Papatya suyuna baktım lakin kizil saci acmaz yaziyordu bir kac kaynakta.. sacimi kimyasallarla acmak istemiyorum.
Not : yaklaşık 2 senedir kizil/kirmizi
Not : yaklaşık 2 senedir kizil/kirmizi
Papatya limon, ıhlamur, zeytinyağı, bal.
Ihlamur papatyayı kaynat, limonun suyunu ayrı kaba sık kabuğunu da kaynat yanlarına at, zeytinyağı ekle limon suyunu ekle bal ekle güneşte bekle.
limonla
limonu sık bir kabın içine sonra saçlarını o limon suyuna daldır ondan sonra güneşte kurut saçlarını açılır rengi
Ya bir karışım yapılıyordu açıyor ama tarifi bir kitapla var. İstersn senin için bakabilirim
Kizil iyidir kizil candir kizil hostur kizil seksidir niye renginj acmak istiyosun ki :) ?
Cevap
3Cevap
kızıl saçın var ama açmak istiyosun. ya hu kime nasip olmuş öyle bir güzellik :)
Kizil sac guzel degilmi daha havali
Anladim
lorealin sunkiss ini dene içinde kimyasal yokmuş
limon
Saçlarınızın uzunluğa göre yeterli miktarda limon sıktıktan sonra küçük bir kovaya alın ve suyla karıştırın. Saçlarınıza parlaklık vermesi için bu suya 3-4 yemek kaşığı elma sirkesi de ekleyebilirsiniz. Limonlu suyu saçlarınıza uygulamak için 2 seçeneğiniz var. Birincisi kovadan küçük bir kaseyle limonlu suyu alıp saçlarınıza dökmek, ikincisi başınızı bu kovaya sokarak 3-4 dakika beklemek
Saçlarınızı ve saç derinizi limonlu suyla iyice ıslattıktan sonra saçlarınızı başınızın üstünde toplayın ve bir havluyla sarın. Limonlu suyu saçlarınızın rengini açmak için kullanıyorsanız fazla kurutmayın ve hafif nemli bırakın. Daha sonra güneşe çıkmanız gerekiyor. Eğer saç renginin açılmasını istemiyorsanız kesinlikle güneşe çıkmayın ve güneşe çıkacaksanız limonlu suyu temizlemek için saçlarınızı bol suyla durulayın.
Saçlarınızı limonlu suyla yıkadıktan sonra dışarı çıkarsanız hava bulutlu olsa bile saç renginiz bir kaç ton açılır.
Kızıl saç candır
Doğalmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar