Giymem asla. Açık giyinen kadın kul hakkına girer. Çünkü erkeği günaha sokar. Ama erkek de ikinci bakışı yaptığı zaman günaha girer. Evet kadınların cehennemde daha fazla olmasının sebeplerinin başında tesettür sorunu geliyor. Bir kadın ve bir erkeği düşünün karakterleri, ibadetleri hep aynı ama erkek dışarı çıktığında kıyafetinden dolayı günaha girmezken, kadın örtülü değilse günaha giriyor. Nur suresinin 31 ayetine değindim açık giyinenleri gördüm benim Rabbim örtünmeyi emretmedi mi benim peygamberim emretmedi mi benim dinimin emri örtünmek değil midir benim peygamberimin hanımları kızları örtünmediler mi kadının eli yüzü hariç her tarafı avret yeri değil midir.. ee havalar sıcak ne yapalım diyenler.. kardeşlerim böyle giyinerek kendinizi taa ateşin ortasına atıyorsunuz ateş soğuk mu sanki yapmayın Allah aşkına yapmayın uy. Kur'an-ı Kerim de : Deki cehennem ateşi daha şiddetlidir.. buyuruluyor...
Hadiste geçer "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) bir bayram namazında kadınlar tarafına geçerek: "Ey kadınlar cemaati! (Allah yolunda) sadakada bulunun, istiğfarı çok yapın. Zira ben siz kadınların cehennemde çoğunluğu teşkil ettiğini gördüm."
Diyorum ki dizi izlesin ve ilgi ceksin diye gogusun her tarafi acikir ucu gorunmez herkes yani abazalar onun acilmasini bekler izler ixler dizi biter buna reyting oyunu denir
Versin nasil istersen ama bu ne dmeek simdi... ben sana asildimmi? Rahatsiz mi ettim.. ne bu simdi gereksiz bu tavir niye. ... kendi kendine sana asildigimi nasil dusundun nerden cikardin?
yooo beşiktaşın da her yerinde giyemezsin. saldıracak gibi bakarken insanlar rahat edemezsin, tabii giyenler var yine de. git caddebostanda giy, ortaköyde, bebekte... bundan beterini giyenler var ama kimsenin laf atıp gözleriyle yediğine şahit olmadım. kimse kimsenin şeyinde değil.
burjuva ağzıyla konuşmak istemiyorum ama her semtten, kültürden insan gidiyor oraya. bir kişinin iğrenç şekilde bakıp laf atması tüm günün tadının kaçırabiliyor.
Ya tabi kisiye bagli bisey bir ortam musait ise ve utanmiyosa giyebilir. Fakat ben giymeye utanirdim cunki konusanin gozlerime bakicagini sanmiorm onu giysem :)
Tabiki de begenilmeyi ve seksi gozukmeyi severiz fakat abartmamak kaydiyla mesela su dekolte biraz daha az olsaydi gerisi erkehin hayal gucune kalmis olurduki benim daha cok hosuma gider boyle herseyi ortaya sererek olmaz biraz gizlicen:)
En İyi Cevaplar