Çenem , Alnım , Yanağım ( diğeri de aynı şekilde ) ,
Yüzü tamamen sivilcelerle dolu. Yahu resmen sivilce tarlası oldum. Çenemdeki siyah noktalar bazen oynadığım için kalkıyor ve tuttuğumda direk kopuyor. Bir daha oynamayacağım ya. Kırmızılıklar var bir de.. Ayrıca daha önce Acne Gun ilacını kullandım , azaldı ama geçmedi.. Nasıl geçecek ya? Bildiğiniz maske falan bir şeyler var mı?
Kükürtlü sabun al günde 2-3 kere yıka yüzün yağlanmasın bu bir. Buzluk kalıpları vardır plastik bilirsin, bir bardağın içine limon sık ve üstünü sade soda ile tamamla ve kalıba boşalt buzluğa koy. Günde 2 küpü her sabah yüzünde gezdir. 1,5 haftaya pek bir şey kalmaz. Unutma sakın, yüzünü yağsız nemsiz tut bir süre.
sakın oynama gecmış olsun baya kötü olmus yuzün cıldıyecı doktora cok acıl gorun yegenımde cok oynadı sımdı cok berbat yuzu olmustu doktor bır kac ılac krem verdı ıyılestı
Canım cildiyeye git bence en iyi o bilir ne yapacağını hangi ilacı kullanacağını herkesin cilt tipi farklı sonuçta bana iyi gelen sana gelmez. Ama bol suyla yıka hep bide gülsuyuyla suratını sil. Gülsuyu sivilcelere birebir. Araştırabilirsin, inşallah geçer 😊
Hani yanak bolgende minik sivilce gibi duran bir sürü şey var ya onlar kapali komedon. Cenendekiler de onlarin buyumus patlamış hali. Bu arada evet acnelyse kullandım hem lekede hem komedonlarda faydasını gördüm
bir dermatologa görünmende fayda var canım, sakın bilmediğin şeyleri kullanma, cildinin nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorsun neticede. Umarım geçer kısa zamanda 😇
En İyi Cevaplar