Givenchy Pi nasıl bir parfümdür? Detaylı anlatabilirseniz memnun olurum. Givenchy Pi?

Kızların erkek parfümleri hakkında erkeklerden daha profesyonel olduklarını biliyorum. Bu yüzden sorum özellikle onlara. Givenchy Pi. Yıllardır bu parfümü kullanıyorum (yazları fresh versiyonu) ve birkaç saat öncesine kadar hiç olumsuz eleştiri almamıştım. Bugüne kadarki sevgililerimin tümü övgüler yağdırıyordu. Sırf parfumden dolayı ekstra ekstra sarılmak istiyorlardı. Kimsenin olmadığı yerlerde bile bazen benim kokumun burunlarına geldiğini anlatıyorlardı. Ama birkaç saat önce bir hanımefendi parfümümün çok kötü olduğunu, daha önce hiç bu kadar kötü bir koku hatırlamadığını söyledi. Başta ciddiye almak istemedim. Ama gerçekten yüzünde çok ciddi bir ifade vardı, dalga geçmek için söylemiyordu. Bu konuda biraz fazla takıntılıyım. Kokuyu bilenler fikrini, duygularını yazabilirler mi acaba? Yıllardır yanılıyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm parfümeri dükkanlarında "pi" diye sormanız yeterli. Eğer yakında parfüm almaya gidecekseniz sorabilirsiniz. Hatta sorarsanız görüşünüzü bekliyor olurum, belirtirseniz de çok mutlu olurum :)
Givenchy Pi nasıl bir parfümdür? Detaylı anlatabilirseniz memnun olurum. Givenchy Pi?