+1 yılDaha güzel azeriler var ya bence. Bunun göz rengi çekici yapıyor tek bana göre çünkü gözlerine rağmen çok çok güzel değil nornal sıradan bir güzelliği var
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Azerbaycan kızları tabiki güzeller bence ama ne yalan söyliyim bu kızı hüzel bulmadım ben, sen daha güzelsin bundan prenses :-)
11 Yorumla- +1 yıl
Tsk :) o sizin guzelliyiniz :)
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu kız güzel işte gerçekten. Güzel deyince insanın gözü böyle bir güzellik arıyor bir yarışmada , yalan değil. Soyadı sokolevskaya mi , doğru mu okuyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Evet. Azerbaycan vatandasi biri
- +1 yıl
https://www.hizliresimyukle.com/image/Lyz iste uzerindeki yazini oku. Buda subut
- +1 yıl
Sana samimi şekilde şunu söyleyeyim. Azerbaycan i ve azeri güzelliğini bilen bilir zaten.. Azerbaycan da ne kadar güzel kızların yaşadığını zaten biliyorum. Garip kızları güzel diye lanse etmelerini ben de anlamamisimdir. Rusların da , tüm türkleri esmer ve arap gibi zannetmesi gibi bir şey bu.. Ben de rus arkadaşlarımla ilk tanistigimda şok geçirmişlerdi. Kanıtlamaya uğraşmaya gerek yok aslında. Bazılarının öyle zannetmesi, o güzel kızların orada yaşadığı gerçeğini değiştirmez. Senin de tipin bu kıza yakın mesela.. Diğer sayfada güzel denilen kızla alakası bile yok. Ama yine de gerçeği öğrenmek güzel oldu :)
- +1 yıl
Riza ederim :) bu sorunun ilk yazilarini okuduysan ordada yazdim, bu ermeni ve havadarlari kurtler cirkin hic azeri turku olmayan kizlarin resmlerini koyup guya miss guzeli degiyolar. Azerbaycan kizlarini dusurmeye calisiyolar. Bu soruyuda onun icin atdim. Allah onlarin 1000belasini versin
- +1 yıl
Kızlar, bu kız Azeri değil, bilginize. Bu kız rus kızı. Adı Natali, soyadı Sokolovskaya. Zaten azerilerde böyle isim, soyad yok. Bu bir.
İki. Siz bütün eski Sovyet ülkelerinde ruslar, ukraynlar, almanlar yaşıyorlar. Azerbaycan, Kazakistan, Uzbekistan, Kırgızistan, Gürcistan, Armeni vss. hepsi ruslarla, almanlarla, ukrayna, korelerle birebir yaşıyorlar. Oralarda doğmuş, büyümüş Ukrayna, alman, kore ruslar var. Yani bunlar sadece Rusyada, Ukrayna, Almanya, Korede değiller ve Azerbaycanlı olanın hepsi Azeri değildir. Orada doğmuş, büyümüş rus kızı bu. Azerbaycan onun da vatanı ve azerbaycandaki tüm etkinliklere katılabiliyor, orada doğmuş, büyümüş rus, ukrayna, kore, alman bile. Siz çok yanlış anlıyorsunuz ve eski Sovyetler Birleştigi, Orta Asya ülkeleri hakkında hiç bilgi ( okulda bile) almadığınız belli. Ve bilginiz az olduğu için rus ile azeri'yi ayırt edemiyorsunuz. Siz bu fotoyu herhangi bir kazak veya Ukrayna gösterin, onlar hemen anlar rus olduğunu, kesinlikle Azeri olmadığını. Eski Sovyetler ülkeleri, Orta Asya ülkelerinde insanlar egitimlidir, bu fotoyu gösterip bu Azeri kız derseniz, gülerler size. YAPMAYIN, kendinizi rezil duruma düşürmeyin. Biraz da araştırın. Bilgi edinin.
Güzelmiş gerçekten. bir de bizim Türkiye Güzeli'ne bak. :/ Bu kadının yanında solda sıfır güzelliği.
37 Yorumla- +1 yıl
@pofudukız bunda ne makyaj var be
- +1 yıl
- +1 yıl
@pofudukız o resm atdigin kiz Azerbaycanli degil, hindistanliydi galiba. Bu sorunun on sozlerini oku biliceksin neden bu soruyu atdigimi ve bir zahmet resmlere cok dikkatli bak. Bu kiz baska biri, o baska biri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılKızlar, bu kız Azeri değil, bilginize. Bu kız rus kızı. Adı Natali, soyadı Sokolovskaya. Zaten azerilerde böyle isim, soyad yok. Bu bir.
İki. Siz bütün eski Sovyet ülkelerinde ruslar, ukraynlar, almanlar yaşıyorlar. Azerbaycan, Kazakistan, Uzbekistan, Kırgızistan, Gürcistan, Armeni vss. hepsi ruslarla, almanlarla, ukrayna, korelerle birebir yaşıyorlar. Oralarda doğmuş, büyümüş Ukrayna, alman, kore ruslar var. Yani bunlar sadece Rusyada, Ukrayna, Almanya, Korede değiller ve Azerbaycanlı olanın hepsi Azeri değildir. Orada doğmuş, büyümüş rus kızı bu. Azerbaycan onun da vatanı ve azerbaycandaki tüm etkinliklere katılabiliyor, orada doğmuş, büyümüş rus, ukrayna, kore, alman bile. Siz çok yanlış anlıyorsunuz ve eski Sovyetler Birleştigi, Orta Asya ülkeleri hakkında hiç bilgi ( okulda bile) almadığınız belli. Ve bilginiz az olduğu için rus ile azeri'yi ayırt edemiyorsunuz. Siz bu fotoyu herhangi bir kazak veya Ukrayna gösterin, onlar hemen anlar rus olduğunu, kesinlikle Azeri olmadığını. Eski Sovyetler ülkeleri, Orta Asya ülkelerinde insanlar egitimlidir, bu fotoyu gösterip bu Azeri kız derseniz, gülerler size. YAPMAYIN, kendinizi rezil duruma düşürmeyin. Biraz da araştırın. Bilgi edinin.
00 YorumlaCokk fazla guzel kesinlikle haketmis. Zaten azeri kizi olup çirkin olan kiz ben daha gormedim. Goren varsa istisnadir
14 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkurler guzel bacim :) sen daha guzelsin :)
- +1 yıl
Kızlar, bu kız Azeri değil, bilginize. Bu kız rus kızı. Adı Natali, soyadı Sokolovskaya. Zaten azerilerde böyle isim, soyad yok. Bu bir.
İki. Siz bütün eski Sovyet ülkelerinde ruslar, ukraynlar, almanlar yaşıyorlar. Azerbaycan, Kazakistan, Uzbekistan, Kırgızistan, Gürcistan, Armeni vss. hepsi ruslarla, almanlarla, ukrayna, korelerle birebir yaşıyorlar. Oralarda doğmuş, büyümüş Ukrayna, alman, kore ruslar var. Yani bunlar sadece Rusyada, Ukrayna, Almanya, Korede değiller ve Azerbaycanlı olanın hepsi Azeri değildir. Orada doğmuş, büyümüş rus kızı bu. Azerbaycan onun da vatanı ve azerbaycandaki tüm etkinliklere katılabiliyor, orada doğmuş, büyümüş rus, ukrayna, kore, alman bile. Siz çok yanlış anlıyorsunuz ve eski Sovyetler Birleştigi, Orta Asya ülkeleri hakkında hiç bilgi ( okulda bile) almadığınız belli. Ve bilginiz az olduğu için rus ile azeri'yi ayırt edemiyorsunuz. Siz bu fotoyu herhangi bir kazak veya Ukrayna gösterin, onlar hemen anlar rus olduğunu, kesinlikle Azeri olmadığını. Eski Sovyetler ülkeleri, Orta Asya ülkelerinde insanlar egitimlidir, bu fotoyu gösterip bu Azeri kız derseniz, gülerler size. YAPMAYIN, kendinizi rezil duruma düşürmeyin. Biraz da araştırın. Bilgi edinin. - +1 yıl
😚😊
+1 yılBenim tarzım / Beğendim! - ama bence kız azeri değil / ruslara ve ukraynalılara daha çok benziyor
16 Yorumla- +1 yıl
Azerbaycanda 5-10%rus ama 40-45% i slav kokenli. Yani akrabalari var.
- +1 yıl
Ben kafkasları daha çok beğenirim slavlar biraz soğuk geliyor bilmiyorum tabiatları öyle sanırım- Haklısın azerbeycanda çok karışık kökenli insanlar var / sumgayıt da doktor bir arkadaşım var arada alırım haberleri çok severim ama gelmek kısmet olmadı doyasıya / kısa iş seyahatim olmuştu
- +1 yıl
InsAllah kardesim :) kapimiz ve gonlumuz acik ama yine de arkamizdan tekme vurmayin. Zaten ac canavarlar birebir nisbetinde savasan yorgun kurtlari andiriyoruz :/
- +1 yıl
Kapınızın, sofranızın ve gönlünüzün açık olduğunu her zaman bilirim ve şahit oldum / aslında siteminde haklısın ! Her zaman şunu idrak edemiyoruz kardeş ülkeyiz ve kardeş insanlarız.. sizin canınız yansa bizim yanar, bizimki yansa sizinki yanar... Maalesef uzaktan izleyenlerdir o tekmeyi atanlar ve her zaman da tepkimi gösteririm! Instagramda olsun sosyal hesaplarımda olsun neyse bunlar uzun konu / teşekkür ederim samimiyetin, içtenliğin için...
- +1 yıl
Asl ben tessekur ederim :)
- +1 yıl
Bence güzelmiş. Ama Azeri kızları zaten çok güzel oluyorlar maaşallah.
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler :) siz daha guzelsiniz :)
Evet çok güzel ama bu kadının yüzünde bir şey var gibi. Yani estetik ya da cildinde bir şey. Yapaylık var yüzünde.
20 YorumlaBu kız ya rus ya ukraynalı, yazılar da rusça. Azeri degil
22 Yorumla- +1 yıl
Offff, ooooofffff. Azerbaycan vatandaci bir slav.
- +1 yıl
https://www.hizliresimyukle.com/image/Lyz bak iste. Uzerindekini oku
Evet yahşi :) Azerbaycan bayrağını Karabağlara asacağız ! :)
11 Yorumla- +1 yıl
InsAllah :)
+1 yılÇirkin diyeni Allah taş eder sende en az onun kadar güzelsin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler :)
+1 yılgüzel ama litre başına güzel para harcar bu :/
dsdssd11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılFizik olarak iyidir belki ama bana çok itici geldi çok yapmacık duruyor ıyyyy...
10 Yorumla bu seneki bizim türkiye güzellerini hepsini topla bir bu kadın etmezler :) azerbaycan bu işten anlıyor arkadaş :)
10 Yorumla
+1 yılBence çok güzelmiş ama derece dahi yapamaz gibime geliyor 140 ülkenin en güzeli varken hemde ama kızın maşallah ı var Allah sahibine bagislasin
00 Yorumlakadın güzel ama doğallık sıfır, bakışları baygın sanki karşısındakine bakmıyor gibi, gülüşü samimi değil , cazibesi çekiciliği yok
10 Yorumla
+1 yılgerçekten büyüleyici bir güzelliği var insanın gözlerinde kayboluyor kesinlike seçilmeliydi.
10 Yorumla
+1 yılBu kızın yüzü cçok güzelde göğüsleri biraz büyük değilmi
10 Yorumlataş kızlar buna bakın bida ha nasılım diye sormayın bundan iyi değilseniz kötüsünüz işte
10 YorumlaGerçekten güzelmiş bizim delikanlılardan sonra iyi geldi😕
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHarbi güzelmiş olacaksa böyle güzel sevgilin olacak arkadaş
10 Yorumla
+1 yıldiğerlerini görmedim ama bundan daha güzeli de olmazdı heralde :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana versinler bunu günde 10 posta atmazsam şerefsizim.
10 Yorumla
+1 yılazerbeycandayken görmemişim iyiki bu kadini sonra turkiyeye geri dönemezdim
10 Yorumla
+1 yılbu kız gerçek Azeri mi
13 Yorumla- +1 yıl
Ruscadan anliyosan ilk resmi oku bir zahmet :)
- +1 yıl
yok Rusca anlamıyorum bir Azeri olarak :D
- +1 yıl
Sitenin yarisi azeri zaten? Elemi baci. Deyirem ki Azerbaycanin 90%rusca bilir elemi?
+1 yılGüzel kız
sanki hak etmiş :)) bu secimi10 Yorumla
+1 yılBu kızsa ben neyım dsklhş
10 Yorumlakaragül diye bir dizi fragmanında bunun aynısı var
10 Yorumla
+1 yılDudaklari fazla buyuk degil mi yuzune gore?
10 Yorumlabu ne yaa
yapma bebek gibi26 Yorumla- +1 yıl
Ben Azeri Turkuyum :) tsk ;)
- +1 yıl
Sansim olmadi sinavlardan :)
- +1 yıl
OK :)
Hmm güzelmis gerçekten hakkını vermiş :D :D
10 YorumlaMaşallah cokta güzel 😄
10 YorumlaCok guzelmis gercekten
10 YorumlaAllah için çok güzel.☺
10 YorumlaGözleri güzelmiş hatunun
10 Yorumla
+1 yılyerlim :) tabi ki guzel olucak ^^
10 Yorumlaçok güzel bir karıymış maşallah
10 YorumlaMiranda kerr den bir farkı yok maşallah
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıle bu ebru şallı
13 Yorumla- +1 yıl
Ebru sanli kim ya? Bu Natali !
- +1 yıl
şanlı değil şallı
- +1 yıl
Ok :)
fazla güzel beğenmedim :D
20 Yorumla
+1 yılEbru şalliya benziyor
11 Yorumla- +1 yıl
aynen bence de
+1 yılGuzel bence barbaraya benziyor. sanki biraz
10 Yorumlaallah yarattı demem ağız burun dalarım :)))
10 Yorumlaoha l*n bu gercek mii o. O
10 YorumlaAllah'ım sana geliyorum.
10 Yorumla
+1 yılgüzelmiş
10 YorumlaModa & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. Bayağı seksiymiş :D
10 Yorumla
+1 yılÇok güzelmiş dudaklar gözler muhteşem
10 Yorumla
+1 yılGüzelmiş keşke tanışsam fotoğraf çekilsek
10 Yorumla
+1 yılAllah bu kizı özenerek yaratmis
10 Yorumla
+1 yılgercekten cok guzelmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus tohumlu açık, %100 azeri böyle olamaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEbru şallı sandım bir an 😂😂
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoş bir kadınmış.
10 Yorumla
+1 yılYapna bebek gibi
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baya guzelmis
10 Yorumla
+1 yılçok güzel
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılBaya guzel
10 Yorumla evet gayet güzel :)
10 Yorumla
+1 yılEvet çok hoş
10 Yorumla
+1 yılTürk kızı işte :)
10 YorumlaKız güzel.
10 YorumlaCok cirkin.
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?