Güzel ayak dediğin nasıl olmalı?
Bence bir kadının en önemli yerlerinden biri ayaklarıdır.Ayakları güzel kadın erkeğe daha çekici gelir.
Bence bir kadının en önemli yerlerinden biri ayaklarıdır.Ayakları güzel kadın erkeğe daha çekici gelir.
boşuna türklerde arama kardeş , internetten baktıgın tüm ayakların hepsi yabancılara ait zaten bizim türklerde nerde bizim türklerde anca mantarlısı olur.
Ne alaka siz erkekler ecnebi meraklisisiniz bende turk kiziyim 37 numara pembe beyaz ince ayaklarim var haftada bir ayak sipasi yaparim butlaka el ve ayaklarima sarisinim ama rus uyruklu degilim has turkum gurur duyuyorum kendimlede ulkemin en cirkin kiziylada erkk ya da kiz bir turk asla bir rusla karsilastirilamaz asalet baska bir sey cunku.
Katılıyorum, bir haberde görmüştüm çoğu kişi bayan ayaklarının güzel olmadığını düşünerek kapalı ayakkabı giyiyormuş.
Ne alakası var heryerde topuklu ya da terlik mi giyicez, sneaker daha rahat
Çoğu dedim belkide sen onların içine girmiyosn :)
eyvallah..
hicde öyle cok güzel ayaklarim yokdur iyikide yokmus bir ayak fetisi sevgilim olmasini engelliyor:)
ayak fetişi olunca ne oluyorda?insan degilmiyiz biz de?
hoslanmiyorum bu arada tskler kurabiye bey
Al sen bunları..

oh be...
Cevap
2Cevap
bıktım şu ayaklardan,kadınların onca güzel yeri varken ayağa saplanmak neden
saplanmak değil olay adamım.bir kadın ne kadar güzel olursa olsun ayaklarını çirkinse geri teper.
Bence 36 numara , ayak bilekleri ince ve narin , bide tırnaklar French olursa tadından yenmez :)
bu sitenin ayak takıntısından ööggg geldi
Aynen +1
belli oluyor "ögg" geldiği. kimse anlamıyor ayaktan.
öff adam olun sıktınız artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar