Ben elimle sürüyorum ama tam yediremiyorum çok iz görünüyor ve elimle yaptığım için çok fazla sürüyor gibi hissediyorum. Fırça mı alsam sünger mi?
Ayrıca kullandığım fondöten burnumda pul pul oluyor. Fondötenle mi alakalıdır bu? BB krem kullansam mı sizce? Ten rengime uygun BB bulamadım hiç, hep koyu kalıyor, ama şimdi bronz olduğum için kullandığım fondöten de açık kalıyor, ne yapsam?
Cilt tipine uygun bir nemlendiriciyle sabah aksam jelle yikadiktan sonra nemlendir. Makyaj yapmasanda bunu surekli yap. Misshanin bb krem renk skalasi genis diye biliyorum bir ona bak belki bulabilirsin, bende cok acik tenliyim hic bulamiyorum o yuzden fondotene gectim direk, sungerde cok daha guzel dogal hatta cogu zaman daha kapatici bir sonuc veriyor.
Diger makyaj malzemelerine verdigim paraya acıyabilirim ama fondötene acımam çünkü kötüsü ve yanlış uygulanmışı erkeklere de çok itici geliyo ve kötü duruyo en iyisi bir mac e gir orda sana cildinin rengine uygun olanı versinler ve sünger al en iyi uygulama süngerle olur çok memnun kalırsın
Aslında kullandığım Note'dan memnundum ama nedense pul pul durmaya başladı burnumda vs. Dün sünger aldım, onunla yapınca olmadı öyle, ellerimde sorun varmış demek ki :D Bu bitince Mac'e bakabilirim ama, teşekkürler.
Krem derken normal bildiğimiz el/yüz kremlerinden mi, ayrı bir özelliği olan bir şey mi? Cildim kuru değil aslında ama özellikle burnum tüm fondöteni gösteriyor..
Işte kuru değil, hatta burnum yağlı. Sungerle sürdüm geçen gün, yapmadı pul pul, çok mu sürüyordum artık bilemedim. Bu süngeri tampon hareketlerle uyguluyorlar videoda ama ben öyle yapamıyorum ya, ne yapsam?
Şöyle soyliyim cilt tipi bende surekli degisiklik gösteriyor mesela regl donemine yakinken yagli yagli normal zamanlarda kupkuru. Yagli oldugunda niveanin matlastirici tonigini suruyorum cok uygun fiyatli istersen alabilirsin. Onu uyguladiktan sonra fondoten pudra vs işine geciyorum ve bence kesinlikle dogru yoldasin sunger muthis bisey 😎
Bence fırça daha iyi oluyor, sünger fondöteni emiyor ve cilde iyi sürülmüyor Fondötenin burnunda pul pul olmasının nedeni cildinin kuru olması, nemlendirici krem sür:)
En İyi Cevaplar