3-4 tane kıza sorum bana cok ürkütücü dedi sizin fikriniz ne cok uzun olmak kotuymus

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
sevgilin için olabilecek sorunları bir düşünelim:
1-zıplayp öpecek seni başka şansı yok
2-2 tane pantolonu alıp birinin bacaklarını kesip diğerine ilave yapacak
3-evlenirsen haamile kalınca bebek sana çekerse onu çıkartması var
4-sana kendini duyuramayacak bir türlü vs. vs :D zormuş ya Allah yardımcın olsun
YANİ ÜRKÜTÜCÜ =) SENCE EN IDEALI NE
BENIM VUCUD OLARAK SEAN FARİS VE BRAD PİTT TARZI
ürkütücü demeyelim ya. benim idealimmm ben 1,68 im 1,80 falan iyi ya
AMA YÜZ DAHA ONEMLI DEMI BIR ERKEK 1.80 CIVARI OLSUN YUZU GUZEL OLSUN UZUN VE II ERKEKDEN SENCE DAHAMI IIDIR UCGEN VUCUT 1 80 YAKIN VEYA 1 80 UUNDAN DAAMI II OLUR =
KARA MARA OLMICAK AMA KUMRAL VEYA SARISIN
o biraz göreceli ya. ben çokta üçgen vücut taraftarı değilim. erkek heybetli iri yapılı ya da yapılı olabilir. vücudu güzel olabilir boyu çok kısa olmadıktan sonra yanındaki bayanın, çokta önemli değil. ama erkek en az 10 cm uzun olmalı bence. yakışıklı olursa da ne ala :)
Görmeden bişey diyemem ama dizilerde boyu o kadar uzun erkeklerler gördüğüm zaman hoşuma gidiyo. reelde gördüklerim hep 170 175 falan olduğu için :D uzun olan iyidir xd
HELAL BE SANA COK GERCEKCI SOLEDIN ONEMLI OLAN REAL DIR
DEDIN GIBI bir BAKION KIZLAR ICINDE GECERLI UFF BU KIZ BENIM SEVGILIM OLSA VARYA GERCEKDE bir GORUON HAYALLERIN SUYA DUSUO bir ARKADASIMDA DIODU (KIZ) VICTORIA SECRET MELEKLERININ OLE GORUNDUNE BAKMAYIN HEPSİ FOTO CEKIM OYNAMASI DIODU
BIDE 175 180 ARASI KOTU BOYMU?
benden en az 10 cm falan uzun olan erkekleri iyi buluyorum boy açısından ben xd benim boyum 167 falan xd ama bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir xd
YA BISEY DAHA DICEM BU ATIM FOTODAKI COCUKUN TIPA TIPIYIM VUCUT VE BOY OLARAK SADECE YUZUMDE BEN VAR (GUZEL DURUYO) BIDE GAMZEM VAR GOZLERIM BUYUK ACIK KAHVERENGI BU COCUKN RENKLI AMA BOYUM 1 78 180 CIVARI COK FAZLA FARK YAPIO DEMI YAKISIKLILIK KONUSUNDA BOY MESELA BU COCUKUN YANINDA DURSAM ILK O GOZE CARPAR DEMI =)))
yani, muhtemelen :D
adam ürkütücü değil de pantolonları ürkütücü. 3 ütü masası boyunda pantolonu bir insan evladı nasıl ütüler ya 🙈
Güldürdün saol =)
1.80 NASIL
Bence kotu ya sonucta turkiyenin boy ortalamasi dusuk
ama boy guzelmi duruyor
Yok ya :D
Ben 1.71'im bana göre güzel bir uzunluk. 2 metre itici duruyor
Ben 1.80 ın 1.80 kotumu sence ama sallama 1 .80 lerden deıl Sean Faris gıbı boyum ve vucud seklım ıımı o sence yoksa Josh hartnettmı daha ıı yuz olarak Ashton kutcher le josh hartnet ve sean faris benzetılyorm nese
ya ama hanı ashton kutchere bayılıyorum su toys boy fılmındekı halı çapkın turkcesı (spread) zamanın varsa bakabılırsn hanı onun gıbı olmak ıstıyodum vucut olarakda annemde napcan o cok uzun kızlar o kadar uzun erkekleri sevmez dıodu bende hani o kadar uzun olunmıca ıcınmı ole dedı zanetmısdım yanı boy o kadar onemlı deıl demı tıp daha onemlı?
salla ya bilmemne sevıyesınde olman laızm dıo sen bak ıstersen b ı ara fılmınıde ızleyebılırsn o adamı tanıosan cok eylencelı fılmleri
ben kolay kolay beyenmem bısesyı cok elendırıo
senin boyun kaç peki
sen dedım cocuka baktınmı bıde kendı gorusumu soleyebılrımıtım senın hakında kızmasan
NEYSE SEN CEVAP VERMEDIN BEN SOLIM BURNUN AZ DAHA DUZGUN OLSA GUZELSIN VUCUT OLARAK DEMEDIM YUZ OLARAK BENIM KENDI GORUSUM KIRDIYSAM KUSURA BAKMA BIRAZ SEKILCIYIMDIR )=
kırdıysam özür dilerim çok ıyi bir insansın tüm sorduklarıma cevap verdın
burnun hosuna gıdıomu neden guldunu anlamadım
ideal erkek boyudur bence
O zaman Türk erkekleri ölsünmü =) Ruslar genelde bole uzun olur =)
UZUN VE YAKISIKLI OLAN TÜRK ERKEKLERİ NADİR =) BENIM GORDUKLERIME GORE
guzelsen dogrudur NOT her uzun olan guzel olmuo baktıysan best model turkey deki kıza 1 85 kup kuru kız dedıgın az olgun ve uzun fıtt olcak bende modelık yapdım ama o kadar uzun deılm ama uzluyorum keske 183 -185 olsam dıe =
senın boy kac ısllah uzar daha atarmymkı
senın boy kaç peki
sen modelmısın =?
hemen bole havalara gırme =) hanı modellerle cıkıyorum dıdosun ya ondan sordum
tamam kusura bakma ya bu ne ırenc bısey bıseyler soraıom 24 saat bekle dıo bu ne yaa
185 felan olsa daha iyiydi
1.80 NASIL BEN 1.80 IM
oda iyi
Uzun yakışıklı ve karizmatiksin daha ne istiyorsun
Cok kotu dev gibi 😱
Aynen annemde ole dıo napcan o kadar olup senın boyun ıı dıo ben 1.80 ım ama yanı yuvarlama yok =)
1.80 cok iyi evet tam boyun 😄😄
yoo iyi bence
Yoo iyisin
Yo çok iyi💯
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar