Makyajla Değişen Kızlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz (Caps) ? Makyajla Değişen Kızlar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz (Caps) ?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir tane adam vardı. Karısını evlendikleri gece çok farklı görünce boşanma davası açıp tazminat da talep etmişti. Bu kızlarla evlenecek kişiler için de aynı durum söz konusu olabilir.🙊
İyi yapmış Ddsd
Bence de.😄
Teşekkürler.😊
valla ben sevmiyorum öyle kızları. samimi gelmiyolar. elini değsen alçı sana bulaşacak gibi. boyle içten içten yıkayasım geliyo o kızları. garip😕
aynen ya , şimdiden seslenelim varsa böyleleri çıksın , yapmayın kuzucuklar yapmayın , böyle değişim demek erkeği hüsrana uğratmak demek aslında :D
İşte bu yüzden hoşlandığınız kişiyi önce köpüklü yıkamadan geçirin sonra net bir karara varın diyorum..
Fotodoki direk hortumu öneriyo ne diyosun? :D
aynen :DD 3. eig de seninde koltuklar dolu :D
ahahha çok iyi :D
hemcinsim değilmi olaya düz , komik diyip öyle yaklaşıyo adamsın bro :D
:D düz mantık abi gerek yok kıvrımlı yollara
aynen :D
Cevap
1Cevap
Siz erkekler yuz trasindan sonra ve sac kesminden sonra nasil degisiyorsaniz bizlerde ayniyiz...
-Abartanlarda var tabi.. Yuzunu yuvarlakken koseli yapanlar falan aciyorum beyler size 🙈😊
ya bırak kimi yiyon , yüz traşıyla saç kesimiyle bu fotoğraftaki gibi değişimmi yaşıyoruz biz :D Harbi diyorum kızlar , böyle değişim yapmayın kendinizde , doğal halinizi görünce kaçmayalım :D
Haha :)
Özelden bir yazarmisin sana asil degisim nedir yolliycam
yok sen burdan yolla :D
Ah su gizli kullanicilarin cekingenligi
Aaah ah :D Gizliliğime leke sürdürmem :D
Boyle olmasindansa https://hizliresim.com/aDLbjd
Makyajla degisen BAYAN daha mantikli
hyr cınım öyle değil işte :D tamam belki bakım lazım ona amenna
ama 5 te 1 güzelliğin varsa 5 te 3 yapmak için uğraş 5 te 5 yaparsan , aha eig deki kızın yorumu gibi olur sonun :dd
Nedesem bilemedim :)
Canın sağolsun be görüş sahibim , görüş için teşekkürler :D
Bunların doğalı böyleyse dünya uzaylı geldiğinde bir insanla konuşunca uzay ''dünyalılar bizden çirkin işgal etme ne gerek var''uzay gemisi döner gider
:D doğru
Üzülmeyin kızlar doğal haliniz korkunçsa ben yapıyım bebek görse öcü sanarda korkar
Bisry dusunmuyom... Ama o makyajlilar makyajsiz disari ciksa surekli dogal olanlar dunya guzeli secilir onlarin yaninda
Gerçekten birşey düşünmüyormuşsun , düşünsen ne olucak acaba :Dd
Haha
Ben pek degismem ama istemezdjm de zaten
bencede istenmemesi gerekir , böyle değişimden sonra işin doğal haline elbet dönülücek :D
arkadaki makyajlı da çirkin ama öndeki iyiymiş
biraz iyi çokda şe yapmaya gerek yok tabi :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar