgün herşeyi adamların. Ama normal standart 3 numara saç kirli sakal dana gibi erkekten keyif almayız.
- +1 yıl
arkadaşım bizde ne kadınlardan hoşlanıyoruz fakat elde olanlarlada yetinmeyi biliyoruz bunedir arkadaş adam bi dükkan açsa sex yapılır diye kuyruğa girceksiniz beeh :D
- +1 yıl
Bu linkteki adamın saçı dışında (saçı da kuaförlükle alakalı bir foto olduğu için fönlü mönlü o yüzden) neresi kadınsı? Çene yapısı tam bir erkek gibi, boynu... her yeri erkek gibi. yerim bunu
Cevap sahibi+1 yıleheh açsın işte o dükkanı :))) Amaç topluma hizmet :))
Cevap sahibi+1 yılkadınsı bence.
- +1 yıl
bi sus bi sus :D türk erkeği daha yakışıklı :D (kro)
Cevap sahibi+1 yılTurk erkeğine laf getirmem.
her renkten kadını seven erkekler olduğu gibi her renkten erkekleri seven kız da var... mesela bizim okulda isveçli bir kız var, kız sarışın erkek hastası... eğitimi bitsin de avrupaya dönsün diye ağlıyor resmen. benim için de renkli gözlü erkekler bir adım önde
22 Yorumla- +1 yıl
çoğu kız içinde öyle bak herkes gibi olma gel vazgeç :D
+1 yılkahverengi tercihim zaten mavi gözlü insanlara antipatim var gözlerine bakamıyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
bakma çok çirkinn bööggg ıyyy onlar :D
- +1 yıl
biz neden eksi alıyoruz hacı sevmiyoruz zorlamı :D
- +1 yıl
işte adama böyle zorla yeşil gözlü sevdirtiyo bunlar gidicem şimdi bi akımda ben başlatcam kalcaklar mal gibi :D
- +1 yıl
yeşilin yine kabul edilir bi yanı varda mavi nedir ya çok kötü .s
Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Öyle bir takıntı yok, güzel bakıosa 'zaten' güzeldir; etkileyici bakış. Renkli göz kahveye nazaran daha dikkat çekici, tek özelliği bu. Ama trene bakar gibi bakarsan istersen lens tak, ı ıh, işe yaramaz.
14 Yorumla- +1 yıl
abi bazıları öyle bi takılmış ki renkli göze adam malın önde gidenide olsa yeşil gözlü diye onu tercih ediyo
- +1 yıl
helal :D
kahverengi de bi renk. :D ben birinde bakışlarından, gözlerinin renginden çok parlayan gözleri çekici bulurum :D
20 Yorumlasevdiğim yeşil gözlü fakat renkli gözü çokta sevmem aslında herkese yakışmaz bence erkek renkli gözlü olmamalı hiçte bir adım önde değiller :)
12 Yorumla- +1 yıl
aynen yeşil gözlüler 5 adım gerideler :D
- 11 ay
Sebep
ben kendim mavi gözlüyüm ve mavi gözlü erkekleri çok çekici buluyorum... bilerek yaptığım bir şey değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Allah'ım nie insanları mavi gözlü yeşil gözlü kahverengi gözlü olarak ayırdın yarabbim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeşil, mavi... sırf Türk kızları değil, Avrupalı kızlar da çok beğeniyor... Erkeğe çekici bir hava katıyor, o yüzden.
33 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbu adam bebek yüzlü... o yüzden sıradan bir esmer erkek değil... ama bana sorarsan yine de renkli gözlü erkeklerle kapışamaz
- +1 yıl
googleye yakışıklı erkek yazdım tek kahverenk gözlü olup yakışıklı bunu bulabildim hepsi çakır gözlü yaw :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiyah göz vazgeçilmezimdir hafif kısık bakışlar mesela yalının gözleri gibi aşık olma nedeni yeşil o kadar da güzel değil
21 Yorumla- 11 ay
Yeşil gozlulerde sana merakliydi
Gizli Üye(36-45)+1 yıldünyanın en beğenilen erkekleri hep renkli gözlüdür. bence renkli göz erkeğe bir vahşilik katıyor. ben de severim
32 Yorumla- +1 yıl
- 11 ay
Yeşil gözlü manitami unutamadim
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sevmem şahsen kahve olcak
açık kahve falan
aman gözü görsünde :D23 Yorumla- +1 yıl
heh ya dimi gözü görsün yeter :D
- 11 ay
Renkli gozlulerde sana merakliydi
Kim demiş renkli gözü, kara kaş/kara göz istiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
daha çekici dimi onlar :D
o kızlardan olmadıgım kesın :D
12 Yorumla- +1 yıl
olmada zaten nabıcaksın yeşil gözlüyü :D
+1 yılrenkli gözlü erkeklerden nefret ederim renkli göz bayanlara yakışır
22 Yorumla- +1 yıl
yaniii :D
+1 yılrenkli gözlü erkekler hoşuma gitmez.
11 Yorumla- +1 yıl
helal :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar renkçilik yapmayın! Hepimiz eşitiz şu fani dünyada mavinin yeşile yeşilin kahve rengiye ne üstünlüğü var yapmayın rica ediyorum :D :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
:):):):) helal yaw :D
Cevap sahibi+1 yılne helali haram ya öyle varmı mavişin biri gelsin fıstık gibi kızları kapsın
+1 yılherkesin gözleri renkli insanların gözleri tek renk değildir bu arada :)
01 Yorumla- +1 yıl
:)
erkekler de renkli gözlü bayanalrı tercih ediyor daha çok ona bakarsan :)
04 Yorumla- +1 yıl
%2 lik bi kısmı :D
- +1 yıl
Çünkü Türkiye'deki erkekler esmer boyu esmer z****** yakın Onun için renkli gözlü bayanlara ya sarışın bayanlara bakıyor esmer bayanlarda sarışın renkli gözlü erkeklerden hoşlanıyor ama sarışın Erkekler de kumral sarışın Erkekler de esmer bayanları beğenmez Ben şahsen beğenmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı oldukları için. Örn almanyadakilerde kahverengi göz sverler ordada kahverengi göz farklılık çünkü..
09 Yorumla- +1 yıl
:):):) gidiyom almanyaya :D
Cevap sahibi+1 yılGit :Dbenim erkek kuzenim var almanyada çocuk siyah saç siyah göz bayada yakışıklı kıymeti biliniyor orada :D
- +1 yıl
benm gözler hafif japonsu gibi fotoda görürsün acayip ordada bakmazlar :)
Cevap sahibi+1 yılEğer fotodaki gerçekten sensen, bakarlar :D
- +1 yıl
benm tabi :):):) haha gidiyom almanyaya :D burdakiler kıymet bilmiyo arkadaş :D
Cevap sahibi+1 yılPek inandırıcı gelmiyor ama:) sensen durma git :D
- +1 yıl
:):):):) gitcem gitcem senin kuzeni bulurum orda: D
Cevap sahibi+1 yılBul selamımı söyle çok özldim :D
- +1 yıl
:):):):):)
bir çok kız kahverengi gözlüleri severim yazmış ve bende kahverengi gözlüyüm oh be keyfim yerine geldi :)
01 YorumlaÇünkü Türkiye'deki erkeklerin sarışın mavi yeşil gözlü olanlarının yüzdesi sadece %8 yani Çok az Ayrıca ben de böyleyim ve ama Türk değilim göçmenim
00 Yorumlakim demişş... kızlar genelde koyu renk göz , hafif bugday ten, kısa acıkkahve sac severler...
14 Yorumla- +1 yıl
galiba 0-15 yaş arası renkli seviyo :D
+1 yılrenkli gözü sevmeyen,kahverengi gözün hastası olan kızlar bile gözlerin ne kadar güzel diyor. Kadınların doğasında var
00 Yorumla
+1 yılsevmeyiz diyolar ama seviyolar işte :)
32 Yorumla- 11 ay
Gözlerim yeşil ve kimse bunun için benimle sevişmesi
- 11 ay
Sevişmedi*
Bilmem ama ben sevmiyorum :D
12 Yorumla- +1 yıl
eşit davranmak lazım ama bazılarının iki seceneği olsa yeşil gözlü kahrengi gözlü olarak yeşil gözlü tercih ediliyo sanki gözleriyle evlenecek :)
+1 yılbayılırım... yakışıklı görünüyorlar.
31 Yorumla- +1 yıl
lens alıcam anasını satayım :D
bana gore oyle deyil
11 Yorumla- +1 yıl
bana göredde değil :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılharika görünüyor da ondan
41 Yorumla- +1 yıl
amman harika görünüyomuş kahve renkliler paspal mı :D
erkeklerin neden sarışın hatun merakı var?
04 Yorumla- +1 yıl
şarışınlar aptal oldukları için verme ihtimali yüksek ama genelde erkekler esmer kızlarla evlenmeyi tercih eder
- +1 yıl
:) rica
- +1 yıl
Sarışın kızlar daha tatlı oluyor ondan
Gizli Üye(30-35)+1 yılrengi önemli degil bence farketmiyor :D
20 Yorumlakim demiş , ben renkli gözden hiç hazetmem
17 Yorumla- +1 yıl
çok çirkin ya yaratık gibi yeşil yeşil öyle gözmü olurmuş :D
- 11 ay
Sebep
+1 yılEla gözlüyüm mutluyum
01 Yorumla- +1 yıl