Lenslerim yeşil gözüm kahverengi yani doğal gibi duruyor iyi bir marka itici midir yinede? gözüm bozuk ve şeffaf lens kullanıyordum sürekli kaybolup durduğu için numaralı renkli bir lens aldım zaten doğal yeşil gözlerin içide kahverengi oluyor çok göze bakmıyor böyle bir şey
moralim bozuluyor arkadaşlar hep lens takan kız iticidir diyorsunuz :( buda saç boyamak makyaj yapmak gibi bir şey ve ben çok yapay mavi bir lenste kullanmıyorum niye böyle davranıyorsunuz? kız güzel olduktan sonra yine de itici bulur musunuz böyle bir lensi? :( * saçım doğal renginde makyajda çok yapmıyorum sadece gözüm lens*
Lenslerim yeşil gözüm kahverengi yani doğal gibi duruyor iyi bir marka itici midir yinede?
Lenslerin solotica nc mel dimi? aynı durumdan ben de muzdarip biriydim bir iki kez gözümde unuttup uyuduğum bile oldu sonra ben de numaralı renkliye geçtim sol gözüm de %70 görme kaybı var kendi gözlerim koyu ela ben de mel kullanıyorum kimseye aldırma gayet iyi duruyor komutan logar gibi iğrenç mavi lens kullanmıyorsun en azından ama eğer sadece kozmetik amaçlı kullanıyorsan lens kullanmanı tavsiye etmem
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet :) gözüm numaralı oluncada renkli bir lens istedim teşekkürler
bana kalırsa şeffaf kullanmaya devam et. gerçekten ifadeler donuk duruyo böyle 3 4 metreden sıkıntı yokta yüz yüze pek olmuyo. üzmek istemem ama yalan söylemeninde bir manası yok sanırım
ama eminim kullanan kadınlara hayran hayran bakıyorsundur. örnek verecek olursam tuba büyüküstün beren saat megan foxx rihanna hepsinin lens,? ve saçları boya makyajda yapıyolar amaç zaten göze batırmadan yapmak bunları
Hahah nasıl emin oluyorsun ya hayran hayran baktığıma ben fikrimi söyledim konu sensin ben değilim bence çok sahte duruyor lens olduğuda belli oluyor zaten
En İyi Cevaplar