Moda & Stil Parmak dekoltesi babetler için de geçerli mi? (Resimli) ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Daha cok stilettolarda goruyoruz parmak dekoltesini. Babetlerde de parmak dekoltesi var mi yoksa ayaklari sigmayan bilincsiz kizlarin istemeden olusturdugu bir goruntu mu? Parmak dekoltesi babetler için de geçerli mi? (Resimli) ? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yeldademirli Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 55% +1 yıl Evet ayakkabilarda artik parmak dekoltesi bulunmali ama sanmiyorum sokaktaki kadinlarin %90i moda diye yapmiyodur :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani ben de yeni ogrendim :) stiletto ve babet disinda parmak dekoltesi de olmaz herhalde? Yorumla
KoraySaraçsoykan Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Babet modeline ve bayanların ayaklarına ve ayak parmaklarına göre göre değişir 0 0 Yorumla
TheTwoTowers Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 601 cevap paylaştı. Parmak dekolteli babetlerde var. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya Yorumla
En İyi Cevaplar