Parfüm önerisi. Önerin ve dinleyin

Selam arkadaşlar;

Parfüm konusunda çok tecrübeli birisi değilim, çok fazla bilgimde yok ama parfüm alacak arkadaşlar konusunda bayan olsun erkek olsun hem kendi tecrübelerimi paylaşmak hemde sizden fikir almak sizin bilginizden yararlanmak istedim.

(Bu kısmı okumak istemeyenler alt paragrafa geçebilir)

Bundan 3-4 ay önce parfüm almak için internette bir araştırma yaptım ve 212 sexy man aldım ancak hiçde anlattıkları gibi değildi. (yada benim üzerimde öyle durmadı) Bu parfüm bitince dün parfümcüye gittim ve yine yaptığım araştırmalar sonucu (internetten baktığım yorumlar) giorgia armani gio almaya karar verdim bunun için bir koluma gio sıktım bir kolumada hugo boss just different parfümünü sıktım. yarım saat müsade istedim yarım saat sonra hugo boss just different çok güçlü (bir koku yaymaya başladım, gio ise hafif kokusunu zorla hissediyordum) kokusunun güzelliği kişiden kişiye değişir ama ben kalıcılık ve yoğunluktan bahsediyorum. netice itibari ile gio daha az yoğun oldugu için just different aldım. just different 4-5 saat çok güzel ve yoğun bir şekilde koku yaydı, oysa gio çok hafif bir koku yayıyordu. 4-5 saat sonra just different in kokusu tamamen kayboldu, ama gionun hafif bir şekilde hala duruyordu ve dün gece banyo yaptım ve bugün hala hafif bir şekilde kokuyor. Anlatmak istediğim vücudumuz parfümlere değişik tepkiler veriyor sıkıp karar vermek lazım, ama sıkmadan kalıcılık ve bayanların hoş bulduğu parfüm markalarını öğrenmek ve arasından seçmek isterim.

yanlız bayanlardan ricam parfüm önerirken hugo boss, yada giorgio armani demeyin yani sadece marka ismi vermeyin, modelinide söyleyin. örnegin hugo boss-hugo

Bazı parfüm kokusunu duyunca bu parfümü sıkan bayana sarılmak istiyorum. bayanlarında böyle hissettiği erkek markaları nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
hadii
Güncellemeler
+1 yıl
evett
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Parfüm önerisi. Önerin ve dinleyin