+1 yılBen kendim için minimalist modern konsepti tercih ediyorum. Genelde benim gördüğüm müşteri profili olarak hanımların victoria tarzı klasik seçimden yana olmaları, beylerin ise daha modern seçimlerden yana olduğu.
Kişiliklerin ve yaşam tarzlarının bu seçimlerde birincil etkisi olduğunu da gözden kaçırmamak lazım.45 Yorumla- +1 yıl
hanımlar popülarist genellikle çünkü.
- +1 yıl
Victoria tarzının son dönemlerde yeniden tasarım modasına dahil edilmeye çalışılması durumu var evet. Becerebilseler içim yanmaz. Bu konuda tek başarılı tasarım ve üretimi adını vermeyeceğim bir markada gördüm. Onlar da sadece 1 adet yatak odası, 1 adet salon takımı üretmişlerdi. O kadar muazzamdı ki sergiye konuldıuktan iki gün sonra satılmasına rağmen vitrinde 1 ay kalması koşuluyla satıldı. Sadece yatak odası fiyatı 25.000 Usd olarak gördüm. :)
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkürler.. İlk resmindeki mekanı bir yerlerden hatırlıyor gibi oldum. Özel değilse neresidir?
- +1 yıl
kartape :) kocaelide kayak merkezi
- +1 yıl
Peki teşekkürler orada bulunmadım ama pek tanıdık bir yere benzettim.. :)
En İyi Cevaplar
Şu iyi.. link
Gerçi, bir çekyat bir 37 ekran tv'de olabilir. Canın sıkıldığı zaman topla pılını-pırtını git başka yere.. Minimalizm iyidir hem..45 Yorumla- +1 yıl
Her mobilya sorusuna aynı cevap ahahha
- +1 yıl
evet güzelmiş :)
- +1 yıl
Çok ayıp :(
- +1 yıl
hah tam bana yakın :D
+1 yılDuu ben sana ev düzim=) 3+1 var sayıyorum
yatak odası.. link
yemek odası+oturma grubu link link
oturma odası.. link
çocuk odasınıda cinseiyetne göre artıkın..36 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bilemicem ama teşekkür ederim:))
- +1 yıl
yalnız stede takılı kaldım modeller fena
- +1 yıl
:)) bakim bi daha
- +1 yıl
bak bakalım:)
- +1 yıl
yalnız evgor da evkurun çakması olmuş :)) evlenesim geldi beeaaa
- +1 yıl
lahii:)
Ev & Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- +1 yıl
süper :)
bi salonumu ağır yapardım öteki salonumuda modern kişiden kişiye göre ortama göre değişir mesela bi kız istemede ağır salonumda otturttururdum ama bi doğumgnü partisinde ise modern salonumda nsl ama ? ;)
34 Yorumla- +1 yıl
iki tane ev diz sen :)
+1 yılMinimal çizgilere yer verirdim konseptte kendi belirlediğim vurgulamayı istediğim bir rengi odak noktası haline getirmek için gri kahve pastel renk ya da tek renk üzerinden yol izleyerek kırmızımı vurgulardım bir koltukta takımıyla ya da bir duvar strüktürüyle. Japonya mimarisi bu nedenle hep hoşuma gitmiştir. Sadeliği baz alırdım ve hareket alanımı küçültecek dokunuşlardan kesinlikle kaçınırdım.
20 Yorumlabeyazın sadeliğine inanlardanım ve evi boğmamak ve rahat edebileceğim eşyaları seçmeye çalışırdım küçük aksesuarlarla da göze hitap etmesini sağlardım tıklım tıklım dolu evlerde boğuluyorum sanki:( cevabımdan da belli olmuştur modern
32 Yorumla- +1 yıl
beyaz kirlenir ama be
+1 yılmodern'de sevmiyorum klasikde..
klasik fazla koyu fazla oymalı vs oluyo
modernde fazla düz ya siyah ya beyaz..
sade şık ve sütlü kahve olsun benim olsun..32 Yorumla- +1 yıl
stil olarak peki
+1 yılmodern iyidir.ama halı konusunda aynı şeyi söyleyemicem modern olsun diye mutfak halısına kadar hepsini shaggy alıyosun sonra üstüne ne düşerse düşsün bulamıyosun haftada 1 yıkamaya verıyosun:)
31 Yorumla- +1 yıl
:) aynen
kesinlikle modern ama minimalist... Mimar ım... Önemli olan nasıl döşediğin değil duvarlar ve mobilyaların renkleri.. Örneğin o kadar kötü döşersin ki, büyük bir duvarın vardır ve rengi çok güzeldir aynı zamanda da tablo asılıdır duvarda.. Onun üzerine de gölge düşer.. İnsanın oturdukça oturası gelir..
21 Yorumla- +1 yıl
hmm doğru diyosun
modern göz yormayan açık renk beyaz olabilir. asla kahve ve tonları olamaz.
az eşya olacak evime girdiğimde ferahlık verecek31 Yorumla- +1 yıl
çabuk kirlenmez mi?
Modern ve kalsik harmanlardım ama, kesinlikle çok eşya olmazdı evimde tıklım tıkış evleri hiç sevmiyorum..
31 Yorumla- +1 yıl
bende:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında evin kendin dünyan genelde modern olmalı ama insanın kişiliğine göre bazı oldalarıda farklı dizayn edebilirsin ;)
21 Yorumla- +1 yıl
klasik seviyorum ne hikmetse
Modern tarzı vazgeçilmezim belki ilerde yaşım ilerledikçe klasiğe dönüşebilir.
31 Yorumla- +1 yıl
:) aynen
+1 yıldar alan karman çormanlığının estetik boşluğu gibi bi tarz
ne modern ne klasik
içeri girince yeni pişmiş poğça kokusu hissiyatı veren bi ev21 Yorumla- +1 yıl
:) ruh halime göre diyon
sade şık çok fonksiyonlu olmasına özen gösteririm.odam için birşey alırsam öyle yapıyorum yada kendim olcak gibiyse uğraşıp dönüştürüyorum.ofis tarzı herzaman tercihimdir.
21 Yorumla- +1 yıl
evet yeni mobilyalar çok fonksiyonel
bizim şuan oturduğumuz ev modern tasarımlı. tamam en başta çok hoş görünüyor. ama sonraları insanı çok bunaltıyor. evde durmak istemiyorsun. klasikte öyle sayılır. ben kendi evime çıktığımda karma birşey yapmayı düşünüyorum. klasik bi tasarımı akıllı eve dönüştürücem. böylelikle her zevke karşılık verebilicek. ayrıca klasik tasarımda lcd tv çok komik duruyo aklında bulundur derim :D
10 Yorumla
+1 yılKlasik olmalı mobilyalar dahil her şey ahşaptan özellikle de gürgeni seçerdim, ama gel gelelim ki
bu tip konularda en son sözü hatun söylediği için modern olma ihtimali daha yüksek21 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum :)
Güncellemeni okumadan yanıtım tam da böyle olacaktı :)
21 Yorumla- +1 yıl
:))
Ev & Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. salona klasik şu osmanlı tarzında ama diğer odalardda modern tarzı seçeceğim.
21 Yorumla- +1 yıl
güzel fikir
klasiği babamızın evinde gördük zaten modern olsun artık :)
21 Yorumla- +1 yıl
:)) hadi bakalım
Ev & Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. modern tercihim tabi bir villada oturursam o zaman belli odaları klasik de döşeyebilirim
23 Yorumla- +1 yıl
ohh başka :))
- +1 yıl
buyrun :))
ikisinin kombinasyonuna bayılıyorum en son mudo dan beyaz eskitme masa aldım ve seffaf sandalyeler bembeyaz evimde çok hoş durdu
32 Yorumla- +1 yıl
mudo o tarz evet :)
+1 yılModer olsun. Klasik dizayn evler de kendimi ofiste çalışıyor gibi hissediyorum genelde.
22 Yorumla- +1 yıl
ama klasik te çok havalı :)
- +1 yıl
Hadi öyle olsun. Ama pek bana hitap ettiğini söyleyemeyeceğim:)
Şu an modern ama bir oda klasik bir oda modern bir oda tasarım mobilyalarla bir oda da antikalarla dolu olsa o eve ölebilirim.:)
22 Yorumla- +1 yıl
karışık olur be
Puan alayım bende.
Klasik ve moderni karıştıra bildiğimce karıştırırım. Modern ne kadar ön planda olsa da avize olsun ahşap koltuklar olsun plak olsun evimin bir köşesinde eski anıları yaşatırım.21 Yorumla- +1 yıl
buyrun :) teşekkürler
klasik eski tarz ahşap her yer bence baya şık durur
32 Yorumla- +1 yıl
bencede daha şık olur :)
modern, hatta spor. eşyaların kullanılamayan kısımları sinirime dokunuyor. kaba ve gösterişli şeyleri çoğu zaman sevmiyorum. oymalı desenler belki ama sırf varak yapacağız diye mobilyayı olduğundan iki kat büyüten bir tarz beni daraltıyor.
31 Yorumla- +1 yıl
:) hmm haklısın.
Sade desen ve canlı renk tercih ederim. Beni mutlu ediyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
:) en güzeli katılıyorum
Eğer bir evim olsaydı. olursa kendim tasarlarım oturma gruplarından vitrinine kadar. asma tavanından mutfak dolabına yatağından perdesine kadar.
11 Yorumla- +1 yıl
herkes öyle ister
modern kırmızı siyah beyaz OLMAYAN eşyalar alırdım.bu renkleri göre göre yakı oldum :/ mübarek sanki başka renk yok.
34 Yorumla- +1 yıl
ne renk peki :)
- +1 yıl
öyk :D
azcık klasik azcık modern azcıkta spor :d ortaya karışık
31 Yorumla- +1 yıl
değişik bi stil :)
Her oda farklı olcak her odamın bir teması olacak :)
22 Yorumla- +1 yıl
güzel fikir
- +1 yıl
Benim kendi ev tasarımımda mesela Mutfak böyle klasik tahtalar felan salon modern yerde ince şeritte akvaryum. beyaz mobilya koltuklar. kişisel odam siyah yeşil teknoloji temalı yatak odası pembe şeker teması felan. çok çeşitli tasarımlarım var yani anlatmakla olmaz bunu 3d tasarlayıp göstermem lazım :)
Modern olsun ama oyle evimin her kosesini mobilya ile doldurmak istemem..
22 Yorumla- +1 yıl
estetik ve modern :)
+1 yılevım yenı dosendı hersey modern bana gore sık ve spor bı kösem takımı oturma odası spor ve gene sık yemek odası mısafır odası bence hattınden fazla sporda yatak odası ben sevıyorum evımı bu sekılde:D
20 Yorumla
+1 yılModeren tarz da , beyaz geniş köşe koltuk , ortada beyaz lake bir sehpa , siyah yaşam ünitesi , büyük beyaz lake yemek masası , küçük renkli bir halı misal ..
10 Yorumlapratik mümkün oldugu kadar az ve ihtiyaçlarımıza cevap verecek kadar yeterli.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle.
+1 yılMinimalist. Dogal ahsap dogal tasla birlesen renkli objeler ve metal.
22 Yorumla- +1 yıl
:) değişik
- +1 yıl
+1 yılevim olduğunda kendime has saçma sapan şeyler yapacağım inşallah :)
31 Yorumla- +1 yıl
:D inşallah
+1 yılitfaiye meydanından barok tarzı döşedim en ucuzu onlardı çünkü
21 Yorumla- +1 yıl
hmmm bakim bi
valla modern tarz olsa sevinirim ama genelde evin eşyalarını hatunlar seçiyor kim ne derse desin :) o yüzden tek bir şey istiyorum rahat bir baba koltuğu masaj yapanlardan tv için bire bir :D
10 Yorumlayaza düğün var 2-3 aya kadar eşyaları alıcaz modern düşünüyorum
23 Yorumla- +1 yıl
doğtaş güzel o konuda
- +1 yıl
:)) iyi bakam
Klasik ama tabiki kendi karakterimi yansıtan renk ve modelleri
Evime uyarlayarak.21 Yorumla- +1 yıl
tabi ki :)
kaliteli ürünler alırdım yani el yapımı sunta olmayan sağlam işçilikli modern
22 Yorumla- +1 yıl
inebolu iyi o açıdan
Klasik olarak belki ilerki yaşlarda dekorasyonumu değiştirebilirm ..ama ilk kendi evime geçtiğim zaman modern tabikii
20 Yorumla- 40 Yorumla
kesinlikle ama kesinlikle modern döşerdm elit insanları ve elit ortamları çok severm evimde dahil :D
31 Yorumla- +1 yıl
elit :)
+1 yıldöşemek için para gerek.o yüzden nekadar param varsa ona göre bişiler ayarlarım.
24 Yorumla- +1 yıl
zevkini merak ettim sadece ?
- +1 yıl
klasik :)
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Realist bbebekpatiğiii :)
Modern ama klasik izler taşıyan şekilde dizayn ederdim...
21 Yorumla- +1 yıl
değişik :)
Ev & Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. ben modern tercih ederim, klasik pek hosuma gitmez
yeni modelleri daha cok begenirim20 Yorumlaevimi hep saray gibi dizayn etmek istemişimdir.kendi evim olunca yapıcam inş a modern
20 Yorumlaevde fazla yer kaplamıyacak pratik tarz olmalı.Mesela gerektiği zaman hem masa gerktiği zaman sehpa.Bıktım ninemden kalma eşyalardan
20 Yorumlaher oda farklı tasarım.kimi yer daha modern kimi yer daha klasik
20 Yorumla
+1 yılModern ve rahat olanı tercih ederim. Klasikte biraz kasılıyorum sanki :)
20 Yorumla
+1 yıldaha yeni gidip IKEA dan aldım modern tipte evet. ama kuruluma cimrilik ettim. uğraşıp durdum. uyuz oldum daha evlenene kadar IKEA ya neyin gitmem. daha da olsa gitmem
20 Yorumla
+1 yılBiz spor rahat ve acik renkleri terci ettik evimizde
21 Yorumla- +1 yıl
güzel ama açık renk çabuk kirlenmiyomu
yaşıma göre benceilk başlarda modern renkli filan ama daha sonra imkanım varsa klasiğe dönerdim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlendiğimde almak istediğim full beyaz biraz da efek olarak siyah olacak. beyaz en sevdiğim renk olduğu için heralde. deri beyaz koltuk takımı beyaz tv beyaz halı perde gözüm gönlüm açılsın beyazlar içinde :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatak odam klasik oturma odam modern salonum klasik :D
22 Yorumla- +1 yıl
::) farklı tatlar
Cevap sahibi+1 yıl4 - veren arkadaşlara modern oturma odam girsin amk.
minimal ve modern iyidir. Temizlik yaparken de kolay olur hem :) ortada minik minik bir ton biblo hem kalabalık duruyo hem de uğraşması zor. Bence en sade en güzeldir her zaman
20 Yorumlaiki cekyat var 2 sininde ayagı kırık birinde redhouse sözlük digerinde cumk kitabı var :)))
10 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler