Makyajla Değişen Kızlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz (Caps) ? Makyajla Değişen Kızlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz (Caps) ?

Bir tane adam vardı. Karısını evlendikleri gece çok farklı görünce boşanma davası açıp tazminat da talep etmişti. Bu kızlarla evlenecek kişiler için de aynı durum söz konusu olabilir.🙊
İyi yapmış Ddsd
Bence de.😄
Teşekkürler.😊
valla ben sevmiyorum öyle kızları. samimi gelmiyolar. elini değsen alçı sana bulaşacak gibi. boyle içten içten yıkayasım geliyo o kızları. garip😕
aynen ya , şimdiden seslenelim varsa böyleleri çıksın , yapmayın kuzucuklar yapmayın , böyle değişim demek erkeği hüsrana uğratmak demek aslında :D
İşte bu yüzden hoşlandığınız kişiyi önce köpüklü yıkamadan geçirin sonra net bir karara varın diyorum..
Fotodoki direk hortumu öneriyo ne diyosun? :D
aynen :DD 3. eig de seninde koltuklar dolu :D
ahahha çok iyi :D
hemcinsim değilmi olaya düz , komik diyip öyle yaklaşıyo adamsın bro :D
:D düz mantık abi gerek yok kıvrımlı yollara
aynen :D
Cevap
1Cevap
Siz erkekler yuz trasindan sonra ve sac kesminden sonra nasil degisiyorsaniz bizlerde ayniyiz...
-Abartanlarda var tabi.. Yuzunu yuvarlakken koseli yapanlar falan aciyorum beyler size 🙈😊
ya bırak kimi yiyon , yüz traşıyla saç kesimiyle bu fotoğraftaki gibi değişimmi yaşıyoruz biz :D Harbi diyorum kızlar , böyle değişim yapmayın kendinizde , doğal halinizi görünce kaçmayalım :D
Haha :)
Özelden bir yazarmisin sana asil degisim nedir yolliycam
yok sen burdan yolla :D
Ah su gizli kullanicilarin cekingenligi
Aaah ah :D Gizliliğime leke sürdürmem :D
Boyle olmasindansa https://hizliresim.com/aDLbjd
Makyajla degisen BAYAN daha mantikli
hyr cınım öyle değil işte :D tamam belki bakım lazım ona amenna
ama 5 te 1 güzelliğin varsa 5 te 3 yapmak için uğraş 5 te 5 yaparsan , aha eig deki kızın yorumu gibi olur sonun :dd
Nedesem bilemedim :)
Canın sağolsun be görüş sahibim , görüş için teşekkürler :D
Bunların doğalı böyleyse dünya uzaylı geldiğinde bir insanla konuşunca uzay ''dünyalılar bizden çirkin işgal etme ne gerek var''uzay gemisi döner gider
:D doğru
Üzülmeyin kızlar doğal haliniz korkunçsa ben yapıyım bebek görse öcü sanarda korkar
Bisry dusunmuyom... Ama o makyajlilar makyajsiz disari ciksa surekli dogal olanlar dunya guzeli secilir onlarin yaninda
Gerçekten birşey düşünmüyormuşsun , düşünsen ne olucak acaba :Dd
Haha
Ben pek degismem ama istemezdjm de zaten
bencede istenmemesi gerekir , böyle değişimden sonra işin doğal haline elbet dönülücek :D
arkadaki makyajlı da çirkin ama öndeki iyiymiş
biraz iyi çokda şe yapmaya gerek yok tabi :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar