insanlarınn dış görünüşleriyle asla dalga gecmemelisin ve gercekten üzüldüm böyle konusmana. istediklerini giymekte özgürler insanlar bence sizin gibi fikir sunan arkaadaslar mümkünse fikirlerinizi kendi beyninizi geliştirmekte kullanın. burada bunnu kilolu bir bayan okudugu zaman ne kadar üzüldüğünü düşünebiliyor musun insanları görmeden kalbini kırıyorsunuz daha zevk mi alıyorsunuz bundan?
02 Yorumla
Soran+1 yılKimin kalbini kirmisim?
En İyi Cevaplar
+1 yılneden onlar insan değilmi aşırı yiyenlere sözüm yok ama Yaradan sanada doğuştan hormon bozukluğu verse idi sanada böle paylaşım yapsalar zoruna gitmezmiydi bunu 1-84 boyum ve 88 kilom ile sölüyorum hem insan empati yeteneğini kazanmadan tam manasıyla insan olamaz sanada tavsiyem empati yapmayı öğren
12 Yorumla
Soran+1 yılYahu millet dalga geciyor, ben plaja gtmesiner demyrm ki! Bikini giymesinler mayo giysinler kafi. Aynada manken fizigi mi görüyolarda acilip saciliyorlar anlamis degilim.
- +1 yıl
belki onlarda öyle mutluyor ufacık şeyler insanları mutlu eder ufacık şeylerde insanları kahır eder bence o tarafa bakma bırak herkez şu kısacık yalan dolu 60-70 yıllık hayatı istediği gibi yaşasın bir gün üstüne bastığımız toprağın altına girecez sen neyin derdindesin bırak takılsınlar sen güzel vucüdünun tadını çıkar dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılay o değilde bayanların attığı yorumlara bakın. ne kadar kindar ve bencisiniz ya. sürekli bu tarz soru yazan birilerinin paylaşımı altında hep birilerini hor gören bir grup kadın var. asıl itici olan sizlersiniz. sizin hayatınızda olan erkeklere acıyorum resmen.
71 Yorumla
+1 yılGörüntü kirliliği ama napsınlar onlarda insan şalvarlamı girsinler denize ://
22 Yorumla- +1 yıl
Ne dedik be eksi yağmuruna tutmuşlar mk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Moda & Stil konusunda 643 cevap paylaştı. kötü veya iyi ne farkeder
Şişmanlar diye, diğer insanlardan ne farkları var
Herkes istediğini, kendine yakıştığını düşündüğü şeyi giymekte, yapmakta özgürdür.
İnsanları sınıflandırmayın artık yeter.
Yok şişmanlar, yok çirkinler, yok ezikler.. yok Kürt yok alevi, yok zenci, yok beyaz
bakın dalganıza60 Yorumla
+1 yılözgüven öz güven diye başımızın etini yiyen kişisel gelişim uzmanları var ya işte onlar yüzünden bu hale geldi canım ülkem. bir uzmanda çıkıp demiyor ki fazla öz güven rezillik doğurabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi tespit şapkamı çıkartıyorum 👍🏻👍🏻
- +1 yıl
teşekkür ederim saygılar benden :)
- 11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha
kötü görünüyor diyeo nları dışlayamayız o da dese bende senden rahatsız oluyorum giyme dese üzülmesmisin yani onlar kilolu oldukları için bikini mayo giymicek diye bişeyok çok rahatsızsan sen başka yerde gir denize havuza
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam da fiziziğine uygun olanı giy değil mi ama?
Herkeste takti sismanlara. Sizene arkadasim rahatsiz oluyorsan bakmayin kimseye onlar insan degil mi onlarin yuzmeye hakki yok mu hava sicak neyle girsinler denize salvarla mi? O zamanda dalga gecicek birsey bulursunuz siz.
22 Yorumla
Soran+1 yılNerenle okuyorsun acaba çok merak ettim? Kimse kalkıp şişmanlar yüzemez demedi! Algılama sorunun mu var canım senin? Öyle yorum yapacağına saldırışa geçeceğine iyice oku başlığı. Tüm plajlar onların olsun kabulüm, yeter ki bikini değil de mayo giysinler. Gülünç duruma düşüyolar millet dalga geçiyor, vücuduna yakışanı giymekte fayda vardır her zaman.
Kayboluyor ki giydikleri zaman mayo ve bilinirler. Hele üst taraf felaket füzeler rampada ateşlemeye hazır gibi duruyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAğır oldu bu biraz :D bikini giyen şişman eksilemiş...
+1 yılkendini sergilemek hiç bir kadın için hoş birşey değil illa güzel fiziği olanların açması gerekmiyor bence bikini tam bir saçmalık benimde fiziğim güzel ama bikini giyince rahat edemiyorum onun bunun bakışından
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin cok rahatsiz olabiliyor insan bazen. Üstelik cok güzel görünen mayolarda var. Illa acilmak gerekmiyor.
- +1 yıl
sadece bizim gibi genç insanlar baksa neyse kocaman yaşlı adamlar bile sulanarak bakıyor plajdan çıkıp gidesim oluyor
Soran+1 yılYiyecek gibi bakıyolar
- +1 yıl
aynen ya
+1 yılFizigi guzel olnayan bikini giymesin abi goruntu kirliliigi
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlike!
Nasıl istiyolarsa giysinler bakma madem rahatsız oluyorsun
50 Yorumla
+1 yılKendi tercihleri. iyi hissediyolarsa istediklerini giysinler beni ilgilendirmez
40 YorumlaBence bu konu bizi ilgilendirmez. Sonuçta denize girmek ve stres atmak isteyen kilolu biri mecburen giyiyor. Pantolonla girecek hali yok ya
42 Yorumla
Soran+1 yılYa anlatamiyorum, bikini degil mayo giysinler.
+1 yılDediğin gibi şişman değilim ama şişman olduğum zamanlarda oldu giydim
Çünkü hiçbir zaman vücudumu nasıl görürler ne düşünürler beğenirler mi gibi saçma zihniyetle giymedim
Nasıl rahatsam öyle40 Yorumla
+1 yılsana ne isteyen istediğini giyiyor sen de burada oturup anca yorum yaparsın yazık :D
70 Yorumla
+1 yılsana ne kardeşim şişman değilim bikini giymiyorum. bu benim tercihimse giymek de onların tercihi. sana giymiyolar zaten. biz s*laklar nefes almasn diyo muyuz? Alıyosun ama :D
71 Yorumla
Soran+1 yılHadi amaa giydiklerinde sanki sende garip garip bakmıyor musun. Rahatsız olmasan bu kadar takmasan, şişman olurdun. Hakaretini yesinler cicim. Bilip bilmeden ne çok meyillisiniz konuşmaya.
Sanan onlardan !
Onların derdi seçimi gerdi
Kim ne isterse giyinir sen kendi pis vücuduna ilgilen54 Yorumla
Soran+1 yıl:))) niye çıldırıyorsun? Bikini giymesinler kafi.
Soran+1 yılUmarım bu okuduğun belanın on mislisi dönüp dolaşır seni bulur tez vakitte.
+1 yılnasıl rahatlarsa öyle olsunlar benim için sorun değil kimse karışamaz rahatsız oluyorsan bakma
50 YorumlaSanane bence hiç de kötü değil. İsteyen istediğini giysin
50 Yorumlaşişmanlar bikini giymesin. fakirler ölsün porscheden selamlar diyen arkadaş sen misin yoksa...
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😅
+1 yılGiysinler ama bir zahmet ben dışarda olmayayım beldiye höporlarleriyle duyuru
şişman ayşe şişman fatmaaa denize gelicek haberiniz olaaa desinler :D04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
o zaman sıkıntı olmaz yoksa yandık :/ :/
Soran+1 yılTaşırırlar maşırırlar denizi maazallah 😃
- +1 yıl
aynen onlara ayrı deniz yapak :D
mayoya lafım yokta bikiniyi fiziği güzel olmayan bayanlar giymesin mümkünse.
20 Yorumla
+1 yılMayo giyiversinler bir zahmet bikini pek hoş durmuyo :/
10 Yorumla
+1 yılsana mı sorcaklar ne giyip giymeyeceklerini. sizin zevkinize göre değil kendi zevklerine göre giyiniyorlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana sorucak 😅
+1 yılSenin gibilerin burada yazmalarıyla aynı şeyi diyorum.
00 Yorumla
+1 yılSende bu beyinle disari cikma mümkünse , toplumun IQ seviyesini düşürüyorsun 👎👎👎
60 Yorumla
+1 yılNe demek giyemez? Güzel görünmüyomuşşş.. Siz bize güzel görünmek için mi giyiyosunuz bixim malı kaldırmak için mi giyiyosunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar hemcinsleri için giyinir süslenir, erkekler için soyunurlar. Hiç duymadın mı bunu?
- +1 yıl
başını kemir sen. erkekler bana baksın arzu odağı olayım derdindesin
Soran+1 yılBen ne diyprum sen ne diyorsun 😃😃😃 ergenus düşünceleri işte...
+1 yılOnların aslında dediği şu. G. öt benim vücut benim kimene...😪
20 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyebilir benim için sorun yok..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyetmez ama evet
tanga giysinler tanga hahahaha :)01 Yorumla
Soran+1 yılOha
+1 yılİyide bundan sanane kilolularda zayiflar cok cirkin onlari yakalim diyorlar mi!
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılkendileri nasıl rahat ediyosa öyle giyinebilirler bana laf düşmez.
10 Yorumla Millet dalga geçiyor hiç giymesinler itici
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum iste. Mayo giysinler istedikleri kadar ama bikini giyince gülünc duruma düsüyolar...
senin yuregin kadar pislik bir goruntu olmadigi kesin. Ne diye sisman kizlari rencide ediyosun ki?
64 Yorumla
Soran+1 yılBIKINI DOGRU SEÇIM DEGIL!
Soran+1 yılSeçim olmam seçerim.
+1 yılonlarda kadın seviyorsa giyer onlarada bakan var sonuçta
10 YorumlaBalık etliler giysin sempatik pandalar onlar ;) Sevilmelilerr
00 Yorumla
+1 yılGüzellik çirkinlik falan bir yana, hepimizin içinde bir iskelet var be..
00 Yorumlayoo kişisel tercihleri kötü görünsede yapcak bişey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga gecip begenmedigin insanlardan daha beter bir hale gelirsin insallah...
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapilan yorumlara verdigin cevaplari okudum canim merak etme. Onlardan daha beter acinacak hale gelirsin insallah
+1 yılGiyebilirler bence. Ama daha transparan modelleri tercih etmeliler.
02 Yorumla
Soran+1 yılTransparan derken 😅
- +1 yıl
Daha açık renkli ve exhibitionist modeller.
Giyebilirler. kimsenin tercihi, kimseyi ilgilendirmez!!!
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstediğini giyer ailesi ya da sevgilisi/kocası birşey demiyosa bana söz söylemek düşmez
00 Yorumla
+1 yılBize nispet yaparcasına giyiyorlar
20 Yorumlakaraya vurmuş balina gibi oluyolar özellikle güneşlenirken:)
08 Yorumla
Soran+1 yılBir kova su alip üzerlerine dökülmelidir, karaya vurmus balinalar susuzluktan ölebilir 😅
Soran+1 yılYa tamam abartmayalim.
Soran+1 yılAğır sözler ediyoruz.
Soran+1 yılOha aghajzkç çok kötüsün 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişman dediğin ne kadar şişman? 160 olup 60 olanda şişman 90 olanda.
01 Yorumla
Soran+1 yılgaleri2.uludagsozluk.com/.../...giymesi_423512.jpg
media.ebaumsworld.com/.../653358.jpg
Bunlardan bahsediyorum.
şişmanlar ölsün der gibi olmuş bu. güvenenler giysin
10 Yorumla
+1 yılGÖZ İŞKENCESİNDEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence şişman azyıf kimse giymese ama kilolularda daha kötü görünüyor
10 Yorumla
+1 yılkim ne giymek istiyorsa giysin
40 Yorumla
+1 yılbalık etliyim gayette bikinimi de giyiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBalık etliler şişman mı?
+1 yılbence de giymesinler midem bulanıyor.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet giymemeleri lazım ama yapacak birşey yok
10 Yorumla
+1 yılmayo tamamda bikini giyeni harbi maldır.
10 YorumlaHerkes kafasına göre özgürdür
60 Yorumla
+1 yıllezbiyen misin :) nedne gocunuon bundan
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo lömbür lömbür olan yağları gözümüze sokmaya mecburlar mı? Mayo giysin her tarafını açmasın, kabulüm.
- +1 yıl
hmm, özgüven meselesi, şişman olup tayt giyeni elinden gelse hapise atarsın heralde :)
kadindan sogutmasinlar
20 YorumlaMidee bulandırıcı 😒😫
10 YorumlaAcikcasi umrumda degil.
10 Yorumla
+1 yılözgüven dedikleri o olsa gerek :))
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle :)
+1 yılneden sende mi eskiden şişkoydun :D
22 Yorumla
Soran+1 yılBuna sonuca nerden vardın allasenn?
- +1 yıl
baskasını çekemeyen kendini pey dağında görürmüşte o yüzden geri :D
sanane yav istediğini giyerler 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılGözüme hitap etmiyor 😃
Soran+1 yılSen seviosn belli ki 😃
+1 yılMayo tamam da bikini? Bilemedim😕
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri