Moda & Stil Fahriye Evcen cidden 10 liralık Loreal ürününü kullanıyor mudur? sadecesorarcevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben loreal ürünlerini cok begeniyorum ama merak ediyorum Fahriye evcen cidden loreal kullanıyor mudur? Cünkü neticede cok zengin baska urunler kullanması gerekir gibi. Haksız mıyım? Fahriye Evcen cidden 10 liralık Loreal ürününü kullanıyor mudur? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kahvekedi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl ne kullanıcak be? o saçlar usta kuaförlerin elinden çıkma belli ki... 1 1 Yorumla sadecesorarcevaplar +1 yıl bana da oyle geliyor Yorumla
nilsuuuu Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kullanıyor mu bilmem de loreal süper👍 1 1 Yorumla sadecesorarcevaplar +1 yıl ben de seviyorum ama 10 liralık urun sonuca Yorumla
-Arya- Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Niye kullanmasın? Zengin diye gidip parasını en pahalı ürünlere mi vermeli? 1 1 Yorumla sadecesorarcevaplar +1 yıl genelde oyle oluyor :9 Yorumla
sevilesikıız Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Reklam mantığını hala çözememişin 😃 1 1 Yorumla sadecesorarcevaplar olsun merak ediyorum Yorumla
malloyend Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl ihtiyacı yok ki :D 1 2 Yorumla sadecesorarcevaplar +1 yıl her kadının bakıma ihtiyacı var Yorumla malloyend +1 yıl pahalılara ihtiyacı yoktur ama Yorumla
En İyi Cevaplar