Saçlarımı kestireceğim tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Saclarımı kısacık kestirmek istiyorum sıfır numara dışında kesebilecekleri en kısa model. Asker traşı gibi 3 numara veya çok daha uzun, ensem ve favorilerim ise 1-2 numara civarı. Çok uzun zamandır istiyorum bunu ve bir kere kestirmeyeceğim evde iki haftada bir eşimin yardımı ile tüm saçımı, haftada bir ya da 10 gün arayla da ensemi traş etmeye devam edeceğiz. Eşimde kısa saç seviyor zaten saçlarım kulak hizasının biraz altında 1,5 ay önce kestirmiştim. Eşim hiç baskı yapmıyor benim isteğimle tamamen, zevk meselesi. Neredeyse çocukluğumdan beri uzun saçlıydım eşimin de yardımlarıyla kısalttım bayağı ve biraz daha kısaltmayı istiyorum. Eşime sorduğumda nedenini sordu ilk başta anlattım gayet anlayışla karşıladı zaten konuyu açınca o da destek olmaya başladı. Kestirme vb diyecek olanlar, bu kesin bir iş ilk kesimi kuaför yapacak daha sonrakileri eşimden yardım alarak yapacağım. Kötü yorumlarınız sizde kalsın tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
saat 13 ya da 14 e randevu alacağım bugün :D yorumlarınız için teşekkür ederim 2 milimetre kısalığında kazıtacağım :D ve bunu sadece bir kereliğine yapmayacağım evde de uzadıkça traş edeceğim. eğer hevesimi alamazsam jilete bile kesmeyi düşünüyorum :D belki bir kız için çok alışılmış bişey değil ama ben yapmak istedim kim ne derse der çokta umrumda olmaz açıkçası :D bayadır aklımdaydı böyle bişey teşekkür ederim arkadaşlar :) kuaförden sonra da yazabilirim :)
Güncellemeler
+1 yıl
Evet saçlarımı kestirdim :)) İçimdeki bir yükten kurtulmuş oldum :) Hala çok şaşırıyorum neden böyle bir şey yaptığım için ama güzel oldu :D Saat 13 te kuaföre gittim , kesimi bir erkek kuaför yapıyordu. Saçlarımı taradı sonra üst kısmı topladı. Biraz öne eğilirmisin dedi ve saç traşı başladı. Hayatımın en heyecanlı dakikalarıydı içim kıpır kıpır ve çok garip hissediyordum. Favorilerime kadar ve ensemin üstünü komple traş etti. Sonra makinenin başlığını değiştirip üst kısımda kalan saçlarımıda
Saçlarımı kestireceğim tavsiyelerinizi alabilir miyim?