baylar; tayt giyen kızlar hakkında ne dusunuyosunuz? yakısıyormu sizce?
bayanlar; sizce tayt neden giyiyoruz?
bayanlar; sizce tayt neden giyiyoruz?
Pantolon gercekten rahatsiz ediyo insani. Bazen canım pantolon giymek istemiyor. Insan bikiyo her gun her gun. Etek sort giymek cidden rahatsiz edici. Bacaklarimin her yere ciplak ciplak degmesi hoşuma gitmiyo. Bu yüzden uygun pantolon görünümlü tayt veya suzmeyen bir tayt giyiyorum. Erkeklere sorsan seksi gozukmek icin falan derler. Oyle olsa direkt iççamaşırı gibi sort giyeriz yani. Olay idden rahatlık. yazin pantolon gibi yakmiyo bacağını insanin
Ben yarın arkadaşımla buluşup bisiklet kiralıcam mesela. Tayt giyerim muhtemelen. Pantolonla rahat süremiyorum, eşofman tarzı bir şey giymem, etek zaten olmaz. İnsanların ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor. Rahat olduğu için kendime yakıştırdığım için giyiyorum.
Valla benim gozumde tayt la gezen kizin genel ev fahisesi ile hicbir farki yok... hatta daha asagilik... cunku fahiseler bile kapali alanda... oyleleri ise sokakta milletin icinde... sencede ayni degilmi... sakin bana sicak demeyin... güneşi dusunun cekirdek sıcakligi 15 milyon derece... cehennem atesini siz hesap edin...
Erkeklerin Hoşuna gidiyo Tayt giyen kızlar belli oluyo çünkü :) Kızlarda Rahat ettiği için giyniyo
Cevap
48Cevap
Tayti pantolon olarak kullanmadikca guzel ana sade tayt ustune kisa biaey oldumu bence olmuyor. Direk. kabak gibi meydanda. ic camasi vs gozukuyo bence yanlis ama fikrimi merak edersen acayip tahrik ediyor:))
Yakışmıyorrr Aynı Zamandada Çıplak Dolaşmanızdanda bir Farkı Olmuyoo Çünkü Elbise Na Mahrem Yerleri Gizlemek İçin Giyilen Bişey Gibidir Ama Tayt Giydiğinizde Bunun bir Anlamı Kalmıyo Na Mahrem Yerleriniz Çıplak Dolaşsanızz Tayt Giyinmiş Halinizden Daha Az Göz Önünde Bulnurrr
Aşırı zayıflara ve aşırı şişmanlara yakışmıyor..
Dolgun ve kıvrımlı kızlarda süper oluyor..
rahat başka açıklamaya gerek yok. erkekler bik bik öteceğine evde tek olduklarında bir tayt giysinler o zaman anlarlar
Ben giymiyorum açıkçası rahatsız oluyorum bacaklarıma bakmalarına.
Hani yakışanı anlarım, sexapalitesini arttırır. Ama değirmen taşı kadar g.. tü olanda giyiyor. Giymesin, giyilmesin arkadaş :)
Yani bayanlar kendilerini rahat hissettikleri için giydiklerini söylüyorlar ama eminim ki içlerinde bilerek sırf kışkırtmak için yapanlarda vardır.
kızlara sorsan sadece rahat diye... erkeklere sorsan seksi... rahatlığı erkekler bilemez ama seksi olmak için de giydiklerini kabul etmiyorlar... dünya erkeklerden mi ibaretmiş bla bla külahıma anlatın... evlilik için çıldıran tiplerdir bir de
ne taytmış ya. Tayt locası diye bir şey var da ben mi bilmiyom.
Herkeze yakışmaz kolay kolay arada sırada yakışan çıkıyor ama giymeyin :)
Fiziği güzel olan kızlara yakışıyo diğerleri görüntü kirliliği
vücut hatları iyi olanlara yakışıyo ama bazen kilolular da giyip bizi hayaattan soğutuyo
cok rahat elastik üzerinde bisey yokmuscasina rahat
Bayanların cvb :kocamız , sevgilimiz yetmiyor başkasını da istiyoruz
bayların cvb :kocası , sevgilisi yetmiyor bizimlede yatmak istiyor açık ve dürüst cvb ne dersin?
Tayt giyen kızları severim. Rahat oluyorlar hem de fazla para vermemiş oluyorlar.
daha rahat yerlerde sürünmüyor kendini taşıyomuş gibi :D
Pfff erkek yorum sayisini gorunce yazmakdan vaz geciyom cunku abazan grubuna dahil oluyom
Tautin ustune tunik tarzi bisey giymeyince karsiyim ic camasir beneklerine kadar gorynuyo gunes vurunca :D
Fiziği çok iyi şekilde ortaya çıkarıyor ve zayıf gösteriyor bence
Tayt hatları belli ettiği için erkeği tahrik eder , yanı memnun oluruz :)
Daha rahat ettikleri için giydiklerini söylemişlerdi. Yakışıyor tabi.
asla evlenmeyeceğim kıçını göstemeye meraklı ız tipi diye düşünüyorum bence böyle ama
bayanlar kilolu oldukları için tayt giyiyorlar başka bir nedeni yok
Rahat oldugu icin giyiyorsunuz herhalde. Bizim tahrik olmaktan dusunmege pek vaktimiz kalmiyo :P
tayt giyindiginiz zaman vucut hatlari ortaya cikiyor ve gercekten cok Seksi gozukuyor
Lütfen giymesinler lütfen diyorum
Deri tayt çok çekici duruyor diğerleri güzel değil genelde. Leoparda güzel.
Sana yakismaz ama poposu bacaklari dolgun olana yakisiyor :) ben kizlara yakistriyorum
Yakismiyorda giymiyorum da
yaty yakışıyo çok sexsi oluyolarr hem rahat onlar içinn
Giyerim. Hem rahat hem de sportif.
Ben rahat olduğu için giyiyorum.
sorabilirsin hoşuma gidiyor tayt giymek evde filan
bedenime göre pantolon zor bulduğum için
Kendime yakıştırıyorum.
tayt giyen kız olduklarını düşünüyorum
Ne Yakışmasi be. ..
Itici buluyorum ben. ..
Çok itici geliyor dinini bilen kız giymez.
Sen giyme. Herşeye de dini karıştırma.
Dinine uymayan biri işte neyle alakalı olacaktı hanım efendi.
Nokta gizlicim :)
Teşekkürler.
Sana mı kaldı dinine uymayan biri işte demek. Sen uysan kimseye bu dinine uymuyor bu uyuyor demezsin. Dinini bilen biri bunu demez.
Soruda ne düşünüyorsunuz demiş bende düşüncemi belirttim dininde biri olsa öyle bir şey giyip kendini ifşa etmez. Açılıp saçılmanın tek sebebi şehvet ile dolmuş olan bir bedendir. Aşağlayıcı görüşünüze bir cevap oldu mu. Dininde biri şuana kadar tayt giydiğini görmedim ben. Sahabe döneminde de yoktur sanırım. Bana kalmış veya kalmamış bu açık ve net. O kızlara namuslu gözle mi bakıyorlar yoksa... gözüyle mi bilen biliyor.
Kimseyi aşağılayıcı birşey demedim. Senin din adına konuşmanaydı cevabım. Tayt açılıp saçılmak değildir. Bir de Google'da sadece "Tayt Türban" yazıp 1. 2. ve 4. fotoğrafa bakarsan "Dininde biri şuana kadar tayt giydiğini görmedim ben." cümlene cevabımı görürsün. O "bakıyorlar yok... gözüyle mi bilen biliyor" cümlen de terbiyeni ve dindarlığını çok güzel belli ediyor. Görülen o ki senin düşüncen kötü olduğu için tayt giyene ne gözle bakıldığını böyle izah etmişsin.
O Fotodakiler tesettürü emir için değil tarz için uyguluyorlar. İkincisi ben tayt giyenlere o gözle bakmadım hiç bir kıza o gözle bakmadım arkadaşlarım öyle bakıyor bana söylüyordur ben ise sustuyordum ben sadece duyduğumu söyledim...
Bene yakışan ar kilolu olmayana yakışır ü
Çok rahat giyiyorum işte
Seks yapan kızlar genelde
Vücut hatlarının belli olmasi icin bence
Rahat olduğı için giyiyorum
valla evde giyin desek inadına giyerler
bazılarını görünce yapışasım geliyor :)
Rahat oldugu icin giyerim.
direkt taytli kalcaya bakarim, net.
rahat olduğu için
Koca popolu olanlarda çok itici duruyor :D
Rahat diyr