Dövmeler hakkındaki düşünceleriniz neler?

Dövmelere karşı uzun süredir bir ilgim var ve son zamanlarda bunu ciddi ciddi düşünmeye başladım. Ancak bir sürü sorum ve endişem var. Başlıca sorunlarım acı ve güneş. Ben acı eşiği düşük, güneşlenmese ve güneş kremini ihmal etmese de aşırı hızlı bronzlaşan biriyim, yani güneşte kızarmıyorum, direkt bronzlaşıyorum. Biraz araştırma yaptım tabii, ama başka görüşleri de merak ediyorum. Güneş dövmelere ne kadar zarar verir? Bunu nasıl önleriz? Ayrıca dövme yaptırırken en çok acıtan yerler neresi? Sizce dövme kadınlarda nerelerde güzel duruyor? Dövmelerin riskleri neler? Bir yerde okumuştum, bazı insanların dövmelere alerjisi oluyormuş, bu konu hakkında ne biliyorsunuz? Dövmenin bulunduğu yer kesilirse dövmeye ne oluyor? Ben küçük, siyah bir dövme istiyorum, bunun için en uygun yer neresi? Bir kadının dövmesi olsun ister misiniz? Son olarak dövme sahiplerine soruyorum, ilk defa dövme yaptıracaklara tavsiyeleriniz var mı? (Dövmeniz varsa eğer, nerenize ne yaptırdınız? Memnun musunuz? Çevrenizdekilerin tepkisi ne oldu?)
Dövmeler hakkındaki düşünceleriniz neler?