Dikkatli bakin. Gozumde bir sey farkettiniz mi? İnsanlar farkediyor mu diye merak ettim?

Kimse gözlerine bir şeyler fark edecek kadar derin bakmıyordur küçük kız. Biz gözüne odaklandığımız halde göremiyoruz.
Göz kapakların, makyajla bir şeyler ayarlamaya calıs.
Evet.. Salazyon ameliyatimdan sonra oldu.. Sence cok belli mi? Gecmiyor. Hep kafama takiyorum. Sinirimi bozuyor.. Makyaj yapmirum. Mikrop esittir ameliya.
Belli bence, geçmiş olsun
Bana göre sol gözünün altında bir çizgi var. Ama çok dikkatli bakınca anlaşılıyor.
Sağ gözünün üstünde sivilce benzeri bir şey mi var sanki?
Cevap
23Cevap
Bize gore sagdaki goz kapagin daha genis ve gozun daha yukarda , yani sag gozun yukarda 😊
evet farkettim gözünde bebek var
ne kastediyosun anlamadım
uykusuz kalmışsın sadece göz kapağın şişmiş
Evet.. Salazyon ameliyatimdan sonra oldu.. Sence cok belli mi? Gecmiyor. Hep kafama takiyorum. Sinirimi bozuyor.. uykusuzluktsn degil
Sol gözünde çok hafif bir kayma mı var?
Kameradan dolayi oyle.
Goz kapaklarinin durusu ayni degil niye oyle?
Evet.. Salazyon ameliyatimdan sonra oldu.. Sence cok belli mi? Gecmiyor. Hep kafama takiyorum. Sinirimi bozuyor..
Makyaj mikrop demek o da ameliyat.. Makyaj yapamam.
Hafif yapabilirim aşırı ve hergun değil
foto kötü olmuş. net değil. ama tam yuvarlak değil gibi
Göz kapağın yüksek sağda !!!
Evet.. Salazyon ameliyatimdan sonra oldu.. Sence cok belli mi? Gecmiyor. Hep kafama takiyorum. Sinirimi bozuyor..
Bir göz kapağın daha geniş sadece
Neyin kafası şimdi bu.
Anlamadim?
Ne alaka
bir gözün yüksek ve göz kapağı daha alçak..
göz kapağın. ama bence sorun değil
sol gözünde hafif bir kayma var.
Kameradan dolayi oyle oldu.
normal değil, gözler aynı yöne aynı ayarda bakar, sol gözün sağ gözüne oranla daha sol'a doğru kaymış, yani sol gözün sağ gözün ile orantılı değil. normal bir göz aynı hizada bakar, fakat sol gözün sağ gözün ile aynı hizada bakmıyor. dikkatli bakarsan, sol gözünün sağ gözün ile hizalı şekilde bakması gerekirken, sağ gözünle orantılı bakmıyor. bilmem anlata bildim mi. yok diyorsan yoktur.
kim bu gözlerindeki yabancı?
:D :D @Ivlasal
Biri diğerine göre daha düşük göz kapağın..
Düsük degl. Farkedersen esitler. Ama soldakinde daha cok goz kapagi var ve katlanmiyorEvet.. Salazyon ameliyatimdan sonra oldu.. Sence cok belli mi? Gecmiyor. Hep kafama takiyorum. Sinirimi bozuyor..
Pardon. Çok belli olmuyo dikkatli bakmadığım sürece fark etmedim yani. Kafana takacak bir durum değil bu :)
Farkedemedim ne var ki:/
Biri büyük biri küçük
bakışlarında farkettim
Ama yeter yani bu kaç hastamısın nesin
Anlamadim?
Boş boş bakıyon gül biraz
Bazı atomlar yer değiştirmiş.
Gözünün beyaz kısmı biraz kanlanmış gibi.
şeytan girmiş içine mayk :D
Farkkettim. Gözünün üstünde kaşın var!
insan gözüne benziyor
göz kapakların farklı
çok belli değil. bende dikkat etmezdim ama bir arkadaşıda ameliyat olmuştu ve ameliyattan sonra aynen böyle farklılık olmuştu o yüzden dikkatimi çekti
Geçti mi peki? Geçtiyse nasıl geçti? Geçmiş olsun.
bayadır görüşemiyoruz :/ bu konuda bir bilgim yok
Oğrenirsen ararsan falan mutlaka burada paylaş olur mu? Benim için çok önemli.
tamam unutmam inşallah
Sıradan standart bir göz
Evet biri büyük
Hangsi? Ve tam anlamadum?
Göz kapakların..
Dogru. Salazyon ameliyatindan sonra oldu ve gecmiyor. Sence cok belli mi? Cok kafaya takiyorm.
Hayır takma boşuna belli bile değil
Evet sağda bisey var
Ne var?
Ne olduğunu bilsem bisey yazmazdim :)
bir şey yok
Göz kapakların 😞?
göz kapağı
Evet.. Salazyon ameliyatimdan sonra oldu. Cok belli mi? Gecmiyor. Kafama takiyorum hep.
Sol gözün şiş
Evet goz kapagim. Sence cok bellimi? Salazyon ameliyatimdan sonra oldu ve gecmiyor. Kafaya takihorum.
Arpacik degl ama. Alerjik reaksiyon nedir? Nasil gecer
Ayrica gozde bir suru goz kapagi cizgisi var ve katlanmiyor ondan oluyo
Sabah kalktığımda geçmiş oluyo. Öğlene doğru yine aynı oluyo... Arada yine duzeliyı tekrar oluyo falan sinir bozucu.
At sikimi o?
Ayip ayip.
bişey yok
hayır
hüzün
Sehlasin
Sol gözün büyük
Gözlerin şiş gibi 👀
Canım geçmiş olsun Allah şifalar versin çok belli olmuyor çok çok dikkatli bakınca biraz oluyor kafana takma canım her güzelin bir kusuru vardır
Lens var :D
Hayir yok.
salladim zaten -_-
Sasi gozlerin
Lens mi
Evet cirkin oldugunu
ben fark ettim
Yok.
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar