Benim cildim çok hassas, ağda yapınca morarıyor bazen derim kalkabiliyor, acaba epilatörle alsam bir sorun olur mu? Alan arkadaşlarım epilatörün sivilce gibi izler yaptığını söylüyor sizce doğru mu bu? Daha önceden kullandım bir zararını görmedim sonra uzun bir süre ağda yaptım, morardı. Sizce epilatöre geçmeli miyim? Kullanan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum... İyi hafta sonları :)
Braun silk epil 5 epilatörüm var.
Kızlar, cildim hassas, koltuk altı & bacak için epilatör kullanabilir miyim?
Ben kullanıyorum bunu ağdaya gitmeye üşendiğim zamanlar ama batık yapıyor canım hoş bir görüntü olmuyor. Onun yerine ağda yaptır hem ölü derin temizlenir. Ağdadan önce bebek pudraso sürüp sonra buz uygularsan o morarma felan azalır baya
Kuaforde agdadan sonra yag suruyolar agda cikmasi icin bacaklarim kuru benim su bazlı nemlendirici alcam yagsiz yagli krem alirsan kıl köklerini besler her hangi bir markadan alabilirsin
Ağda bandını 1 defadan fazla yapıştırınca bende de oluyor, önemli olan tek seferde yapmak. Ama senin cildin hassas olduğundan bilemiyorum. Braun diğer markalara göre daha iyi ayrıca bunu da söyleyeyim.
Braun silk epil 5 var zaten resimdekinin aynısından hatta. Ağdayı çok düzgün çekiyorum aslında yani hemen cırt diye hallediyorum ama bant biraz tahriş ediyor cildimi özellikle de koltuk altını :/
Yok gitmedim yani gerek duymamıştım, ama sıcaktan oluyor diye tahmin ediyorum bu yazın çok oldu çünkü.. Peki sen ağdadan sonra vücut losyonu, nemlendirici yumuşatıcı krem sürüyor musun hiç?
Onun sebebi sir ağdanın hemen suyla birleşmesiyle kaynaklanan oksitlenme olayı bu da cildi karartıyor, bu yüzden duşa girmemek gerek. Benden sana tavsiye banyodan sonra koltuk altı, bikini bölgesi ve bacaklarına vücut losyonu sür sonra nemlendiriciyle iyice nemlendir çok faydasını görürsün yumuşacık olur :)
hiç başlama bence ımkann varsa lazere git. benmde hassastı cıldım ve kullandıktan sonra sıvılceler, kıl batmaları vs oldu.. şimdi lazer 2 seanstayım ne batma ne sıvılce oh
Epilatörlerin çok batık yaptığını duydum ama mecbur kullanacağım. Evet en iyisi öyle olmalı, lazere de tüm vücut istiyorum yani bikini bölgesi her yer dahil fakat biraz da çekiniyorum doğrusu
En İyi Cevaplar