Cevabın nedir?
+1 yılBen türk bayanlarının vücutlarını çok seviyorum, çıtı pıtı naif ve zarifler. Birde evlilikten sonrada kendileri ve en azından kocaları için o çıtı pıtılığı korumaya çalışsalar kendilerine baksalar çok güzel olabilir :) şahsen sevgilim 1,65 ama onu bu kadına tercih ederim, çünkü onu seviyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
bence 1.78 olmakta iyi değil kadın olarak :D
- +1 yıl
Bence çok hoş bir boy :) ben 1.80'im ve bir türk bayan olarak çok mutlu olmalısın, sadece doğru kişiyi bekle.. ve fiziğine, kendine özen göster :)
- +1 yıl
ben .172 yim.
En İyi Cevaplar
+1 yılkatiliyorum bende beğenmedim ^^
11 Yorumla- +1 yıl
normalde her gün gördüğüm kızlardan sadece biri
kızın en kötü çıktığı fotoyu koyup kendime aşığım diyip duruyosun özgüven yoksunu :D
vs nin son showu snow angelsta izle bide behatiyi sonra konuş çok komiksin :D13 Yorumla- +1 yıl
en güzelini koy o zaman sen bence küçük goguslu kadinlarin tesellisi bu tarz küçük memeli kadınlar
+1 yılBence gayet iyi.Sadece azcık daha kadınsı olabilirmiş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
36Cevap
+1 yılBende hiç beğenmedim fiziği kötüymüş cidden.
Yüzü de kötü.
Ihh sevmedim.11 Yorumla- +1 yıl
normalde bir kız böyle fiziğe sahip olsa kimse beğenmez ünlü ya beğeniliyor işte
Behati bu kadar hatlari duz ve kilolu degl ama senin attgn linkte baya bi kotu ckmış ki yüzü tatlıdır ama bu resimde o bile kötü..avatarına bakiorm da kelly brook un vücudunun en estetik durdugu fotolardan birini koymussn adaletli davranmamssn..
015 Yorumla- +1 yıl
kelly brook her fotoğrafında şahane benim için ben fon olarak beğendiğimi koydum ve bana en çok benzeyenini ve behati her resimde kötü bana göre
- +1 yıl
Behati begendgm modeller arasnda ön sıralarda yer almaz ama buna ragmen objejtif davraniorm ama kelly i kendine benzettgn icn o guzel bu degl diosn ki sna benzedigi de tartslr gormedgm icn bsy diyemicen..ya su bele baksana dümdüz inmis hic mi cekimler de bahatiyi izlemedin sadece resmlere bakma resmler yaniltr ve boyle kilolu degil boyu 1.75 ten fazla ama kilosu 55civarlarnda yani bu kadar kaln degl bu kiz..
- +1 yıl
kızın zayıf olduğunu biliyorum ama beli kalın ve karnı var bacakları ince.
- +1 yıl
bacakları öyle ince değil tabiki ben onun fiziğine göre dedim bu kadının üst tarafı geniş alt tarafı üstüne göre dar.
- +1 yıl
Bence sen kafanda belli bi sekil cizmissin ve o dogrultuda dusunuosn kafanda cizdgn sekle ne kadar uzaksa o kadar kotu..oncelikle sunu belirtmek istiyorum fazlasiyla seciciyim ama ayni zamanda da objektifimdir kusur bulmak istesem cok bulurum..ben ince fizikte dolgun gogs begenirim ama tek bir noktaya odaklanmis deglm yani benim icin kistas bu degildir mesela dolgn gogsu olmayipta begendigm disiler var melez begenirim ama beyz tenli begenmicem anlamina gelmez ama sen kadini tak kaliba sokuosun
- +1 yıl
bende alessandranın bacaklarını beğeniyorum zevk meselesi beyaz tenide bronz tenide beğenebilirim çünkü birine yakışıyorsa bitmiştir ama kalın belin yakıştığı tek bir kadın bile görülmemiştir.
- +1 yıl
- +1 yıl
kemiikli bacak yapısı hoşuma gidiyor benim.
- +1 yıl
o şahane zaten
+1 yılböyle olan cok fazla insan yok memlekette olanlarda zaten zengin godaman iş adamları yada mafya patronları yada ülkenin ağababaları tarafından sex kölesi haline getiriliyor . malesef acı gerçek bu , yani böyle fizik olupta meşhur olmak çok zor iş çoook !:))
014 Yorumla- +1 yıl
bu fizik güzel mi şimdi :S
- +1 yıl
sen senin profilinde olan fizikten bahsetmiyormusun ?
- +1 yıl
benim profilimdeki afet.
- +1 yıl
sen şimdi behati prinsloo ya et parçası mı diyosun ? ya allah aşkına 84 61 86 vücut ölçülerine sahip diye et parçasımı oluyo kadın senin bahsetttiğin kadın kadın değil victoria secret meleği ! hatırlamakta fayda var . oraya nasıl seçildiklerini biliyomusun ? aydınlatayım mı :)
- +1 yıl
ben demedim onu kimsenin namusu hakkında konuşmam adetim değil ama kadın çirkin nasıl seçildiyse seçildi seçenler zevkli değilmiş demek ki
- +1 yıl
yapma babbyy kadın iyi kızma da sana kötü foto su denk gelmiş sanırım . yüzü fazla güzel vücudu mükemmel değil ama vücutta iyi . he bu arada yukarda bi tane armut var türk kadınlarına laf edio , ben memleketnin kadınlarını hiçbirşeye değişmem , ne dırdırnı değişrim , ne aşklarını , ne kavgalarını ne kıskançlıklarını ne içtenliklerini nede sevgilerini . o aciz biri sanırım türkiyede tutunamamış o yüzden sallıo türk kızlarına armut :)rus da almanda sevgilim oldu ama bizimkiler kadar içteni olmadı
- +1 yıl
bilmiyorum bu yüzde çok güzel değil bence link ben türk kökenli değilim genetik olarak yani ama çok güzel türk arkadaşlarım var saçmalıyorlar öyle aptalca yani eğer türk kadını güzel değilse doğal olarak erkeğide çirkin olur ama kendilerini güzel kadınları çirkin ilan ediyorlar o nasıl oluyor anlamıyorum zaten :D
- +1 yıl
genetik olarak türk kökenli değilmisin ! onun güzel olmadığı bi gercek de zaten :)) herkesi kendi gibi sanıyo sanırım dışlanma psikolojisi büyük ihtimal ;)
- +1 yıl
hayır türk kökenli değilim.evet öyle :)
- +1 yıl
hımm köken neresi peki ?
- +1 yıl
çerkesim ben.
- +1 yıl
sert imajlı olur derler çerkezler , varmıdır aslı ?
- +1 yıl
olabiir
- +1 yıl
sert imajlısın yani! belli zaten yukardaki danaya verdiğin cevaptan :))
bence fena sayılmaz hem zaten manken olduğuna göre illa ki fiziki yeterlilik taşıyodur
13 Yorumla- +1 yıl
karnı çok var beli kalın ve göğüsleri küçük bu koşullar altında güzel sayılmaz bu fizik
- +1 yıl
orası öyle tabi
senin durum kedi ciğer mundar üçgenine örnek teşkil ediyor
114 Yorumla- +1 yıl
iyide ben bundan çok daha güzelim :/ niye bu kadar çirkin bir kadına güzel diyorsunuz bu kadar mı zevksizsiniz anlamadım güzele güzel derim ben bak profilimdeki güzel
- +1 yıl
böyle bir saçmalık mı var?kendimi kanıtlamam gerekmiyor ki özelliklede internet ortamında kendimi mal gibi sergileyemem.bu kadından çok daha fazla beğeniyorum kendimi sen beğenmesende ya da başkaları değişmeyecek siz küçük göğüs göbek ve kalın bel seviyor olabilirsiniz ben sevmiyorum.
- +1 yıl
tamam tamam sende güzelsin
ve her güzel kadının yanında onu düzmekten aciz düşmüş bi adam vardır
senin adam işini iyi yapıyor anlaşılan
seni kendini çok iyi hissetmeni sağlamış
baksana burnundan kıl aldırmıyorsun
ben ondan daha güzelim falan
tamam babalo öyle diyorsan öyledir
kabul - +1 yıl
sevgilim yok benim ben kendimin ne olduğunu biliyorum o yeter saatlerce ayna karşısında kendimi izlerken bunu çok açık görüyorum zaten.
- +1 yıl
teklif almadığımı ne biliyorsun?öyle bir şey demedim fakat bu güne dek yalnız bir kişiyle çıktım onunla ayrılma sebebimizde herkesin benimle ilgileniyor olmasıydı.
- +1 yıl
sebep?
- +1 yıl
her insan kendine benim kadar güvense keşke.
- +1 yıl
zaten normalde de özgüvenimle çok kişiyi korkuturum.
O kadar kusur kadı kızında da var bun daha ne ki :P iyi bu iyi
14 Yorumla- +1 yıl
yok artık iyi yanı yok nerdeyse
- +1 yıl
yahu üzümün sapı armudun çöpü diye herşeyi didik didik mükemmel ararsak öyle birşey bulamayız bu gerçek ve
link
aynı fotoya bakıyorsak aşırı bir eksiği yok her tarafına kusur bulunur kabul ama bu kusurların olmadığı birini bulmak da zor, bu gayet kabul edilebilir seviyede illede mükemmel olacak diye bekleyen daha çok bekler ::) ben alırım bunu :P - +1 yıl
armudaun çöpü değil baştan sona çöp bana göre kalın bel göbek küçük meme bundan çok bulursun
Gizli Üye(36-45)+1 yılManken olmak için kusursuz vücuda sahip olmana gerek yok. Fashion TV'deki mankenlere bak çıtı pıtı çirkin çirkin şeyler.
Asıl olay şu, bu bedende de insanlar var ve onların giyeceği şeylerin tanıtımı yapılıyor.
Link'teki hatunun saç modelini çok beğendim. Tam ortadan ayrılan saçlar çok çok çok güzel duruyor kadınlarda.00 YorumlaGöze hoş geliyor...ama aslında olay Bedenini ne kadar iyi kullanabildiğine bağlı..
02 Yorumla- +1 yıl
bel çok kalın göbek var ve göğüsler küçük ben bu kızın sadece bacaklarını beğeniyorum
bence de çok itici. hele adriananın bu yılki hali felaket. doğumdan 2 ay sonra podyuma çıkıyor. bi otur bi bekle yağları erit forma kavuş ne bu acelen?kendini rezil etti tüm dünyaya.
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle doğru insanlar gerçeklere böyle objektif bir şekilde yaklaşamıyor ne yazık ki
daha ne olsun ya :S sen nasıl fizik yapısını beğeniyosun ki örnek göster görelim :)
124 Yorumla- +1 yıl
profilimdekine bak
- +1 yıl
beli ince bir kere kadının.
- +1 yıl
ben sevmiyorum o kadar zayıf
- +1 yıl
ben fiziğimden çok memnunum ne zayıflamak isterim ne de şişmanlamak ben verdiğim linkte ilk resimdekiler için konuştum.
- +1 yıl
nedenini söylersem bakacak mısın objektif olarak?
- +1 yıl
- +1 yıl
ama öyle bir kızı plajlarda sık sık görevbilirsinki
- +1 yıl
benim göz zevkimi bozuyor ama
- +1 yıl
kadın manken olmasa kimseyi ilgilendirmez zaten.
- +1 yıl
ohoo dolu böyle kız :D
- +1 yıl
plajlara gidersen çoğunluk böyle zaten belli bir yaşa kadar.
- +1 yıl
çünkü türkiyede popolar çok havada her kızda güzel olmadığı halde.
Biraz daha açsaydınya soruyu nesi beğenmediğini tam olarak yazsaydın
01 Yorumla- +1 yıl
göbekli küçük göğüslü kalın belli
+1 yılBumu güzel degil, insan Allahtan korkar be bunu söylerken :))
01 Yorumla- +1 yıl
off bir de güzel kadın görseniz neler dersiniz acaba kalın bel küçük göğüs ve göbekli bir kadını normalde beğeniyor musun
görüntü olarak iyi olmayabilir ama elbise taşıması anlamında fiziği iyi. zaten bu yüzden mankenler.
00 Yorumlabelden aşşağısı gerçekten hiç olmamş. baldırlar orantısız ölçüde.
00 Yorumla
+1 yılBir çok bayandan iyi ama diğer hatunlarla karşılaştırıldığından evet kötü.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYüzüne bakan kac kişi var acaba. Et parçası sadece bu kadın başka birşey degil
06 Yorumla- +1 yıl
yüzü fiziğinden iyi ama
Cevap sahibi+1 yılYüzü iyi . ama vucudunu acanın vucuduna bakarlar yüzüne degil
- +1 yıl
o kadar parayı kazanıyor ama
Cevap sahibi+1 yılkazansa ne olacak ki?parayla ne alaka simdi?
- +1 yıl
manken o işi yani et parçası olarak görsende o para kazanmaya bakar.
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum. Bana göre et parcası.Para kazanmak sadece vucutla olmamalı. Orasını burasını acarak yapılmamalı. O zaman herkes işi bıraksın vucudunu sergileyerek kazansın ne dersin?
Bu kızdan daha güzel ve yüzü de bundan bin kat güzel kızlar var. onlar neden yapmıyor?
3-5 sayfalık resimleriyle bir sürü gencin fantazi ürünü olmak isteyen kişiler ne yaptıklarının farkında degiller
+1 yılzevk meselesi sadece ama ban göre güzel bir vücut yapısı
00 Yorumlasorması ayıp olmasın ama bunun nesini beğenmiyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
kalın bel göbek ve küçük göğüs sevmiyorum.
+1 yılzayıf mankenleri bende beğenmem biraz doğal olmalı kadın dediğin biraz etli olur yani :)
04 Yorumla- +1 yıl
bu bana zayıf gelmiyo aksine iri ve hantal
- +1 yıl
anladığım kadarıyla senin takıldığın kadının iri olması boy ve kemik yapısı :)
- +1 yıl
boy değil aslında candice uzun mesela ama iri değil ama evet kemik yapısına takılıyorum bir de göbek var bel kalın flan
- +1 yıl
minyon tipli olsa ince ve zarif olur ama kadında 1,80 boy var sanırım :)
az önce senin profil resminde miydi elinde çiçek demeti olan bir kadın vardı galiba şimdi bakıyorum yok kimse karıştırdımı yoksa profileri yaaa :(
hatun dedin mi kıvrımları olacak kalça göğüs olacak sevmiyorum böyle tipleri..
05 Yorumla- +1 yıl
bende bir de göbek var
- +1 yıl
:D yani resimdekini kastetmiştim yanlış yazdım bende sevmiyorum bir de göbek var olacaktı :D
- +1 yıl
kadın dediğin avatarımdaki gibi olur kısaca.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkör sultan için bir şey değişir mi senin olmadıkdan sonra neye yarar ki bende almam zaten teh... güzel ahlak olmadıktan sonra neye yarar ki :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkizin ust bedeni alt bedenine gore daha kilolu hic sevmedigim begenmedigim fizik
01 Yorumla- +1 yıl
benimde öyle böyle göbeği hiç sevmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin sağlık harcamalarını üstleniyorum git tedavi ol ne biliyim gözlük al oda olmadı psikologa git :)
01 Yorumla- +1 yıl
küçük göğüs kalın bel ve göbek sevecek kadar zevksizsen sana yapılacak bir şey yok tabi
dünya begenmıs ,sen begenmesen de olur
249 Yorumla- +1 yıl
ve ayrıca şunu da eklemeden gecemeyecegım ; bızım turk kızları kadar kıskanc fesat bır millet daha yok gercekten .ben de bır turk kızıyım ama bazen hemcınslerımı cok komık buluyorum cıdden :D yaa sen kımsın kı boyle bır mankenı begenmıyorsun ,dunya begenmıs guzel fızıklı oldugu ıcınde simdiki konumuna secılmıs .secenlerden daha mı ıyı bılıcen sen de bıde ıddıa gırıyorsun yok guzel degıl kesınlıkle dıye .allasen bos bos ıslerle ugrasma ,kıskanclık yapma calıs senınde olsun
- +1 yıl
bu da erkeklere yaranmak için yazılmış bir şey dünya beğenmiş diye sende beğenmek zorunda gibi hissediyorsun kendini o kadar kıtsın ve kendi düşüncelerinden uzaksın ee bir de ben türk değilim öyle bir gerçek var canım :) şimdi bu senin fiziğine göre güzel olabilir ama benimkine göre değil güzele güzel derim ben kalın bel küçük meme ve göbekli bir kadın asla güzel değildir sen şimdi küçük göğüslerini destekleyen birini bulduğun için seviniyorsundur aferin sana :D
- +1 yıl
bir de demişsin ya seçenlerden iyi mi bileceksin diye tabiki daha iyi bilirim zevk için yıllarca eğitim alınmıyor zevk insanın doğasında varsa vardır o adamların zevki benden çok kötü bunu rahatça söyleyebilirim küçük memeliker teselli olsun diye bunu çıkarmışlar :D
- +1 yıl
sen kımsın kı begenmeyeceksın onu :D benım fızıgıme gore dıyor bıde yaa hahahahaha :D canım sen gıt bı hava fılan al :D
erkeklere yaranmak ıcın nıye yazayım sekerım ,yalan mı tum dunya begenmıyor mu
? tum dunya begenmısde senın gıbı hasetınden catlayan ezık begenmıyo dıye cırkın mı olacak sımdı o guzelım kadın .kıskanclıktan hasetınden catlamıs patlıyorsun buralardan hıssedılıyor sekerım :D ayrıca tekrarlıyorum sen kımsın ? kımsın de dunyaca begenılmıs kadını elestırıyorsun ezık - +1 yıl
takmışsın dünyaca beğenilmiş diye ey allahım ya :D senin güzellik zevklerinde gelişmemiş dünyaya göre söylüyorsun kendine göre değil ve evet benim fiziğimin çok daha güzel olduğunu düşünüyorum.ayrıca sen kimsin demişsin beğenip beğenmemek insanın şahsi fikridir insanların düşüncelerini ve beğenilerini ne yaparsan yap değiştiremezsin beğenmiyorum işte sen kalın bel küçük göğüs ve göbek seviyorsun diye bende sevecek değilim çünkü o kadar zevksiz değilim sen dünya beğeniyor diye beğenecek eziksin.
- +1 yıl
- +1 yıl
kıskanclık beynıne vurmus kucuk memeymıste gobekmıste kalın belmıste blablabla kızda resmen kusur arama derdınde gırmıssın .muhtemelen 18-19 yasında ergen komplekslilerdensın :D lsekerım hatun celımsız cılızlardan degıl .kalıplı tas gıbı hatun .senın gıbı hasetınden catlayanlarda anca boyle kusur arar zavallıcık kıyamam ,uykularında kacıyordur sımdı senın :D tescılını kım verdı senın de tum dunyaya meydan okuyorsun bakim sen :D tum dunyaya karsı 1 ezik :D woooooow cok etkılısın bebeeem mjk
- +1 yıl
20 yaşındayım sen yaşlıysan yapacak bir şey yok.sen küçük memelisin tescillendi belinde kalın anladım o yüzden çirkinliğini bu tiplerle bağdaştırmak işine geliyor ama uyan gerçek hayatta yaşıyoruz senin için her zaman küçük memeli denecek :D
- +1 yıl
yanılmamısım 20 yasındaymıssın :D anlıyorum bu ergenlık komlekslerını:D hahahaha sen benım sıfatımı mı gordunde benım dıs gorunusumu hayal dunyana gore elestırıyorsun :D o zaman sana bır tuyo sekerım ; eksigi olmayan ozguvenı yuksek guzel kadınlar guzel kadınları kıskanmazlar ,ama cırkın kadınlar guzel kadınlardan haz etmez kusur ararlar ;) demek ıstedıgımı anlıyorsundur umarım tıpkı senın gıbı ezıkler anca boyle guzellerı elestırırsınız .sen sımdı adriana limayıda begenmıyorsundur :D
- +1 yıl
yaşlıyım desene sen 20 yaşa ergen diyeceğine o kadar salak bir kadınsın ki objektif olarak bakmayı bile başaramıyorsun yaş ermiş kemale ama hala tık yok :D senin gibi salak olanlar güzelle çirkini ayırt edemediğinden kıskaçlıkla suçlar.bunda güzel bir yan olmadığı için kusur aramama gerek yok :D ayrıca küçük memelerini bu kadar kompleks yapacağına git silikon taktır benden sana tavsiye ceviz kadar memelerin anca parmak doldurur hahahahahaha :D
- +1 yıl
hahahahaha kimin kompleks yaptıgı ortada sekerım :D kucuk meme kucuk meme dıyıp durduguna gore sanırım cıddı anlamda kucuk meme kompeklsın var :D bana verdıgın tavsıyeyı belli kı yakın zaman da kendın uygulamıssın :D yenı sılıkonlarınla sanırım herkesın memelerını ınceler olmussun puhahahaha :D valla sekercımm sılıkona ıhtıyac hıc duymadım cok sukur dogustan goguslerım dolgundur .oyle bı eksıgım olmadıgı ıcın kımın memesı kucuk kımın memesı buyuk dıye bı arastırmaya gırmedım senın gıbı :D
- +1 yıl
kendısınde eksık olan bayanlar fızıgı kusurlu olan bayanlar senın gıbı anca baska kadınların fızıgınde kusur ararlar :D fızıgınde kusur olmayanlarda hıc boyle komplekslere gırıp de kımın memesı kucuk kımın memesı buyuk dıye onun bunun fızıgını ıncelemezler .her yorumda kucuk meme deyıp durduguna gore bellı kı yenı sılıkon taktırmıssın :D alllahın ezıgı sılıkonlarını gelmıste hangı modellerle kıyaslıyo .lan sen kendıne nereden bakıyorsun bılmıyorum ama aynanı degıstır bbebemmmm.
- +1 yıl
sen ne angutsun kızım bir sus otur ya elalemin kadını için yaptıklarına bak :D çirkin işte victoria secret seçmiş diye beğenecek değiim ya ayrıca benim doğal olarak çok dolgun göğüslerim herkesi kendin gibi ceviz memeli sanma.ben fiziğim çok düzgün olduğu için diğer insanlarda da düzgün vücut görmek istiyorum belki senin zevkine hitap etmez benim zevkim ama sen benim beğendiğim fizik yapısı hakkında böyle bir konu açsan asla böye bir yorum yapmazdım çünkü kıskançlık aklıma gelmezdi zevk derdim
- +1 yıl
ama kıskançlık senin içinde var demek ki sana göre vs mankenleri dünyadaki en güzel kadınlar kimse öyle güzel olamaz flan :D ne biliyorsun bana bu kadar sallıyorsun ben belli daha güzelim?öyle olması işine gelmeyeceği için normal yaşamdan birinin daha iyi olmasına katlanamıyorsun bu yüzden vs. mankenlerini iah olarak kabul edelim nasılsa onlar bana rakip değil diyorsun ama ben beğenmiyorum benim zevkimi de değiştiremezsin ister kıskançlık de ister manyaklık asıl kıskançlık senin içinde.
- +1 yıl
yaa bırseyı cok merak edıyorum kusura bakma ıncıltmeden kibarca soracagım :D memelere neden bu kadar takıldın sen ? memelerle ılgılı bır sorunun mu var .:D yanı bır ınsanın cıdden bır kadının bır yerıyle ılgılı bırseye ozellıkle takılması ıcın ,o bolgeyle ılgılı kendınde sorun olması gerekır :D mesela ben hıc kımsenın memesıne bakmam buyuk mu kucuk mu dıye ıncelemem .cunku hıc goguslerımle ılgılı bı kusurum olmadı benım :)
- +1 yıl
memesiz kalçasız kalın belli kadınları kadın gibi görmüyorum ve kendi fiziğime aşığım bunuda hiç yaşamadığın için bunuda anlayamazsın ;)
- +1 yıl
benım kendı goguslerım zaten dolgun oldugundan altını cızerım kı dogustan :D o yuzden kımın memesı buyuk kımın memesı kucuk dıye hıc takılmadım .ılla olcu ıstıyorsan vereyım ; 178 boy 90 66 92 vucut olculerım .yanı olcuden de anlasıldıgı uzere cok sukur bır eksıgım yok :) muhtemelen senın goguslerınle ılgılı eksıgın oldugu ıcın kadının memelerıyle kafayı bozdun sen :D cunku hemcınslerımı cok ıyı tanırım .kendılerıyle ılgılı begenmedıklerı yerını baskalarıyla kıyaslarlar :D senın sorunun bu :D
- +1 yıl
mesela ben sadece ayaklarımı begnemem .o da kucuk olmadıgı ıcın .aslında 178 boya gore 36 no ayak gıyecek degılım tabısı ama yıne de 36 numara ayakkabı kullanmak ısterdım :D o yuzden ben hep kucuk ayaklara ımrenmısımdır bakmısımdır ıncelemısımdır .sen de memelerı ınceledıgıne gore meme problemın var gıbı :D veyahut her yorumda memelerınden bahsettıgıne gore ılgı cekmekde olabılır amacın :D bunların ıkısınden bırı sorunun :D
- +1 yıl
90 ama sırt mı meme mi o var bir de sırt genişliğim fazla belki 90 ı görünce seviniyorsun ben sana net ölçümü söyleyeyim sütyende 75 e sütyen kullanıyorum ve 93 cm geliyor dolu dolu göğüslerim var ve aşığım göğüslerime o derece çok beğeniyorum kendimi göğüsleri küçük kadınlarıda hiç beğenmiyorum kalın belli olanlardanda nefret ediyorum o kadar basit.
- +1 yıl
ikiside değil benim sorunum büyük göğüs seviyorum büyük göğüsü kadınlara bakmayıda seviyorum ben güzele bakarım çünkü ama bana göre memesiz olan kadınlar tamamen rezalet ve evet kendime benzemeyen kadınları hiç beğenmiyorum çünkü dediğim gibi aşığım ben kendime.
- +1 yıl
son olarak vs mankenlerı guzel mı olmak zorundalar demıssın ona yanıt verecegım ve bır daha senın gıbı komlekslıyle cevap vermeyecegım ,bellı olmaz verebılırımde amac ugrasmak :D neyse konuya geleyım ; evet vs mankenlerı guzel olmak zorundadır .eger vs mankenıyse guzeldır kı vs mankenı .vs mankenlerı bızım kezbanlar gıbı onun bunun altına yatarak gelmıyorlar o konuma ;) gercekten bırseyler var kı o konuma getırıyorlar onları .o yuzden vs mankenlerı dunyaca unludur .meleklerı dıye bosuna demezle
- +1 yıl
onlara göre güzel bana göre rezalet bu kız beğenmedim beğenmiyorum ve beğenmeyeceğim çünkü benim zevklerime zerre kadar hitap etmiyor güzellik görecelidir lafını hiç mi duymadın?
- +1 yıl
canım amac bellı oldu kasma sen kendın ;) bence acık acık ılan ver becerecek erkek arıyorum dıye ınan daha cok dıkkat cekerdın ;) her yorumunda mememde memem ,memem soyle memem boyle dedıgıne gore bunun baska bır acıklaması yok .sımdı benım dısımda dıger arkadaslarada kendı memenden bahsettıgını okuduktan sonrra amacın ne oldugu ortaya cıktı ;)
- +1 yıl
bır ınsan sureklı mememde memem ,memem soyle memem boyle dıyor ıse ,ozellıklede erkek uyelere bunun tarıfını verıyor ıse kusura bakma ama dusundugumde asla yanılmadım ;) amacının ne oldugu ortada .ınsanda bıraz ar edep vardır .ıkı gundur sen memem memem dıye dolanırken ben bır kere bıle vucut olculermden bahsetmedım takı bugune kadar cunku cok ısrar ettınde soyledım ;) yalnız mankenlerde kusur ararken once olculerı ogren sonra ara .66 cmlık bel olcusundekı kızın 90 cmlık gogsunun bos olacagını
- +1 yıl
dusunmek anca beyınsızlere ozgu bır durumdur ;) beyınsız ıyı ogren dınle anlatayım ; 90 cm lık gogus olculu kızın goguslerının bos sırtının genıs gelebılmesı ıcın o kızın bel olcusunun rahat 80 cm gelmesı gerekır ;) bunu ogren sonra gıt sen vs mankenlerını elestır allahın cahılı .
- +1 yıl
ne alaka benim belim 62.5 ama göğüslerim dolu dolu 93 :) veririm bana göre ayıp değil bunlar ben olaya cinsel olarak yaklaşmıyorum cinsel olarak görüyorsan senin problemin.
- +1 yıl
kendi ölçümü bilmesen yutturursun :D
- +1 yıl
sen yalama olmuşun yapçak bişey yok
- +1 yıl
her yorum yazan erkek uyelere memelerımın olcusunden bahsetmedım .hele erkek uyelerden bırının yazdıgı yoruma karsılık verdıgın yanıttan kımın yalama oldugu acık ortada zaten .bellı kı aranıyorsun aranmaya devam o zaman sekerım ;) ama tavsıyem boyle gulunc dusuyorsun acık acık kudurdum benı becerecek bırı yok mu dıye yazsaydın kapına dızılırlerdı valla bak ;)
- +1 yıl
ben hayatımda sadece 1 kişiyle çıktım ve hiçbir şey yaşamadım ee ama sen herkesle deneyim kazandıysan bana bu aklı verebilirsin normal
- +1 yıl
eh öyle sanmaya devam et ben ne olduğumu biliyorum yaşadıysam yaşadım derim ne var ki sizin gibi kendimi bakire kakalama sorunum yok
- +1 yıl
bakire olmadığı mı itiraf ettim?anlayışın bu kadar mı kıt?eğer bakire olmasam söyerdim sizin gibi bakirelik takıntım yok dedim bana göre erkek ne yaıyorsa kadında yaşayabilir kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez ama seni çok ilgilendiriyor yaşadıklarından pişmanlık duyuyorsun belli.
- +1 yıl
bakırelık kavramını araya sıkıstıran sen degılmıyıdın :D sen demedın mı ; sızın gıbı bakıreyım dıye kendımı kakalamam dıye :D ben oyle bırsey dememe ragmen sen benım adıma sankı oyle demısım gıbı yorum yaptın :D boyle yorum yapmam ıcın bakırelıkle ılgılı bır acın var sanırım :D yaa kızım bosuna kasma kendını .bakıre olmadıgın kuyruk acının oldugu o kadar bellı kı kendın ıtıraf ettın bunu .bakırelık konusuna dayanrak ;)
- +1 yıl
BAKIREDE DEGILSIN ,ZAR GIBI BIR ENGELINDE YOK ,MEME OLCULERINIDE HATTA KIME BENZEDIGINIDE HATTA BIR UYE SENI GOZUNDE CANLANDIRMAK ISTEDIGINI SOYLEYINCE ONA SU MANKENE BENZIYORUM DIYE YANITINIDA VERDIN ::D BIZE HAYIRLI ISLER DEMEK DUSER .KENDIMI PIYASAYA SUNDUMUN DAHA SIFRELI BOYUTU OLAMAZDI ZATEN :D
- +1 yıl
hayatın otel odasından farksız demek önüne gelenle yatıyorsun demek kaldı ki ben bir kişiyle yatmadım yatmayı bırak öpüşmedim bile neyin kuyruk acısını yaşıyor olabilirim?
- +1 yıl
arkadasım bosuna kasma kendını .her yorumundan ne mal oldugun ortada senınnn .en basından okusaydım yum cevaplarını anlardım ne mal oldugunuda sımdı bı okuyayım dedım ve anladım ;) o yuzden daha uzatmaya gerek yok ne mal oldugun ortada pıyasa olmussun kıyıdan koseden bırazdan tel nonunuda yazarsam sasırmam yanı ;) hadı sana hayırlı ısler
- +1 yıl
amma bekaret takıntın varmış seninde :D sen bakire olmayınca bakireyim diyecek kadar dönek bir insan olabilirsin ama ben değilim yaşadıysam yaşadım derim ayıp değil benim için lütfen beni kendinle karıştırma evet bana benzeyen mankeni link atarım sokaktada o kadar insan neye benzediğimi görüyor çarşaf giy o zaman görmesinler seni
- +1 yıl
cok sukur bakıreyım oyle takıntım olsa ıdı senın gıbı kutyruk acım olurdu .cunku bakırelıge degınen sendın ben degıldım :D kendınızı zıktırır zıktırı sonrada dıktırırsınız bakıreyım dıye kakalarsınız bı saftırıge .ne mal oldugun verdıgın yanıtlardan bellı kızım senın o yuzden daha fazla mıllete karsı kasma kendını ;)
- +1 yıl
anlatırım diyorum ya anlatırım niye anlatmayayım ben kendi vücuduma aşığım insan aşık olduğu şeyden bahsetmek ister hep benim olayım bu kız erkek farketmez.eğer yatıyor olsam birileriyle saklamazdım bunu yaptığım her şeyin arkasındayım ama cinsel olarak hiçbir şey yaşamadım yaşamadığım halde neden yaşadım diyeyim bunu mu istiyorsun?
- +1 yıl
al işte en büyük çeyizinde bekaretindir salak :D sizin ruhunuz o. olmuş böyle gördüğünüz için her şeyi bacak aranda görüyorsunuz ben biriyle yattıysam niye diktireyim ve bunu neden saklayım ki erkek yaşıyorsa bende çok ala yaşarım istedikten sonra o yüzden umrumda değil o zar bakirelikten bahsettim ama konuyu açan sendin ve o zarla kafayı bozmuşsun :D
- +1 yıl
beyler hatun pıyasa olmus kacmaz .kız kıcını yırttı ıkıgundur memem soyle memem boyle dıye ayıptır gunahtır acı doyurun ;) ustelık hatun , senı gozumde canlandırmak ıstıyorum dıyen erkek uyeye karsı hangı modele benzedıgınıde soyledı .hatun daha sıze kendını nasıl anlatsın .ılgılenın ıraz ayıptır gunahtr kız o kadar yırtınıyor ;)
- +1 yıl
söylerim neye benzediğimi zoruna mı gitti bu benim tercihim ben böyle şeylerden utanmıyorumve ona benziyorum sokakta beni görende neye benzediğimi pek ala bilir sen burda sokak karıları gibi bağırıp başkalarının namuslarına laf atıp ünlü kadınları savunacağına git kendi zar beyinliliğine çare bul biraz kitap oku flan fikrin olsun başkalarının aklıyla düşünüp başkalarının gözüyle bakar olmuşsun dünyaya.
fiziği kötüyse yüzüde güzel değilse ünlülüğü çare etmez :D
00 Yorumla
+1 yılnesini beğenmedin. bence taş gibi göğüsler küçük.
01 Yorumla- +1 yıl
ben hiç sevmem memesiz kadın
+1 yılıykk ben de beğenmedim fiziğini
00 Yorumla
+1 yılgideri var yalanır...
00 Yorumla
+1 yılYüzü çok güzel ya o dudak yok mu o dudak..
02 Yorumla- +1 yıl
dudak mı
- +1 yıl
evet :D
katılıyorum bebek gibi yüze fiziği gitmemiş..
00 YorumlaZayıf olacağına böyle olması daha iyi bence.
17 Yorumla- +1 yıl
kalın belli göbekli ve küçük göğüslü mü :S
- +1 yıl
kadın dediğin ince belli büyük göğüslü olur bana göre.
- +1 yıl
evet ama benim oyuntusuz bel ve küçük göğüsler kesinlikle göz zevkimi bozuyor
+1 yıltaş gibi hatun neyini beğenmedin
01 Yorumla- +1 yıl
göbekli kalın belli küçük göğüslü
+1 yıltaş gibi hatun neyini beğenmedin yav
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
göğüsleri büyütürüz senın ıcın olmazmı
- +1 yıl
silikon taktırsada o bel hal olmaz.
- +1 yıl
olur olur hallederiz
Bunuda begenmiyosan öl sen öl :D :D
03 Yorumla- +1 yıl
kalın bel ve küçük göğüs seviyorsan sen öl
- +1 yıl
bundan zaten bir sürü var türkiyede nasıl görmüyorsunuz anlamam
bence muhteşem fiziği var
16 Yorumla- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
şaşkınım
- +1 yıl
bana normal gelmiyor
Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. sorun nerede anlayamadım _?
010 Yorumla- +1 yıl
yok mu
- +1 yıl
bana göre 1.65 boy 1.80 den iyidir ben 1.72 yim bu arada ortalarında yani ve benim çevremdeki kızların boy ortalaması 1.68-1.75 ağırlıklı kilo olarakta 60 ı bulan az ve benim çevremdeki kızlar bundan çok daha iyi.
- +1 yıl
izmir
- +1 yıl
yok artık :/ ciddi misin iyide bizim üniversiteye girsen şok geçirirsin o halde :D
- +1 yıl
özeldeyim ben :D
cok begendim
nesini begenmiyorsunuz01 Yorumla- +1 yıl
kalın bel küçük meme ve göbek sevmem
+1 yılinsan degil bu be neresi kotu
014 Yorumla- +1 yıl
ciddi misin
- +1 yıl
benim fizigim den daha iyi ki ben 15 senedir calisiyorum
- +1 yıl
sen kadın mısın ne alaka
- +1 yıl
nasi bir bagdastirma bu ya fizigin kadinla erkekle ne alaksi olur ? gormuyomusun resmi kadina mi benziyorum .
- +1 yıl
benden daha iyi dersen ne anlayabilirim ki o kadın küçük göğüslü kalın belli ve göbekli o halinin neyini güzel bulduğunu anlamıyorum
- +1 yıl
15 yildir spor salonu isletiyorum guzel diyorum iste
- +1 yıl
güzellik anlayışın benimkinden çok farklı o halde bana gel fiziğin böyle olsun deseler arkama bakmadan kaçarım.
- +1 yıl
o baby face sende olsa victorias secret mankeni olurdun bide onu dusun fizigini begenmedigin kadin kadar guzel vucut lu kac kisi var acaba sokakta gousleri kucuk demisin ee nolucakti danimarka inegimi bu sagmak icin mi kullanicaz mukkemmel bence beli kalin diosun kalcasi kucuk olmasin sakin ?
- +1 yıl
benim yüzüm hakkında fikrin var mı yok.bunun yüzü o kadar iyi değil ayrıca ağzı burnu düzgün değil.candice mesela hem dar kalçalı hem ince belli bu kütük gibi bir şey ne dersen de iğrençç
- +1 yıl
- +1 yıl
guzel insan bu kadar hirs yapmaz kesin cok cirkinsin sonucta turksun dimi cok bisey beklememek lazim neyse tamam sen haklisin :)
- +1 yıl
annenden mi tescilledin türk kadının çirkinliğini?ayrıca ben türk kökenli değilim boş yere geldi :D
- +1 yıl
yorkshire dogumluyum annemde oyle :) eminim degilsindir :D
- +1 yıl
eğer türk kökenli olsaydın şu an kendi kökenimi savunurdum ama değilim şansına küs;)
sen kadın biz erkek biz beğeniyoruz
04 Yorumla- +1 yıl
güzelden anlarım ben.
- +1 yıl
öyleyse benim profilimdeki kadını beğenmemen lazım.siz erkekler göbekli kalın belli ve küçük göğüslü kızlardan hoşlanıyorsanız o ayrı.
+1 yılgayet başarılı neyini beğenmiyorsun anlamadım
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSenin avatarin harika muthis sicakkkkkkkk...
01 Yorumla- +1 yıl
tabi
kazık gbi aynı :D
01 Yorumla- +1 yıl
:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende daha iyisi mi var da bu eleştri geliyo ?
09 Yorumla- +1 yıl
bir kere bir şeyi beğenmemek için ondan daha iyi olmak gerekmez zevk meselesi bu beğenmeyebilirim ve o fizik olarak güzel olmak zorunda çünkü vücuduyla para kazanıyor ben o işi yapmıyorum ama bana kalırsa benim vücudum bundan 100 kat daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılben niyeyse öyle düşünmedim bir manken fotosunun arkasına saklanmandan dolayı.
- +1 yıl
onu beğeniyorum bunu beğenmiyorum şimdi ne olacak?
Cevap sahibi+1 yılavatarındaki hatun buarada cidden ötekinden baya bi daha güzel onu ben de söyliyim.
- +1 yıl
ben güzele güzel derim
Cevap sahibi+1 yılpeki yakışıklıya yakışıklı ?
- +1 yıl
erkektede kadında beğendiğim gibi zor beğenirim
Cevap sahibi+1 yılhımm ozaman pek sevgilin olmuyo sanırım..
- +1 yıl
evet zaten bir kişiyle çıktım
hoşş bence
00 Yorumla
+1 yılrüyandamı gördün?
01 Yorumla- +1 yıl
uyumadım
on numara :)
00 Yorumla
+1 yılnesi kötü ?
06 Yorumla- +1 yıl
bel kalın göğüsler küçük ve göbekli yetmez mi
- +1 yıl
göbekli değil bi'kere,belide çok kalın sayılmaz.Göğüslerininde illa büyük olması gerekmez.Meme memedir.Kötü değil ama çokta şahane değil,evet.
- +1 yıl
bel ölçüsü olarak belki ölçülünce kalın gelmez ama bel oyuntusu olmayan bir kadın kalın bellidir.göbeğide var vücuduna göre.
- +1 yıl
küçük göbek iyidir.
- +1 yıl
göbeğimin olmamasını düzenli spora borçlu olan biri olarak katılmıyorum ama zevk meselesi
- +1 yıl
ayva göbek iyidir.
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği